Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Te nove superdupernadgrajene centrale so nekam pogosto preobremenjene...
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Marburg,.. ko bo izklopljen nacionalni roming bomo videli kako zadeva deluje,.. do takrat pa so zadeve črno bele,.. že moje popotovanje od LJ do borovnice mi je dalo sliko kje so,.. pa je govora o borih 35 km urbanega ozemlja,..
...imaš pa pravico do svojega mnenja,.. ti nisi bil zadovoljen, kdo drug pa je,..
b
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Sem ženekaj let uporabnik Simobila in moram priznati, da nikoli v teh letih nisem imel takih težav kot jih opisujete tukaj ...
Moje klasične relacije pa so kar LJ, GO in SG. Stalno vklopljen 3G ...
Nedosegljiv samo takrat ko imam ugasnjen telefon oz. ko se nočem oglasit ...
Telefoni večinoma Nokia, zadnji Lg P500 ...
Disklejmer: nisem zaposlen pri S!Mobilu niti pri kakem njihovem ponudniku/posredniku ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Sem ženekaj let uporabnik Simobila in moram priznati, da nikoli v teh letih nisem imel takih težav kot jih opisujete tukaj ...
Moje klasične relacije pa so kar LJ, GO in SG. Stalno vklopljen 3G ...
Nedosegljiv samo takrat ko imam ugasnjen telefon oz. ko se nočem oglasit ...
Telefoni večinoma Nokia, zadnji Lg P500 ...
Disklejmer: nisem zaposlen pri S!Mobilu niti pri kakem njihovem ponudniku/posredniku ...
Sedaj se bo oglasila pescica nasprotnikov in oznacen bos verjetno za laznivca, sanjaca ali kaj podobnega
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Iz Ljubljane sem.Punca, družina, top frendi so na simobilu....zato se mi je zdelo malo bolj prikladno. Bo pri punci pogledal kako je s signalom doma in v okolici.
tnx
Citat:
Uporabnik jJack pravi:
Se že ve kdaj bo na voljo Samsung Galaxy Note II? Konkurenca ga že ima.