Citat:
Uporabnik astet pravi:
Pozdravljeni! Veliko se govori o tem, da simobilovo omrežje štrajka tako, da me je že postalo strah kdaj bo pa tudi meni crknilo vendar do sedaj (hvala Bogu) dela omrežje super brez nobenih problemov. Samo tako naprej Simobil.
Malo spremljaj Simobilovo facebook stran, to ker se dogaja zadnjih 7 dni je obup. Folk se množično pritožuje o nedelovanju omrežja, oni pa se zgovarjajo na vreme. Svašta, jaz sem totalno razočaran. Hvala bogu imam vezavo še samo 23,5 mesecev.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Borovnica, kako pa kaj kaže z omrežjem srednjeročno? Ok razumem poporodne težave, ampak se že malo vleče...verjetno boste porihtali sčasoma? Sprašujem, ker nameravam menjati operaterja...sedaj pa sem malo v dvomih.
Zadnje dni imajo tako narejeno, da tebi kaže poln signal, ampak jebemo boga te noben ne pokliče, tudi smsa ne dobiš o nedosegljivosti, tak da je navidez vse tipitopi. Pol pa srečaš folk, pa te sprašuje kaj te je s tabo, da si nonstop nedosegljiv.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Iz Ljubljane sem.Punca, družina, top frendi so na simobilu....zato se mi je zdelo malo bolj prikladno. Bo pri punci pogledal kako je s signalom doma in v okolici.
tnx