Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Živ,

Mene pa zanima če kdo ve kako je z zalogami HTC Touch HD pri mobitelu (ker jih v LJ nimajo nikjer).

LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Družba Mobitel z današnjim dnem, 7. 1. 2009, nadgrajuje promocijo paketa Itak Džabest in portalov Itak. Za uporabnike paketov Itak Džabest in tiste, ki bodo to še postali, sta tako na voljo dve novosti: razširitev portala www.itak.si z najnovejšimi informacijami o dogajanju za mlade na dogaja.itak.si in mobilni portal Itak z Džabest nagradno igro.

ItakDogaja je novi sklop, ki mladim uporabnikom ponuja zanimive novice iz sveta zabave, kulture, glasbe, filma in še mnogo več. Na mobilnem portalu Itak pa lahko sodelujejo v nagradni igri, ki podarja 10 x snowboard ELAN PRODIGY ITAK EDITION in 30 Džabest kap. Portal je odprt za uporabnike vseh mobilnih operaterjev v Sloveniji, prenos podatkov pa je brezplačen za vse Mobitelove uporabnike ter Debitelove naročnike; ostalim uporabnikom se obračunava po veljavnem ceniku njihovega mobilnega operaterja. Portal predstavlja tudi Itak Džabest paket ter aktualne Itak Džabest ponudbe mobilnih telefonov.

dostop do wap itak portala je m.itak.si

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na mobilnem ITAK portalu
smile-1.gif

20090107-43jfpj3t6md66pkhettqt1mf7.png
20090107-ec3ydi2pi5cij9nh9rp1haetq7.png

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
A, sedaj lahko pričakujemo ponudbo malce manj "otročjih" in tako pisanih telefonov(kot je bilo omenjeno v enem izmed prejšnjih postov), ali bo ostalo še nekaj časa tako?

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Citat:
Uporabnik borce pravi:
A, sedaj lahko pričakujemo ponudbo malce manj "otročjih" in tako pisanih telefonov(kot je bilo omenjeno v enem izmed prejšnjih postov), ali bo ostalo še nekaj časa tako?

Borce, mislim da bo ta pisana ponudba trajala, dokler bo trajala ta akcija. Aparati so pa tudi prilagojeni mlajšim od 30 in nekih hudih poslovnih aparatov bverjetno ne bo nikoli imela.

Sem pa prijetno presenečena nad njihovim, zgoraj omenjenim, napovednikom. Ok, je res da me vsi ti preštevilni partyi, ki so opisani, ne ganejo preveč, je pa precej drugih napovedi. Navdušena sem predvsem nad objavo natečajev in razstav na enem mestu.
Sedaj sem ti pa vse povedala, a ne
smile-1.gif
.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Zakaj se ljudje tako vpikujejo v ponudbo telefonov v Džabest paketu? Saj lahko vzameš kateregakoli s ponudbe ...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Zakaj se ljudje tako vpikujejo v ponudbo telefonov v Džabest paketu? Saj lahko vzameš kateregakoli s ponudbe ...

Dejansko nekateri res mislijo, da so v Džabest paketu na voljo samo Džabest mobiteli.

Slišal tako iz pogovorov mimoidočih in v barih: "Bom rajši na Tušu, ker imajo boljšo ponudbo mobitelov kot Džabest".

Vsaj reklamna kampanja s strani M@ tako sugestira...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
bi rekel, da velik del krivde za to nosi, daleč najbolj nepregledna mobitelova stran sploh

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
saj telefoni iz đabest so kr ok, samo kaj ko jih ni za dobiti, vsaj L700 strebrne barve čakam že 1 mesec.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Samo resnično, mobitelovo stran bi bilo potrebno sformatirat in to čimprej, ter na novo postavit na bolj pregleden način.
Ali pa če nudijo 4 urni brezplačni tečaj, kako uspešno srfat po njihovi strani
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.