Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Cooper pravi:
Tega standarda nihče ne uporablja. Delam v IT-ju in niti na enem primeru še nisem zaznal, da bi kdo uporabljal 1GB = 1000 MB.
Proizvjalaci diskov že od vsega začetka(ker jim tako ugaja) uporabljajo 1GB=1000MB. Linux tudi že kar nekaj časa uporablja 1GB=1000MB. Zato se ne bi čudil, če bi tudi Simobil kaj takega uporabljal, ampak na spletni strani imajo 1024MB napisano, tako da zgleda ne.
Danes nabavil modem Vodafone K4510. Na Win 8 zadeva ne deluje. Ima mogoče kdo idejo kako usposobili modem? Ko ga vtaknem v USB se ne zgodi čisto nič. Najde ga sicer med napravami ampak javi napako koda 19.... Skratka zgleda, da ne bo nič z brskanjem preko te zadevice...
Zakaj pa nisi vzel USB modem Huawei E392, ki ima LTE ? Je velika razlika med tem tvojim in novim z LTE. Pa pojdi z explorerjem not v usb pa ga zaženi ročno na file. Pa daj latnosti in zaženi z drugim OS vista ali xp sp3 kot administrator. Tukaj imaš software : http://www.business.vodafone.c..._stick_2row.jsp
podpora za win 8 :
Slabo sem to pogledal na prvi strani ponudbe... Sem šel kr pogoje in pregled stroškov priključnine. Sprva sem mislo, da bo zarad te poteze tudi mobitel lahko kaj pocenil-dodal, pa zgleda nebo nič s tega.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.