Subvencioniranega telefona že nekaj let nisem kupil - ko se mi kakšna zadeva dopade, počakam kak mesec ali dva, da prvi naval mine, potem ga kupim na bolhi malo rabljenega po nižji ceni kot bi me prišel pri operaterju.
Z Mobitelovim umts signalom nisem imel nikoli težav. Lani sem zaradi stroškov šel na Simobil, kjer so me s signalom prav tako pozitivno presenetili...
V glavnem, bil sem zadovoljna stranka, strašno me je sicer motil ta občasen "network bussy", toda zaradi hvaljenja o nadgradnjah sem se tolažil, da bo boljše. Toda to kar se dogaja zadnje čase je pa katastrofa. Ok, pač sem se pritoževal, hkrati pa si mislil, res nekaj nadgrajujejo, so vzeli stvari, ki se dobro slišijo, da bodo z njimi lažje oglaševali in so pač poskusni zajčki za stvari, ki jih ne obvladajo, toda ko bo to urejeno, bodo stvari delale tako kot morajo. Toda potem rečejo, da so stvari kao popravljene, še vedno pa letijo smsji, PREDVSEM PA NISO SPOSOBNI ŽE ENKRAT ODPRAVIT TEGA K.... NETWORK BUSSY !
In ja, mi JE problem počakat par minut in spet probat poklicat, ker takrat ko vzamem telefon v roke, da bom klical, ga vzamem zato ker HOČEM klicat !
Je pa res, da se mi ne da spet letat okrog in urejat dokumentacijo...