Še kmalu, pa ti bodo plačali, da greš k njim. Pa Simobil tudi, ker bo odreagiral s še več denarja, da greš k njim.
Idealna ponudba zate.
Idealna ponudba zate.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Lahko bi se vsaj zahvalili Tušmobil-u, recimo samo s HVALA, bi pomojem bilo kar OK, da vam je na njegovo pobudo, vaš operater omogočil še nekoliko bolj prijazne pakete, ker drugače tega ne bi doživeli
P.S.
Dovolj je, da pogledamo datum veljavnosti, pa je vse jasno.
Lp.
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
A misliš, da lastniki, oz "investitorji" not v podjetja dajejo svoj denar zaradi lepega?
Lahko razsvetliš nas ostale? Jaz imam s SiMobilom samo dobre izkušnje, pa me zanima kako je, kadar temu ni tako.Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Simobil je nategator prve vrste... Mojo zgodbo najbrž eni že poznate, torej veste o čem govorim... V glavnem, nikoli več simobil, sem raje brez telefona...
očitno vas je ..."BAN".... spet prehitelCitat:
Uporabnik Cawo pravi:
@Dekster: Akcija je bila v načrtu, preden je Tušmobil karkoli predstavil, tako da ...
Poleg tega pa še nekaj. Zakaj zopet tlačiš Tušmobil v temo o drugih operaterjih, ko je povsem nepotrebno?
Naj bo to opozorilo pred BAN-om. Pa takšno opozorilo velja za vse teme Novo pri NEKEM OPERATERJU, za vse uporabnike.
Citat:
Simobil je nategator prve vrste... Mojo zgodbo najbrž eni že poznate, torej veste o čem govorim... V glavnem, nikoli več simobil, sem raje brez telefona...
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Mislim, da se v vsaki temi (novo pri S!, M@, Tus, Deb...izd) najde post o nezadovoljstvu. Opažam pa da se jih v tej temi najmanj najde