Simobil postaja slovenski Apple, karkoli narobe naredijo, se zmotijo, vsak manjši ali večji feler se obesi na velik zvon, vleče po zobih še leto dni.
Vsaka napaka je pač napaka, ne da se vsega takoj popravit, in ne dela vse tako kot bi moralo, ko se nekaj zalomi gre vse k vragu - vsak, ki se vsaj malo ukvarja z elektroniko, računalništvom, ve, oziroma bi naj vedel kako to je.
Ko prideš na tušmobil (jih kličeš) se ti oglasi njihova študentka, ki nima pojma o pojmu, obnaša se kot, da je edina na svetu. Simobil na drugi strani ima zelo komunikativno in prijazno (seveda se najdejo izjeme) osebje, preko Facebooka, Twitterja, Maila, Telefona, in celo live pogovora preko spletne strani. Sploh punce na Twitterju so pridne in prijazne, da bi jih kar domov naročo (Borovnica, če lahko jih malo pohvali!).
Paketi simobila za "navadne" uporabnike so bedasti, se strinjam. Za posebne skupine kot so otroci, upokojenci, ORTO za mlade pa so TOP paketi.
Hitrosti interneta so dosti bolše kot kjerkoli drugje - meni v Mariboru pretaka z 15mbps/7mbps, včasih več včasih manj. Tudi ping je zadovoljiv. Mobitel in tušmobil se lahko samo skrijeta. Ne rečem pa - omrežje, kot tako ima pa mobitel porihtano - res porihtano. Tušmobil mi sredi Maribora v bajti preklopi na 2G (ne ga srat no ... ). Tudi drugod kažejo testi na jabuku simobil kot res hiter- - kjer signal pač je.
Simobil je, kot vemo v lasti avstrijskega telekoma - kar pomeni nadgradnja na bolša omrežja, novejša tehnologija - bo sililo tudi druge operaterje k temu. LTE omrežje - simobil se ga je lotil zelo hitro - DOBRO ZA NAS. NokiaSiemensNetworks hvali simobil, stvari se odvijajo hitro - KONČNO!
Pripeljali so nas v drugo skupino za dobavo iPhonov, ja ni jih tolko kot bi si jih želeli, kaj govorim, komaj kaj jih je - ampak to je napredek, bolše to, kot pa da jih Mobitel sploh nima (pustimo tista čudna posla z najemi ?!) , jaz verjamem da enkrat bojo.
Mogoče na vse gledam preveč s tehnične strani, a mislim, da je Simobil v naši državi tisti, ki bo uvajal najnovejšo tehnologijo (pa če tudi kdaj ne bo delala kot je treba), bo tisti ki BO vedno nekaj korakov pred ostalimi, a do takrat je treba še marsikaj popravit.
Samo moje skromno mnenje o veliki situaciji tožene stranke - Simobila.
Lep dan