Pa kaj je s tem zasedenim, omrežjem, v soboto dopoldan je bila spet katastrofa. A ne morejo tega že enkrat zrihtat. Briga mene, ali imajo v Lj LTE ali ne (itak ga nihče dejansko ne potrebuje), naj najprej zrihtajo, da jim bodo osnovne stvari normalno delale, potem se gredo marketinške nadgradnje omrežja....Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Najhuje je recimo 'zablokiralo' klicanje ravno včeraj, ko kakšno minuto sploh nisem mogel poklicati
Zna biti nadležno, ampak zaenkrat zaradi redkosti pojava zame 'neškodljivo', pač počakam in pokličem čez kakšno minuto... Je pa res vprašanje kako bi bilo, če bi se mi to dogajalo vsak dan
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Ha ha ha!?
Samo res zanimivo....jaz sem že obupal nad tem in je do poteka aneksa le še dva meseca.
Ne daaaa se mi jih več klicati sploh in težit ker sedaj me imajo že za debila!
Pogosto, prepogosto dobivam SMS o zgrešenem klicu (koper -Olmo). MMS pošljem če imam srečo. Prenos podatkov pa ja kokr kdaj včasih niti maila ne odpre kaj šele kaj drugega.
SMS ji zamujajo po 20 ur in več (občasno)?!!!
In ko takrat pop izdim in jih pokličem je faktor vedno stavba ali telefon ali kaj tretjega??
Kako je lahko kriv telefon če mi na drugih lokacijah dela?
Kako je lahko kriva stavba če nima (razen temeljev 100 kil betona) in je steklo?
Zakaj mi tudi PRED stavbo ne sprejema telefon tako kot bi moral?
Aja no lahko je pa kriva moja SIM kartica in jo moram zamenjat ker ni ''tapametna'' če pač ni ne eno in ne drugo?
In ko mi operater/ka reče da nej dam na 2G takrat ZNORIM!!!
Kaj naj z 2G?
Zakaj imamo pametne telefone?
Zakaj plačujem prenos podatkov?
Sem šel mesec nazaj razkurjen na pooblaščenega prodajalca v Luciji. Predvidevam da sem ga s pogledom ''ubil'' ker mi je GRATIS zamenjal SIMko.
In se vprašam na koncu....ali dela??
Seveda da NE DELA ker ni kriva ne SIM kartica ne moj telefon in ne stavba!!!