Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
NI RES! Preverjeno sem klical prej in ni drugega načina za vklop prenos podatkov kot pa da uporabnik SAM pošlje SMS!

Poglej. Dobro vem, kaj se da urediti in kaj ne. Ne pišem kar nekaj napamet ampak vedno samo prave info. GPRS ti LAHKO vključijo prek telefona (ko pokličeš s svoje številke).

Ti pa verjemi komur hočeš. Konec debate.

Mislim, človek je lepo ponudil, da bo dal tel.št. , da boste lahko preposlušali klic ter ugotovili kdo ma prav in kdo ne.

Aroganca vam je še zmeraj dokaj znan pojem, enostavno ste NE popravljivi, kar dokaj očitno, ampak tako je to, ko se deklice s FDV-a začnejo ukvarjati s svetovanjem mobilne telefonije
bonk.gif

In če sem ga prav razumel, namesto obljubljenih 15€ za aktivacijo želene storitve, je dejansko lahko izbrano storitev aktiviral samo, če bi zapravil takoj 20€, ker pač tistih 8 centov ali koliko že, enostavno terjajo še dodatno vrednostnico za 5€ in je potem zadeva v realnost 20€ in ne 15€
sprasujem se.gif

Če vam tistih 5€ ali pa 8 centov nič ne pomeni, ne vidim razloga, da jih nebi nazaj nakazali uporabniku oz. mu omogočili obljubljeno 15€ za 1G prenosa podatkov, kaj ga komplicirate.

Lp.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pa še ena kisla s strani mobitela ... povezan na wifi, nalagam en youtube posnetek, vmes se zgleda signal izgubi, prenese preko 3G, čez dve uri pa sms da je bila količina podatkov presežena (porabljenih 100/100MB) ponavadi je prej priletel že sms z opozorilom
confused-1.gif

skratka ... GPRS/UMTS Prenos podatkov 16,46 €
bonk.gif

se da zablokirat da stvar preprosto več ne deluje ko so zakupljeni podatki porabljeni ?

Začni uporabljat opero za brskalnik, pa si naštimaj, da te vedno vpraša na kaj se ti poveže (ali Wi-Fi ali na mobitelov signal), pa teh problemov ne boš imel. Čim ko ti prekine na Wi-Fi prenos, ti to sporoči in potem moraš ponovno izbrati kam naj se poveže.
smile-1.gif

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
NI RES! Preverjeno sem klical prej in ni drugega načina za vklop prenos podatkov kot pa da uporabnik SAM pošlje SMS!

Poglej. Dobro vem, kaj se da urediti in kaj ne. Ne pišem kar nekaj napamet ampak vedno samo prave info. GPRS ti LAHKO vključijo prek telefona (ko pokličeš s svoje številke).

Ti pa verjemi komur hočeš. Konec debate.

Mislim, človek je lepo ponudil, da bo dal tel.št. , da boste lahko preposlušali klic ter ugotovili kdo ma prav in kdo ne.

Aroganca vam je še zmeraj dokaj znan pojem, enostavno ste NE popravljivi, kar dokaj očitno, ampak tako je to, ko se deklice s FDV-a začnejo ukvarjati s svetovanjem mobilne telefonije

Verjamem, da se lahko zgodi, da dobiš nepopolne info v centru (ravno tako verjamem, da bi se podoben kiks lahko zgodil tudi svetovalcu s kakšnega drugega centra). Želim mu samo dopovedati, da se gprs storitev lahko vključi tudi prek klica..

Ne razumem o kakšni aroganci in deklicah s FDV-ja govoriš. Z moje strani ni ne enega ne drugega. Pa tudi moje info so se še vedno izkazale za prave.

Over and out.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Chipmunk - jaz ti verjamem, da se da aktivirat internet s klicem, a kaj ko mi to ne pomaga. Ker ko opravim ta klic zvem, da to ni možno.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.677
6.439
113
Glasba iz Mobitelovega video spota, ker jo menda veliko ljudi išče ...

Delial - Sejem želja

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Ali se pri prekinitvi sredi meseca (đabest) dobi povrnjen sorazmerni del naročnine glede na to, da se obračuna za v naprej (celotni mesec)?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Tu nima veze zakupljena količina. Preplačana naročnina se vrne.

Ampak kolikor vem ne sorazmerni del... ampak samo celoten znesek za naslednji mesec, ce je ze bil placan ... Sorazmerni del se menda obracuna samo pri sklenitvi NR ...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Jaz sem paket spremenil začetek decembra. Sedaj sem dobil položnico za december...

Za plačati imam:
1.) naročnino za naslednji mesec (za paket 2012)
2.) tarifo za spremembo naročniškega paketa
3.) naročnino za tekoči mesec, ki pa je poračunana glede na že plačano naročnino pri prejšnji položnici (v primeru prehoda iz džabesta na 2012 je to doplačilo za približno 1€, pri prehodu iz dražji paketov bi pa znalo biti tudi vračilo)

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Naročnino plačaš vedno za polni mesec (vnaprej). Če prekineš razmerje npr. 10. v mesecu, se vrne preplačan del naročnine (od 10. - zadnjega v mesecu).

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Razmerje je bilo prekinjeno 13.12 naročnina plačana za đabest do 31.12, poslali so le račun za 5 eur za prenos številke?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Koliko pa je tarifa za prenos številke? Mogoče si dobil le razliko za doplačilo prenosa.

Nazadnje urejeno:

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Rabim en mobilni internet in gledam start premium, ki stane 30 eur mesecno, zraven dobim netbooka z rezo za sim card, kar je super, ker to ravno rabim. Sem pa nekje bral, da dobis zraven se 300 eur bonusa pri nakupu ipada na ispot.si. Ve kdo kaj o tem? Ker za dodatnih 180 eur lahko kupim ipada, ga prodam za 400 eur in kupim zeni transformerja. Torej, ce je to res, se mi zelo splaca, ker ravno rabim se en mobilni internet.

Se tole, a se da moneto uporabljat, ce imas samo prenos podatkov oz. instant internet?

Jessica1

Zelenc'
4. jan 2012
6
0
1
Da bi lahko koristil 300 evrov bonusa je treba sklenit razmerje za internet start premium ali internet neomejeno premium. Bonus velja pri nakupu katerega koli prenosnika ali 3g tablice pri Comshopu, iStyle, iSpot, Harvey Norman in Big bang.

Moneta je omogočena na SIM-karticah instant interneta (80 evrov prednastavljenega limita). Treba je samo upoštevat, da v primeru, ko nimaš vključene storitve Govor (1 evro naročnine, 5 evrov priključnine ) s te SIM ne moreš klicat. Posledično ne moreš uporabljati Monete na način, kjer je treba vzpostaviti govorni klic. V ostalih primerih (moneta internet, moneta eterminali, ussd-ji, moneta sms... ) pa deluje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.