Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
zmaga.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Sam pravijo da je ta Nexus res krš in da nima niti najmanjših šans proti iphonu! Vir: tuji forumi in blogi
smile-1.gif

mogoče zato ker ga tuš ne bo imel?
evil.gif

b

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Sam pravijo da je ta Nexus res krš in da nima niti najmanjših šans proti iphonu! Vir: tuji forumi in blogi
smile-1.gif

evil.gif

b

Jaz vseeno mislim, da bo precej boljši SGS2.

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Citat:
smile-1.gif

evil.gif

b

Jaz bi rekel, da predvsem zaradi tega, ker je pravi predmet poželjenja Samsung Galaxy S II in ga Simobil nebo imel moč ponuditi med prvimi, zaradi ponudbe slednjega, razen v primeru, če boste odkupili pravico ekskulzive od drugega operaterja
wink-1.gif
.

SUPER AMOLED zaslon je pač SUPER in povsem nekaj drugega od tega kar ponuja model, ki se trenutno predstavlja
grin1.gif

Lp.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
in kako vezo ma Galaxy S II z Nexus one?

Nazadnje urejeno:

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
842
19
18
Ksz ...

Sicer vse lepo in prav, ampak po skoraj dveh mesecih "napovedovanja" bi pa Nokia C5-03 res že lahko prišla v prodajo. Jaz tudi lahko marsikaj napovem, samo vprašanje časa pa je, kdaj se bo to zgodilo. Svojo hišo bom imel sigurno, sem 100%. Ampak kdaj jo bom pa imel? Čez 5, 10 let?

Sorry za off, slab dan danes
smile-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
V poslovnem katalogu sem zasledil, da že imajo na Si.mobilu novega BB 9780 cena na Paketu L zame/Podjetni z BB pa naj bi bila 80€ če sem prav videl. V trgovinah pa ga še ni ): Se sploh ve kdaj pride; glede na to, da je ta poslovni katalog iz začetka februarja.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Citat:
Citat:
smile-1.gif

evil.gif

b

Jaz vseeno mislim, da bo precej boljši SGS2.

SGS II je svetlobna leta po kvaliteti boljši od Nexus S. Nexus S je eno navadno sranje če mene prašaš. Še prvi Galaxy S je boljši.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
in kako vezo ma Galaxy S II z Nexus one?

Z nexus one nobene, z Nexus S pa veliko, ker ga je izdelal Samsung. In Že prvi Galaxy S je boljši od Nexus S, vsaj jaz tako mislim.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Citat:
smile-1.gif

evil.gif

b

Zakaj Tuš, sej on ma iphona 4g pa si lahko kupi tudi tega .
evil.gif
Tušmobil pa ga res nima v ponudbi.. hehe

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Nexus S - Najhitrejsi Android na trgu. Ker? Je/bo android najbolj optimizran zanj. Dejstvo.

Tolazite se stem da bo SGS 2 hitrejsi ker vemo kaksen poden je Samsung pri razvijanju/optimiziranju SW.

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
In še iz moje strani vprašanje za Simobilovce:D danes je bil izveden prenos iz M@ na S! vse lepo in prav... vendar ko se hočem logirat na moj.simobil.si mi pa javi sledečo napako: Prišlo je do nepričakovane napake. Prosim poskusite ponovno. - Ter datum in ID seje... oz. napake.

Sicer HelpDeskovka mi je zatrdila, da je to zato, ker se pač mora narediti avtomatki prenos med začasno in prenešeno številko... ampak imam nekako občutek, da bo ta napaka nekaj drugega...

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Če ni bilo rešeno včeraj, bo v ponedeljek.
Oz. če imaš še težave, prilimaj printscreen.

(Tudi poziv za VSE, ki imate različne težave na web vmesnikih/straneh. Tekst je ponavadi premalo, žrtvujte nekaj sekund za sliko.)

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Se ti mogoče kaj sanja, kdaj bo začel delovati Klik na Moj Si.mobil za plačevanje računov?

Žal ti ne morem dati nobene uradne informacije. Se pa vleče, ker rešitev ni na strani Si.mobila ...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Se ti mogoče kaj sanja, kdaj bo začel delovati Klik na Moj Si.mobil za plačevanje računov?

Žal ti ne morem dati nobene uradne informacije. Se pa vleče, ker rešitev ni na strani Si.mobila ...
Ni panike, bom za ta čas pozabil na to.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.