Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vodka

Pripravnik
26. apr 2008
56
0
6
na mobilni tv dodali dva nova programa, POP TV in A kanal.
Se pa pocasi koncuje preizkvsno obdobje.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
S 1.1. ga bo konec.
Imam pa dober nasvet vsem, ki bi radi tudi januarja zastonj gledali Mobilno TV. Izberite mesečno naročnino konec decembra
smile-1.gif

Seveda je to še v promo obdobju, torej zastonj, naročnina pa bo trajala še ves januar in za to obdobje vam nihče ne bo izstavil računa.
Drugače pa bo po 1. 1. prvih 24 ur gledanja zastonj, po tem obdobju pa se bo zaračunavalo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.496
7.010
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
S 1.1. ga bo konec.
Imam pa dober nasvet vsem, ki bi radi tudi januarja zastonj gledali Mobilno TV. Izberite mesečno naročnino konec decembra
smile-1.gif

ravno to sem prej razmišljala, sem si opomnik nastavila za 31ga, samo nisem nič spraševala, ker sem bila sigurna, da ne bo šlo skozi. ga bom potem kar pustila
aplauz.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
hehe, ja, za TV piko se pa res splača
wink-1.gif
(imam hude osebne zamere)
Ampak Kanal A in POP sta pa ok. Zdej se da še zastonj probat, ja? Mam začasni službeni telefon, ki bi te reči mogoče znal.
Čeprav je štos, da zaenkrat še tega ne uspem pogruntat, kako mu poveš, a hočeš video snemat al fotkat in sem še v tem na milost in nemilost prepuščena volji tele Nokie.

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Jaz imam na svojem SE malo preslab zaslon, da bi se dalo mobilno TV z užitkom gledat. No ampak za krajšanje vožnje z busom je čisto ok.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
S 1.1. ga bo konec.
smile-1.gif

Niso programerji tako neumni. Sem probal dva dni nazaj vzeti za 30 dni, pa mi je dalo do 31.12.08.

Brezplačno je sicer, če imaš SiolTV, ampak če je ne moreš imeti, ker si preveč oddaljen od centrale, tudi če bi jo hotel, moraš pa Mobilno TV posebej plačevati...
10.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik vodka pravi:
na mobilni tv dodali dva nova programa, POP TV in A kanal.
Se pa pocasi koncuje preizkvsno obdobje.

preizkusno?
smile-1.gif

kokr vem oni določenih zadev ne znajo zapret, zato tud laufa mobilna tv še naprej

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Oslarija. Še kako ti znajo zapreti, bodi brez skrbi. Šlo je za čisto marketinško odločitev, ki je bila nujna saj je šlo za novo storitev na trgu in je treba najprej generirati uporabniško izkušnjo, kasneje pa jo prodajati.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Isto je bilo z videotelefonijo, ki je danes plačljiva.
Mimogrede tako za videotelefonijo kot za mobilno TV je bilo preizkusno obdobje enkrat podaljšano.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Mimogrede tako za videotelefonijo kot za mobilno TV je bilo preizkusno obdobje enkrat podaljšano.

Za videotelefonijo je bilo enkrat podaljšano???
confused-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Predvidevam, da ima za razliko od videotelefonije Mobilna TV v promocijskem obdobju precej dober obisk. Gre dejansko za dobro storitev, sam jo bom še naprej občasno uporabljal (kot tudi doslej). Je pa res, da ne bom zaradi tega zakupil celega meseca. Sicer pa verjetno lahko v prihodnje pričakujemo še kakšen Video On Demand v tem sklopu?

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Pa sej videotelefonija verjetno tudi ni švoh? Za kakšne babice in vnučke pa to? Samo takrat, ko je bila zastonj, vem, da nisem imela koga na tisto klicat, pa mi je bilo čisto brez veze in se nikoli nisem navadila (nekako ista štorija z MMS-ji, ker jih tudi na začetku nihče iz moje družbe ni mogel dobivat). Naša babica pa zdej z vnučko Skypa
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
S 1.1. ga bo konec.
smile-1.gif

Seveda je to še v promo obdobju, torej zastonj, naročnina pa bo trajala še ves januar in za to obdobje vam nihče ne bo izstavil računa.
Drugače pa bo po 1. 1. prvih 24 ur gledanja zastonj, po tem obdobju pa se bo zaračunavalo.

Res je... sem aktiviral nekje proti koncu decembra in vidim, da mi narocnina velja do 24.1.2009
cheer.gif

3157474244_004cd37590.jpg

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Včasih se splača, da mi kdo verjame, kar napišem.
Ker ne pišem brez veze in brez dobre podlage.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Se že kaj ve, kako bo sedaj s SE? Bo še kaj novih zalog? Zanimam se predvsem za G900?
wink-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.640
4.373
113
He he , nisem bral pa sem si 27.12.08 zaželel malo mobilne TV in jo imam sedaj do 27 januarja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.