Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Porabo preveriš tudi tako da na 1918 pošlješ sms PORABA. Če dobiš odgovor 0 EUR, pomeni da še nisi pokuril 15 EUR.
lp

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kdo ve koliko HD-jev je na lagerju? Se je treba zagrebst al ni prisla zgolj majhna kolicina?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
V katerega izmed centrov ali 700700? Ker v cpn-ju verjamem, da morda se niso na tekocem.
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Sokol92 pravi:
Pozdrav!

Nevem, če paše v to temo, ampak vseeno.
A mi lahko nekdo pove kako preverim porabo pri itak đabest, če se sploh da (koliko imam porabljenih minut), nekako tako kot pri tuš mobilu pogledaš?

Hvala!
Zadnje čase vedno pogosteje uporabljam planet. Kolikor vem je zastonj, če pa imaš džabest pa sploh ni panike.....
Greš na planet, moj mobitel, monitor, zakupljene količine. Na tak način jaz preverjam praktično dnevno. To pa zato ker praktično cele dneve trenutno srfam preko mobitela, in mora GB zdržat cca 1 teden in MB kar pošteno letijo preko BT

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Pa lahko si nalozis M:Namiznik in bos skos lahko gledal proabo na PCju, brezplačno.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Porabo preveriš tudi tako da na 1918 pošlješ sms PORABA.
ne-ne-1.gif

prava številka bo 1919.
Sicer pa z vsebino PORABA K poslano na 1919 preveriš preostalo količino pogovorov, sms, prenosa podatkov. V tem primeru pa se poslan SMS odšteje od 1000-ih brezplačnih SMS-jev.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Jaz pa najraje kar na mobilni planet odsurfam, imam kar bookmark tako da je še najhitreje in najbolj pregledno.

Scared

Zelenc'
20. avg 2008
5
0
1
Dajte mi povedat se splača kupit mobilnik pred novim letom ali je bolje počakat po novem letu. Bodo mogoče kakšne nove akcije?

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Kakšen je pa Samsung J700? Zdej, ko sem se jih navadila, bi pa mogoče spet isto firmo ... IR-ja vidim, da nimam, ma ga tudi pri tem nisem niti enkrat uporabila. Sam za fotkat je spet bolj bogi, ne?
Bi morala v živo do centra, pa ko mam nenormalen delavnik.
Aja, a imajo v prodajnih centrih še vedno po stenah une plastične ponaredke? Tisto mi je tut mal čudno, za izibrat (bila nazadnje v centru ene 5 let nazaj)

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ja v city parku majo se zmer te plasticne modele. ne vem zakaj tega koncno ne zrihtajo.. tam mi pa tut mori fehtat ce mi ga lahko pokazejo. in potem tip zravn stoji in skoz gleda kaj delas.. krneki.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
V centru LJ isto. Oziroma zadnjič sem bil pa 3/4 mobitelov ni bilo niti plastičnih dummyjev.

Bilo bi res super, da bi vsaj recimo v centru LJ imeli na ogled delujoče modele namesto dummyjev, da vsaj občutek dobiš kakšen je aparat.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
ja v city parku majo se zmer te plasticne modele. ne vem zakaj tega koncno ne zrihtajo.. tam mi pa tut mori fehtat ce mi ga lahko pokazejo. in potem tip zravn stoji in skoz gleda kaj delas.. krneki.

Kaj pa naj bi? Ti ga posodil za en dan al kako?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
V centru LJ isto. Oziroma zadnjič sem bil pa 3/4 mobitelov ni bilo niti plastičnih dummyjev.

Bilo bi res super, da bi vsaj recimo v centru LJ imeli na ogled delujoče modele namesto dummyjev, da vsaj občutek dobiš kakšen je aparat.

Vedno lahko rečeš, da bi rad/a videl delujoč aparat.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.