Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
monaco, kot se spomnin je 2g delal normalno,..reklamiral boš torej prenos podatkov,..
b
Tisti, ki ne visijo cele dneve na fb, tega niso vedeli... niti tisti, ki so po nekaj urah težav vendarle pogledali na simobilovo spletno stran, tega niso vedeli, ker je bilo obvestilo zelo malo časa gor, namesto da bi bilo zadnjih 14 dni namesto main banerja... Tako da ja, če nisi spremenil ene nastavitve v telefonu (ki je načeloma normalen uporabnik androida ne bi nikoli spreminjal), omrežje ni delovalo...

Bom danes spet prestavil nazaj na 3G - mogoče bom imel pa jutri dopoldan spet mir pred zvonjenjem telefona
uf-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
normalna reakcija pri meni je naslednja,.. ugotovim da nekaj ni ok,..v tem primeru nedelovanje date, 3g,.. resetiram telefon, probam ponovno, pogledam na spletno strank, forume, če sam ne morem odpraviti napake pokličem servis (klicni center),..če je pri vas ostalih drugače pa sorry,.
vseeno pa razumem razburjenje uporabnikov,..
b

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
A misliš, da imajo ostali tudi toliko časa se ukvarjat z raziskovanjem zakaj nekaj, kar razumejo kot "samoumevno" ne deluje? Počakaš če bo začelo normalno delat, mogoče pogledaš če na spletni strani kaj piše, vmes ti jih še 10 drugih pove, da ne dela in pač čakaš, da bo začelo delat... oziroma tu je bil problem v tem, ker nikoli nisi vedel kdaj dela in kdaj ne dela... za test sem naložil aplikacijo, ki mi zapiše v log vsakič ko ostanem brez signala - edini vnos v log je bil ko sem šel v studio v klet, pa je kljub temu prišlo kup sporočil, da me je kdo klical, pa sem bil nedosegljiv...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če že ugotoviš da nekaj ne dela pokličeš v CC je to tako težko?
aja to pa ni več samoumevno,..

očitno sem samo jaz tak čudak da mi ni vse samoumevno,..da mi bo banka vrnila kartico, ki sem jo izgubil, da bo avto delal, da 15ega pride plača,,..

ok 100 ljudi 100 čudi,..

b

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Seveda - če za nekaj polno plačaš, pričakuješ da bo delovalo oziroma te bodo v primeru nedelovanja na to pravočasno opozorili. Kaj je pri tem čudnega?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Problem je v pogledu na težavo.
wink-1.gif

"Biznis" v Simobilu vidi, da je najbolj pomembna reč v podjetju font na logotipu, ta zadnje pa kako optimizirane so bazne postaje.
In ta pogled v podjetju, kot je mobilni operater, deluje odlično dokler nekaj ne crkne.

In ker je zadnje desetletje postalo samomevno, da "vse deluje", se pač špara na tehničnem kadru. Tisti pri koritu radi še podpišejo kake outsourcing pogodbe in tehničnega know how-a v podjetju ni več. Ko network vendor kateremu je bila reč "outsourcana" zataji, stranke trpijo. V podjetju pa ni več nikogar, ki bi znal vendorju niti dokazat, da je on zajebal.
smile-1.gif

Tako to je. Pa ne samo na Simobilu. Ima i gorih u Slovenistanu.
wink-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
morda pa proizvajalec ne zna nastaviti svojih proizvodov tako kot bi jih moral,..
drugače pa ne vem zakaj tušmobilovci pošiljajo prošnje in hodijo na razgovore če je na Tušmobilu tolk fejst,.. verjetno je že razlog za to,..

b

Ker ima Tušmobil stimulativno in osebne rasti polno delovno okolje, pa se morajo prit pofočkat k zelenim.
hysterical-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
normalna reakcija pri meni je naslednja,.. ugotovim da nekaj ni ok,..v tem primeru nedelovanje date, 3g,.. resetiram telefon, probam ponovno, pogledam na spletno strank, forume, če sam ne morem odpraviti napake pokličem servis (klicni center),..če je pri vas ostalih drugače pa sorry,.
vseeno pa razumem razburjenje uporabnikov,..
b

Uporabniki so ovce. Pričakujejo, da jim vse deluje in tako to je.
Cel kup ljudi, pa je že toliko odvisno od te moderne tehnike, da jim nedelovanje ali pa slabo delovanje, poleg psiholoških frustracij, lahko pomeni tudi poslovno škodo.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Jst že nekaj časa opozarjam na to "največje in najboljše 3G omrežje" v Sloveniji. Vsi moji testi so pokazali da ga in Tušmobil in Mobitel v hitrosti prehitita (razen določene mikrolokacije). Poleg tega pa preklopi med 2G in 3G omrežjem med klici na Simobilu ne delujejo, medtem ko mi pa na Tušmobilu preklopi med klicem, se lahko normalno naprej pogovarjam.

Vse kar je bi morali reči: Ponujamo 3G omrežje v večjih mestih, prenos je razmeroma slab, sproti nadgrajujemo omrežje (plan je v 5ih letih), uporabljajte 2G omrežje, imamo že zastarelo tehnologijo in nesposobne tehnike in help desk, se pa trudimo in vlagamo v marketing
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
frikenej,.. pravi čas si izbral,.. čas buč je,..
evil.gif

očitno je res čas, da vzamem tuš kartico pa malo potestiram tale "skret" od Simobilovega omrežja in ga primerjam s Tuševim,..
b

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Predčasen nakup aparata: Vrednost predčasnega nakupa telefona na današnji dan 29.10.2012 znaša 14.05 €.

Če prav razumem dam 14.05€ in sm odvezan vseh obveznosti od SM!?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nič drugega, samo 14.05€. Jest je dlakocepil in napisal, da če plačaš 14.05€ se znebiš samo aneksa, si pa še vedno v naročniškem razmerju (ki pa ga lahko prekineš brezplačno - razen če so si izmislili še kaki ''strošek vodenja prekinitve razmerja'').

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Cena menjave SIM je ze od nekdaj v ceniku... (tudi pri Mobitelu, Tusmobilu,...) ... Hoteli so dati brezplacno oz. v ceni letnega nadomestila, ki pa so ga umaknili ...

cena prekinitve pa ne vem od kdaj je... je pa tudi ze nekaj casa, ker sem se spomnil ravno na podlagi ene teme tukaj, ki pa je ze nekaj casa nazaj ... (bi moral pobrskati, ce jo bom nasel...)

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Aha, tenks Jest.
Da vem da ni kakih 20€ pa da bom
shocked-1.gif
sej če bi bla prekinitev 20€ bi dal k nima smisla dajat tok velik € za tako "malo" uporabe..

Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.