Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.918
661
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Vsaj eden ki se malo pozanima preden govori bedarije
Še enkrat preberi kaj si napisal.
grin1.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
pardon apple fan boyi da sem vas ozalil, zdaj pa grem takoj po 4rko na simobil, ker se res splaca ce se 3 mesce nebo novega..

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
pardon apple fan boyi da sem vas ozalil, zdaj pa grem takoj po 4rko na simobil, ker se res splaca ce se 3 mesce nebo novega..

Torej ce nekdo zna razmisljat z lastno glavo in ti napise dejstva... je zate ze takoj Apple FanBoy... Jaz bi prej rekel, da se ti obnasas cudno, ker ocitno slepo verjames vsaki govorici ... brez da bi sploh kakorkoli malo uporabil zraven lastno glavo
grims-1.gif

Kdor ga bo zelel kupit pri Si.mobilu... bo pac jutri sel do prodajnega mesta in se postavil v vrsto... (ali pa enkrat v naslednjih dneh)... kdor ga ze ima in bi raje naslednjo razlicico, bo pac pocakal se par mesecev ... in bo takrat kupil... Ce bo ze pri Simobilu OK... ce ne bo pri Si.mobilu... pa tudi prav
smile-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:

Torej ce nekdo zna razmisljat z lastno glavo in ti napise dejstva... je zate ze takoj Apple FanBoy... Jaz bi prej rekel, da se ti obnasas cudno, ker ocitno slepo verjames vsaki govorici ... brez da bi sploh kakorkoli malo uporabil zraven lastno glavo
grims-1.gif

podpis
aplauz.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
jaz sen nagovoril applefanse nikjer nisem omenil vajudveh. ampak glede na to, da sta se odvzavala se sama stejeta med njih..

kot drugo, pa sem povedal od kod moje mislenje, da bo prisel v roku 1 mesca. ni pa bla to nic vecja spekulacija kot vajno. ker tud vidva nimata uradnih podatkov.

da pa clvoek neve vsake novicke o applu, kdaj je izdal ker os, pa ga tud nenaredi nic bol neumnega. razen mogoce v vajnih krogih.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Jaz tudi njegove poste spremljam v tej temi, pa še nisem dojel kaj zdaj želi vedet.
Sorry, bolj slovensko kot "Zanima me cenik SiMobil" res ne znam povedati.

Pač cenik.
Spisek ponudbe, z navedenimi cenami.

Res mi ni jasno, kaj je tu lahko nejasno.
confused-1.gif

Če pa ni javen, pa se tudi lahko pove.

PS: Danes sem prejel email od info@simobil :
Spoštovani,

zahvaljujemo se za vaše elektronsko pismo....

Nisem jim nič poslal. Malo pred tem pa je prišla še reklama za iPhone4.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Jaz tudi njegove poste spremljam v tej temi, pa še nisem dojel kaj zdaj želi vedet.
Sorry, bolj slovensko kot "Zanima me cenik SiMobil" res ne znam povedati.

Pač cenik.
Spisek ponudbe, z navedenimi cenami.

Res mi ni jasno, kaj je tu lahko nejasno.
confused-1.gif

Če pa ni javen, pa se tudi lahko pove.

PS: Danes sem prejel email od info@simobil :
Spoštovani,

zahvaljujemo se za vaše elektronsko pismo....

Nisem jim nič poslal. Malo pred tem pa je prišla še reklama za iPhone4.

Nemogoče
smile-1.gif
Njim se to ne dogaja in se jim ne mora dogajat! To si ti kriv!

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem ti že prejšni teden napisal da pride ta teden iphone4 k si.mobilu pa si napisal da ne bo nič od tega .Da pišemo kr tja v tri kra..e

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Dvomim, da so tu ljudje, ki bi točno vedeli, če ima simobil "skrite" cenike ali ne, oz če jih ima, potem verjetno z namenom in ti ne bo nihče povedal.

Edini "celoten" cenik je tisti, ki si ga že videl, za vse ostale storitve, katere ti jih zaračunajo ali ne, pa lahko zgolj ugibamo, če ne poveš konkretno o čem se gre.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
me prav zanima koliko jih bo res prodanih jutri, k že zgajnate tak cirkus glede enga iPhona....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Enemu znancu so baje (vem iz pogovora, računa še nisem videl) zaračunali 25 EUR za nekaj.
Na ceniku imajo za to cifro samo "Strošek dokončnega izklopa".
Tega pa ni bilo, saj telefon lepo deluje.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ponavadi pomaga, če naročnik sam pokliče na 080 40 40 40 in mu obrazložijo postavke...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Enemu znancu so baje (vem iz pogovora, računa še nisem videl) zaračunali 25 EUR za nekaj.
Na ceniku imajo za to cifro samo "Strošek dokončnega izklopa".
Tega pa ni bilo, saj telefon lepo deluje.

Naj ti znanec prvo povej, kaj točno piše na računu, saj mora vse lepo pisati.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
ksz

Kdaj bodo pošlihtali telefonijo v CC? Kličem, sprašujem, ne vejo, se opravičijo, preverijo in pokličejo nazaj - dobim klic iz 080 404040, ampak ko se oglasim, je na oni strani tišina. In ni se zgodilo samo 1x.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.