Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik zvezdana pravi:
Zanima me, če se tele cene tukaj http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteli/Cenikmobitelovinnaprav.asp že kakorkoli subvencionirane ali so to normalne tržne cene? Pri nekaterih modelih ne bi imela nič proti, če bi bila cena še malo bolj 'novoletna'
smile-1.gif

To so redne cene, brez aneksa.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
ja v city parku majo se zmer te plasticne modele. ne vem zakaj tega koncno ne zrihtajo.. tam mi pa tut mori fehtat ce mi ga lahko pokazejo. in potem tip zravn stoji in skoz gleda kaj delas.. krneki.

Tudi meni se jeto zdelo malce "češko". Nato pa sem nekega dne v tem centru doživel, da je prišlo cca 7 ciganov (starost med 12 in 15 let), hladnokrvno so šli do vseh miz, pobrali vse bonbone iz skodelic (dobesedno tlačili so jih v žepe), dvapa sta se na vse pretege trudili odtrgat dva dummyja (takrat je bila hit nokia n73) drazjih nokii. Bebca sta ocitno mislila da so pravi telefoni gor. Prov dret se je blo treba zacet na njih da so spokali ven gamad ena. Tko da... glede na to kaka raja vse hodi v tisti center, bi bilo neumno met na steni karkoli drugega razen dummy telefonov.

Je pa za mizo mozno vsakega ki je nazalogi sprobat. Za resne stranke je mozno uredit tudi kak dvodnevnbi najem da se zadevo sproba.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja, s temi cigančki je vedno problem. Najlažje ga rešiš s security v centru, samo potem 99,99% ostalih normalnih ljudi hecno gleda kaj tam išče varnostnik. Sicer je vse na kamerah, ampak pri tej golazni to nič ne pomaga ker so itak mladoletni in nimaš kaj pobrati od njih ali njihovih staršev.

bostjank

Pripravnik
22. maj 2008
88
7
8
@coolpower: ni mi žal, da sem poslušal (prebral) tvoja priporočila za Lenovo-tov prenosnik. Prenosnik je kakovostne izdelave, hitrost delovanja (na sveže nameščeni WinXP) prav tako brez pripomb, žena je skratka ZELO vesela!
smile-1.gif

Nisem pa vesel jaz, ker se odpravljam v tujino, zato bi želel prenosnik nastaviti pred odhodom - in sem zato vaš sektor za vklop številk prosil za čimprejšnji vklop številke s podatkovnim bonusom - že zjutraj so mi namreč obljubili vklop tekom dneva (18.12.), pa se to ni zgodilo. Jutri grem že na pot, vendar lahko počakam še nekaj ur. Mi lahko pomagaš? Številka za vklop: 031 761 575.

Za pomoč se zahvaljujem.

Nazadnje urejeno:

jJack

Pripravnik
17. maj 2008
53
0
6
Kolk časa traja da te priklopijo oz. da ti SIM registrirajo. Namreč na spletni strani od mobitela piše da 3 dni...danes je že 4 dan, upam da ne bom predolgo čakal. Kličem sicer na mobitel št. za pomoč uporabnikom, seveda se samo tajnica oglaša, da so vsi operaterji zasedeni. Jst upam da mi ne bo treba čakat še 10 dni...Ker ko sem sklenil naročnino v ponedeljek mi je gospod reku, da lahko pričakujem iz srede na četrtek vklop številke. Pa še vedno nič. Vem da je gužva, sam potem naj dejansko pove kolk se čaka, ne pa neko nategovanje.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
torej, ste ze pokupili touch hdje? kaksne izkusnje? ne najdem nobene odprte teme..

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
Jaz sem čakal 6 dni seveda je bil vmes wikend. Odklop pri simobilu pa je trajel nekje 5 ur.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Zanima me če je E66 že v kakšni akciji, in če že, po koliko v paketih Povezani?

Hvala

...zaenkrat samo v splošni naročniški akciji za 299 € in 20 € manj za poslovne uporabnike...

LP, Emaster

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Za očeta sem želel kupiti Sony Ericssona C702. Pokličem na Mobitel in pravijo, da je nekaj težav pri Svemi (menda niso več zastopnik ali nekaj podobnega). Ali to zadevo lahko še pričakujem v naslednje? Na Mobitelu nimajo preveč občutka kako bo v naprej, tukaj pa nekateri veste hudiča in pol
evil.gif

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Za očeta sem želel kupiti Sony Ericssona C702. Pokličem na Mobitel in pravijo, da je nekaj težav pri Svemi (menda niso več zastopnik ali nekaj podobnega). Ali to zadevo lahko še pričakujem v naslednje? Na Mobitelu nimajo preveč občutka kako bo v naprej, tukaj pa nekateri veste hudiča in pol
evil.gif

...če rabiš SE C702 so na zalogi...

LP

P.S. Ne omenjaj po nepotrebnem hudiča!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.