Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Hja vem da ne.
Sam če ne dobijo drugega ''izgovora'' se tudi na tega naslonijo :p

halo, če je tako kot praviš pokliči v klicni center, zahtevaj merjenje, ekip ki bo preverila tvoje navedbe,..
@all,.. pritožbe se ne rešujejo na Alterju temveč na Si.mobilu,..
b

chili

Pripravnik
26. feb 2009
53
15
8
No meni pa brez težav deluje Si.mobil v Kopru. Hitrost prenosa DL: 4Mbit/s, UL: 2Mbit/s.
smile-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Si.mobil donira 150.000 evrov za pomoč pri odpravljanju posledic poplav

Spoštovani,

zgodilo se je v ponedeljek, 5. novembra. Slovenija je bila pod vodo. Hude poplave so prizadele ljudi, poškodovana je bila njihova lastnina, infrastruktura ter narava.

Kaj je največ, kar ljudem odtehta v hudi uri? Sodobna in brezhibna komunikacijska infrastruktura. Orodje komunikacije, orodje, ki ohranja stike in rešuje stisko.

Si.mobilovo poslanstvo je ravno to, da ljudem omogočamo storitve, ki ljudem v resnici koristijo. Tokrat svoje obljube nismo uspeli v celoti uresničiti, saj dogodki niso prizanesli niti naši infrastrukturi. Naše omrežje ni delovalo brezhibno in mnogi ste bili nekaj časa komunikacijsko odrezani od sveta.

Opravičilo za nevšečnosti bi v tem hipu pomenilo premalo. Premalo bi bilo tudi dejanje povrnitve škode, da bi se vi počutili bolje. Zato smo se odločili, da bomo pomagali ravno tam, kjer so pomoči najbolj potrebni ljudje, prizadeti v poplavah.

Si.mobil bo za namen odprave posledic poplav, ki so Slovenijo prizadele v začetku novembra doniral 150.000 eur Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Organizaciji, ki že dolga leta skrbi za dobrobit ljudi v stiski in je tudi sedaj zunaj, med ljudmi, ki so potrebni pomoči. Obenem z veseljem sporočam, da smo se na ta način pridružili pobudi podjetja Gorenje, ki po svojih poteh že pomaga tudi skupaj z Zvezo prijateljev mladine. Iskreno verjamemo, da skupaj lahko naredimo več.

Hvala, ker ste z nami,

Dejan Turk, predsednik uprave

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Hvala ker ste z nami...........ta sms se mi zdi čisto podjebavanje folka in iskanje izgovorov.Imam zakupljenih 5gb podatkov mesečno pa naj imam telefon na 2g nastavljen?
Da se o nedosegljivosti ob polnem signalu in podobnih cvetkah ne pogovarjam.Ker se to vleče že pol leta bom zgleda moral menjat operaterja

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Zdaj pa čisto resno. Po enoletni avanturi s Simobilom zaradi stvari, ki se dogajajo zadnji mesec resno razmišljam o vrnitvi na Mobitel.
Imam preprosto zame, toda tudi mobitelov 2013 bi bil čisto dovolj za moje potrebe.

Prosim navedite mi kak pameten razlog zakaj naj bi ostal na S!?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Subvencioniranega telefona že nekaj let nisem kupil - ko se mi kakšna zadeva dopade, počakam kak mesec ali dva, da prvi naval mine, potem ga kupim na bolhi malo rabljenega po nižji ceni kot bi me prišel pri operaterju.

Z Mobitelovim umts signalom nisem imel nikoli težav. Lani sem zaradi stroškov šel na Simobil, kjer so me s signalom prav tako pozitivno presenetili...

V glavnem, bil sem zadovoljna stranka, strašno me je sicer motil ta občasen "network bussy", toda zaradi hvaljenja o nadgradnjah sem se tolažil, da bo boljše. Toda to kar se dogaja zadnje čase je pa katastrofa. Ok, pač sem se pritoževal, hkrati pa si mislil, res nekaj nadgrajujejo, so vzeli stvari, ki se dobro slišijo, da bodo z njimi lažje oglaševali in so pač poskusni zajčki za stvari, ki jih ne obvladajo, toda ko bo to urejeno, bodo stvari delale tako kot morajo. Toda potem rečejo, da so stvari kao popravljene, še vedno pa letijo smsji, PREDVSEM PA NISO SPOSOBNI ŽE ENKRAT ODPRAVIT TEGA K.... NETWORK BUSSY !

In ja, mi JE problem počakat par minut in spet probat poklicat, ker takrat ko vzamem telefon v roke, da bom klical, ga vzamem zato ker HOČEM klicat !

Je pa res, da se mi ne da spet letat okrog in urejat dokumentacijo...

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
greš k drugemu operaterju, podpišeš papirje - ni nobenega letanja. Ali se motim?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ja, dokler imajo odprto se moraš odpeljat do njihovega centra. Pa potem še bivšemu operaterju pošiljat kako reklamacijo, ker zadnji račun narobe napiše...

Pač ne da se mi spet s tem ukvarjat in iščem izgovore zakaj bi človek sploh ostal pri Simobilu, pa mi jih žal zmanjkuje...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Danes zjutraj sem v centru LJ, v ZD na Aškerčevi zaman iskal vsaj 2G signal... Nema, niti pod slučajno. Sem mislil, da je kaj z ogrizkom narobe, pa sem ga rebootal. Isti šmoren.

V ričet, pa tako najboljše 3G omrežje. Saj je najboljše, v radiju nekaj metrov od njihove poslovne stavbe. V njej pa ne duha ne sluha o dobrem signalu...
evil.gif

Preklet bodi tisti dan, ko se je naš direktor sektorja spomnil, da se prestavimo na Simobil...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zadeve zgleda niso tako nedolžne, kot je sprva zgledalo... Zakaj se ne da nekega uradnega obvestila?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
A nisi prebral unega PR? Težave so zaradi poplav, bodi malo uvideven pa počakaj, da neha dež padati.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Saj pa na facebooku že cel mesec na vrhu strani visi obvestilo
Citat:
Obveščamo vas, da zaradi izrednih vremenskih razmer lahko prihaja do motenj pri uporabi Si.mobilovih storitev na področju vzhodne Slovenije. Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in držimo pesti, da se vreme čim prej umiri.

In tako se resno sprašujem, kje ima ta ****** Simobil oddajnike postavljene, da jih poplave ogrožajo. Če pa problemov z električno energijo ni bilo, pa tudi poplave so posledica deževja v Avstriji, pri nas sploh ni bilo kakšnih neurij in nalivov.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ja sej mi je jasno, šlo je za sarkazem, ker mi ni jasno kako lahko tako stvar izkoristijo za prikrivanje svojih težav.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ker Simobil ne zna pokazati koliko zakupljenih količin imaš še na voljo, ampak zgolj koliko si jih že porabil, me zanima ali ima paket ORTO SMART na voljo 1000MB prenosa podatkov ali 1024MB?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.