Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
Sej lepo piše
smirk-1.gif
Kje? V tvojem postu ali na linku? Cifre so različne

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
So spet spremenili
confused-1.gif
xy dni.

To mislim da je na voljo že kar nekaj časa. Pač možnost brezplačnega preizkusa mobilnega interneta pred nakupno odločitvijo. Namenjen je temu, da stranka ugotovi ali ima na svojih lokacijah, kjer bo večino časa, dober signal ipd.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

To mislim da je na voljo že kar nekaj časa. Pač možnost brezplačnega preizkusa mobilnega interneta pred nakupno odločitvijo. Namenjen je temu, da stranka ugotovi ali ima na svojih lokacijah, kjer bo večino časa, dober signal ipd.

Mislim, da je bolj problem v tem, da enkrat pise 8 dnevni poskusni rok, drugic pise 3 dnevni,sedaj pa nic vec ne pise, koliko dolgo lahko testiramo
smile-1.gif
...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Mislim da je razlog v tem, da rok ni fiksen in je stvar dogovora, ki temelji tudi na tem, koliko testne oprmee je v kakšnem centru v danem trenutku na voljo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ma ni point v tem.... Treba je vedet, da 3G pač ni dostopen v prav vsaki luknji. Lahko se zgodi, da nekdo nabavi modem potem pa ugotovi, da mu doma recimo ne vleče 3G signal...ali pa na vikendu ipd. In prav je, da lahko pred nakupom zadevo sproba, ugotovi ali mu ustreza in se s takšno izkušnjo odloči za nakup ali pa ne. Vsekakor je to bolje kot pa nekomu prodati, potem pa bo recimo ugotovil, da mu ne ustreza in bo razočaran. Vsak operater ima raje zadovoljno stranko...

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Za take novice ti priporočam, da greš na FB stran od Mobitela. So dokaj ažurni z novicami o ponudbah.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.251
1.757
113
40
Opala...se mi zdi ugodna cena napram Diamondu2!

edit: Pri opciji za džabest...

Nazadnje urejeno:

tri10let

Pripravnik
29. jul 2007
60
1
8
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Vsekakor je to bolje kot pa nekomu prodati, potem pa bo recimo ugotovil, da mu ne ustreza in bo razočaran. Vsak operater ima raje zadovoljno stranko...
Kar pa ne drži recimo za simobil
tongue-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
SI.mobil ima (oziroma je dolgo imel) 15 dnevni preizkusni rok, tako da fant, preveri in nato trapaj.

Sicer pa je v tej temi govora o Mobitelu!

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Se strinjam.
Pa je kakšna možnost, da bi podaljšali, ker to je res uporabno, predvidevam, da nam pa dostim
tega ni uspelo sprobat? Pa samo še dva dneva sta
frown-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Alo moderatorji, dajte zaceti nove teme za tri najbolj aktualne operaterje, tele jare kace se nalagajo sto let, ce zelis prebrati vec kot eno stran sporocil, s katerimi si v zaostanku (klik na "vsa" in potem na "Skok na neprebrano sporočilo").

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.