Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Še kmalu, pa ti bodo plačali, da greš k njim. Pa Simobil tudi, ker bo odreagiral s še več denarja, da greš k njim.
Idealna ponudba zate.
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
do onemoglosti tole ne bo moglo it,..eden bo moral popustiti ali pa bo propadel,..
nivo cen mora biti postavljen tako da še zagotavlja razvoj omrežja, dobiček in cenovno ugodnost za stranke,..
v sloveniji je zadeva neuravnovešena,.. uporabniki zahtevajo vse za čim manj denarja, najmodernejše omrežje, najmodernejše telefone, zaposleni hočejo dobre plače, lastniki čim večji dobiček,..
bomo videli
b

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
"astniki čim večji dobiček" - morali bi čim nižji oziroma nižjega, zato na eni strani plače 600€, na drugi 5000€ in več....nelogično.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@Dekster: Akcija je bila v načrtu, preden je Tušmobil karkoli predstavil, tako da ...
Poleg tega pa še nekaj. Zakaj zopet tlačiš Tušmobil v temo o drugih operaterjih, ko je povsem nepotrebno?
Naj bo to opozorilo pred BAN-om. Pa takšno opozorilo velja za vse teme Novo pri NEKEM OPERATERJU, za vse uporabnike.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Simobil je nategator prve vrste... Mojo zgodbo najbrž eni že poznate, torej veste o čem govorim... V glavnem, nikoli več simobil, sem raje brez telefona...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Lahko bi se vsaj zahvalili Tušmobil-u, recimo samo s HVALA, bi pomojem bilo kar OK, da vam je na njegovo pobudo, vaš operater omogočil še nekoliko bolj prijazne pakete, ker drugače tega ne bi doživeli
grims-1.gif

P.S.
Dovolj je, da pogledamo datum veljavnosti, pa je vse jasno.

Lp.

A je treba res v vsaki temi omenjat Tusmobil????
rolleyes-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
A misliš, da lastniki, oz "investitorji" not v podjetja dajejo svoj denar zaradi lepega?

Ne, samo naj ne bodo požrešni. Uvedel bi kitajski način, če lastnik zajebe podjetje, s tem zajebe zaposlene, ki padejo v breme države = METAK v čelo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Simobil je nategator prve vrste... Mojo zgodbo najbrž eni že poznate, torej veste o čem govorim... V glavnem, nikoli več simobil, sem raje brez telefona...
Lahko razsvetliš nas ostale? Jaz imam s SiMobilom samo dobre izkušnje, pa me zanima kako je, kadar temu ni tako.

22. jul 2007
13.563
1.744
113
124
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
@Dekster: Akcija je bila v načrtu, preden je Tušmobil karkoli predstavil, tako da ...
Poleg tega pa še nekaj. Zakaj zopet tlačiš Tušmobil v temo o drugih operaterjih, ko je povsem nepotrebno?
Naj bo to opozorilo pred BAN-om. Pa takšno opozorilo velja za vse teme Novo pri NEKEM OPERATERJU, za vse uporabnike.
očitno vas je ..."BAN".... spet prehitel
wink-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:

Mislim, da se v vsaki temi (novo pri S!, M@, Tus, Deb...izd) najde post o nezadovoljstvu. Opažam pa da se jih v tej temi najmanj najde
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:

Mislim, da se v vsaki temi (novo pri S!, M@, Tus, Deb...izd) najde post o nezadovoljstvu. Opažam pa da se jih v tej temi najmanj najde
wink-1.gif

Pa še to so ponavadi nezadovoljstva, ki so bolj posledica uporabnikove šlamparije ali povsem nerealnih pričakovanj, kot je recimo ta, da naj bi operaterji delali za narodov blagor.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ali pa direktnih, uradno priznanih nategov SiMobila.
(je dovoljeno resnico tule pisat?)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.