Citat:
Uporabnik sylver pravi:
No jaz bom kar tukaj napisal mojo neprijetno izkušnjo z Mobitelom in sicer včeraj sem se na številki 080 8000 (center za pomoč mobitel uporabnikom) pozanimal za mobi paket in vklop interneta.
Mobi paket stane 10 evrov, na njemu pa dobim že 5 evrov dobroimetja (super). Ker si želim aktivirat 1GB prenosa podatkov (veljavnost je 30 dni) sem se pozanimal, koliko stane ta GB preniosa podatkov in povedali so mi, da stane 15 evrov. Torej 5 evrov imam že ba številki prednaloženo in naj samo še kupim za 10 evrov dodatno vrednostnico in si prek sms-a vključim 1gb.
Super - zvečer sem se zglasil na mobitelovem centru kjer sem kupil ta mobi paket + 10 evrov vrednostnico in danes vse skupaj aktiviram in napolnim, sedaj imam stanje 15 evrov.
Sedaj sem SLUČAJNO poklical na 121 (pomoč predplačnikom), da preverim, ali je moja številka aktivirana in kaj ugotovim? Da si NE morem aktivirat 1GB prenosa podatkov z mojimi 15 evri, saj moram najprej aktivirat internet na moji številki (za to plačam 0,09 evra) + za samo aktivacijo zakupa 1GB prenosa moram plačati 0,09evra??
Torej plačam 0,18 evra za to, da si lahko zakupim 1GB prenosa podatkov?? Poleg tega to ne bo izvedljivo če imamo točno 15 evrov na računu, saj moram na računu imeti 15,18 evra, sicer aktivacija interneta ni možna!
Sej lepo in prav - pač vsak operater ima svoj cenik in pravila, vendar zakaj mi tega nihče ni omenil včeraj, ko sem klical na 080 8000?? In zakaj mi tega ni povedal nihče na mobitelovem centru, ker sem se pri dveh osebah podrobneje pozanimal o temu zakupu.
Res zanimivo - ne zdi se mi to spet neka tako majhna zadeva, o kateri bi morali biti tiho, ampak bi mi lahko komot povedali oziroma opozorili na to.
Sej če pogledam realno, 0,18 evra oziroma 18 centov (se sliši še manj) NI tako velik strošek, ampak gre se za princip.
Pa še vsakemu posebej sem razložil, da si bi dokupil samo 10 evrov vrednostnico, tako da bom imel 15 evrov na računu in vsi so trdili, da bom lahko brez težav aktiviral 1GB interneta.
Sedaj si bom pač mogu aktivirat 500MB interneta za 12 evrvo, saj mi drugo ne preostane. dodatnih 5 evrov pa ne mislim kupovat samo zaradi tega, da si bom lahko aktiviral eno samo storitev
Sedaj MORAM kupit še eno vrednostnico za 5 evrov samo za to, da si bom lahko aktiviral 1GB interneta!