Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blackman

Pripravnik
2. sep 2007
230
13
18
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
ena prošnja:

v katerem m@ centru bi lahko dobil E66 oz E71

bolj me zanima slednja

je že kater MC dobil pošiljko E71?

Mislim, da ne. Sem pa malo pogledal po Bolhi in videl da imajo nekateri prodajalci na zalogi zapakirane komplete E71 (tudi črne, skupaj z avtopolnilci in nosilci), za 280 EUR. Je tem "šverc s.p-jem" za zaupat s to robo?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Baje da naj bi blo globalno pomanjkanje tega modela, zato se je dobavni rok tudi podaljšu....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
sej kaj govori o N72 kdaj bo na dosegu, imam aneks fraj, kar me pa izredno moti
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Mogoče kdo ve, zakaj ni več M:Namiznika za stransko vrstico? Po novem je samo .exe za inštalacijo... Upam da je to samo začasno

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Tisti .gadget mi je na Visti po nepotrebnem kuril CPU, ker je bil slabo napisan. Zato sem ga kmalu odstranil in zamenjal z .exe. Vseeno pa bi bilo potrebno popraviti 1.0.9 verzijo, ker na Visti ne pusti ugasniti računalnika.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
nevem če je že kdo vprašal
Pogoji nakupa mobitelefona:

Do nakupa enega Mobitelefona je upravičen obstoječi Mobiuporabnik, ki se izkaže z Mobicertifikatom ali z Mobi SIM-kartico.
mi lahko kdo razloži kaj pomeni
in če si lahko s tem kupiš mobitel iz akcije ali kako
med katerimi aparati lahko izbiraš in kakšna je cena

Nazadnje urejeno:

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Prijatelj mi je omenil, da ima Mobitel sedaj akcijo s katero ti omogoči, nekaj dnevno brezplačno surfanje po netu. Če kdo kaj ve več, kar z besedo na dan.

Avivo

Zelenc'
9. avg 2009
2
0
1
Jp, sel sem v mobitelov center pri Metalki pa so mi vse nainstaliral na moj racunalnik. Sedaj lahko brezplačno srfam. Vsec mi je tudi to da mi ni bilo nobenih dodatnih zahtev z njihovestrani (kkasno dodatno podpisovanje).

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Tudi jaz sem mislil, da je 8 dnevno a je dejansko3. Sem pa sel v najbližji center in zgolj z osebno uredil in pridobil modem s katerim se lahko priklopim na splet.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.