Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Monaco po mojih podatkih Velenje ni v izpadu,. so pa zaradi vremena krajši izpadi drugje,...

b

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Napačni podatki. Nekaj časa je bil signal, toda klicat se ni dalo, prav tako ko je kdo drug klical, mu je javljalo, da je številka nedosegljiva. Vmes mi je celo nekaj časa pisalo emergency calls only... No, trenutno celo dela.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Evo, danes me poonegavljen Simobil že cel dal zafrkava na območju Ptuj-Ormož, že cel dan dobivam sms-e, da sem nedosegljiv, čeprav imam poln signal, potem opazim da imam 3G vklopljen, prešaltam na gsm omrežje, pa mi ne delajo izhodni klici "omrežje zasedeno", "klic ni mogoč", ...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik astet pravi:
Pozdravljeni! Veliko se govori o tem, da simobilovo omrežje štrajka tako, da me je že postalo strah kdaj bo pa tudi meni crknilo vendar do sedaj (hvala Bogu) dela omrežje super brez nobenih problemov. Samo tako naprej Simobil.

Kako to mislis "Samo tako naprej Simobil"; da naj se kar naprej in pogosteje strajka, ali da naj deluje???
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Res je, Mejduš Simobil ******, najbolj napredno omrežje. Že cel dan sem nedosegljiv v okolici Maribora. Pa ne mi rečt da so krive vremenske razmere, Mobitel normalno funkcionira...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
119
63
Doma
Šmartno pri Litiji z okolico simobil spet štrajka, oba telefona s polnim signalom nedosegljiva, občasno pride kak sms o zgrešenem klicu.Fino
crazy1.gif

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
tukaj na gorenskem nobenih težav , je pa prav včasih všeč če telefon mal štrajka , se vsaj mal odpočijem od njega

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ko je vsaj priblizno zacelo delovat, sem za vsak klic imal najprej vsaj 5x network bussy, preden je vzpostavil zvezo. Na koroskem je bila okrog 17 ure situacija se slabsa in se je bilo skoraj nemogoce prebit skozi network bussy. In to tak dan ko presneto nujno rabiš koga dobit. Verjetno bo res treba nabavit se kaksno tm brez kartico in jo imet v denarnici za dneve, ko je simobil v svojem elementu...

Dragi simobilovci, prosim naredite downgrade omrezja na stanje izpred pol leta, kajti hitrosti so bile cisto solidne, omrezje je pa (z izjemo obcasnih network bussy) lepo delovalo. Sprijaznite se da pac "nije zvaka za seljaka" in se ne trudite s stvarmi, ki jih niti pod razno ne obvladate.

Btw, koliko ur potem ko smo se zaceli pritozevat glede tezav, ste to objavili na fb in webu?

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
network busy ponavadi napiše če je centrala na katero si povezan preobremenjena kar pomeni da je bilo ravno ta čas več klicev opravljenih

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
No, da še jaz mojo super iskušnjo povem.Imam 5gb zakupljenih podatkov, pa se mi po pomurju večx dogaja, da mi niti strani ne odpre.
Včeraj se s prijateljem zmeniva da greva na pijačo v bližnji kafič in da me pokliče ko bo tam.Ker po cca. pol ure še ni bilo klica, ga pokličem jaz in ga vprašam kje se je zgubil.Pa mi pravi da me je že 3x klical pa me ne more dobiti.Največja finta jaz sem signal imel,nisem dobil smsa o zgrešenem klicu pa nič.Tudi v pomurju je skoz več problemov z simobilovim omrežjem odkar so posodabljali omrežje

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Meni se je na Ptuju tudi včeraj zgodilo, da me je nekdo končno priklical in pravi, da sem bil 3x nedosegljiv, ampak jaz sms-a nikoli nisem dobil, nekaj sem jih dobil, ampak od te številke ne. Nato sem si takoj vključil preusmeritve na drugo (nesimobil) številko.
stupid-1.gif

Danes pa omrežje dela izvrstno
cheer.gif
mislim, da sedaj skupaj ene 3-4dni dela super, od 15 dni kar sem na simobilu. Temu se reče kako? 30% zanesljivost?

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ni dolgo delovalo, trenutno v okolici Ptuja mrknil oddajnik Gorišnica, sedaj vleče bolj švohen signalček iz oddajnika Veliki Vrh, ki pa zgleda da je preobremenjen, ker je omrežje zasedeno ko poskušam poklicati

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Borovnica, kako pa kaj kaže z omrežjem srednjeročno? Ok razumem poporodne težave, ampak se že malo vleče...verjetno boste porihtali sčasoma? Sprašujem, ker nameravam menjati operaterja...sedaj pa sem malo v dvomih.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Borovnica, kako pa kaj kaže z omrežjem srednjeročno? Ok razumem poporodne težave, ampak se že malo vleče...verjetno boste porihtali sčasoma? Sprašujem, ker nameravam menjati operaterja...sedaj pa sem malo v dvomih.
Malo spremljaj Simobilovo facebook stran, to ker se dogaja zadnjih 7 dni je obup. Folk se množično pritožuje o nedelovanju omrežja, oni pa se zgovarjajo na vreme. Svašta, jaz sem totalno razočaran. Hvala bogu imam vezavo še samo 23,5 mesecev.
crazy1.gif

Za primerjavo pa potem še poškili na Mobitelovo in Tušmobilovo facebook stran. Toliko o najboljšem omrežju, sploh pa 3G.
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Iz Ljubljane sem.
smile-1.gif
Punca, družina, top frendi so na simobilu....zato se mi je zdelo malo bolj prikladno. Bo pri punci pogledal kako je s signalom doma in v okolici.

tnx

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Iz Ljubljane sem.
smile-1.gif
Punca, družina, top frendi so na simobilu....zato se mi je zdelo malo bolj prikladno. Bo pri punci pogledal kako je s signalom doma in v okolici.

tnx
Zadnje dni imajo tako narejeno, da tebi kaže poln signal, ampak jebemo boga te noben ne pokliče, tudi smsa ne dobiš o nedosegljivosti, tak da je navidez vse tipitopi. Pol pa srečaš folk, pa te sprašuje kaj te je s tabo, da si nonstop nedosegljiv.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
YNOS v zadnjem času imamo res smolo,..vsekakor pa sem prepričan, da se mora stanje urediti, saj se zadeve urejajo na najvišjih nivojih,..

nadgradnja omrežja se bo nadaljevala, posodabjali se bodo posamezni sklopi, širilo omrežje,..tudi LTE se bo širil,.. in celo Borovnica bo dobila umts signal, ki ga že željno pričakujemo,..

jaz sem optimist,
b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Madona, kaj vse zamujam. Zeleno glisto (Zimobil) sem namrec zapustil ze pred stirimi leti. Prav tezko mi je, da ne morem biti uporabnik njihovega najboljsega 3G omrezja v Slowenien.
Grrrrrrr.
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.