Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bogovi vas poslušajo
tongue-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Se ne nanaša na aparate, ampak na obračun klicev pri starih paketih.
Pri Itaku so na državni praznik zaračunali redne cene. le kolikim
evil.gif

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Mogoče so pa pri Itaku bolj 'ta črni' in praznične cene obračunavajo samo na cerkvene praznike, na državne pa ne
smile-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Mnja, malo se mora tudi oglaševalska agencija vprašati, zakaj ljudje vidijo samo štiri Džabestove telefone. Del krivde pa gotovo nosi tudi Mobitelova stran, ki je nepregledna.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Zelo me mika Džabest ampak zaradi let ne bom mogel biti prav dolgo vključen v paket. Me prav zanima koliko časa ne bodo pogruntal da sem čez tridest, kar se bo kmalu zgodilo.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
kako pa gre ta stvar. če si npr. 29 in vzames se telefon se veseš za dve leti do pomeni da ti čez 30 menjajo paket ali ostaneš na itak dokler ne preteče pogodba dveh let?

mene najbolj moti to da imajo v tej akciji same bedaste telefone. se da mogoče vzeti ta paket in kakšen drug telefon po ugodni ceni?

lp

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
lol preberi par postov višje
bonk.gif

no potem pa kateri telefoni so navoljo pri mobitelu po dobri ceni razen tistih 4 ali 5ih iz itak paketa?

kakor vidim so ostali telefoni navoljo samo ob sklenitvi povezani xx.

lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Vsi ali vsaj velika večina telefonov je na voljo v vseh paketih. Ostane samo še vprašanje cene, ki je različna za različne pakete.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
OK, da še enkrat ponovimo
smile-1.gif

Naročnik džabest paketa lahko izbira med aparati iz naslednjih akcij:
džabest
splošna akcija (UMTS) => v poštev pridejo vsi telefoni POD DRUGO RDEČO ČRTO (telefoni pred tem so v akciji za pakete povezani)
splošna akcija (GSM) => v poštev pridejo vsi telefoni POD DRUGO RDEČO ČRTO (telefoni pred tem so v akciji za pakete povezani)

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
O hvala, samo res je treba kr cajt vlozit ce hocs kupt nek telefon z dolocenim budgetom in kako res vidt kaj je najbolj optimalno v katerem paketu in potem ti rečejo da ni na zalogi, najras mam da mi ga kdo da pod novoletno jelko.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Paket ti spremenijo (oz. bi naj) ko imaš 31. RD. Prej si še 30 in nekaj.
evil.gif

SPremenijo pa v paket enotni, če se ne motim

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Tako da... kaj predlagate?? Js bi enga do 200€ z osnovnimi funkcijami kjer bi rt vidu da meniji ful hitr sibajo in najbl me pa zanima interval med polnjenjem baterije

confused-1.gif

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Naročniško razmerje Itak Džabest se sklene za čas do vključno 30. leta starosti. Naročnik Itak Džabest se ob sklepanju naročniškega razmerja strinja in potrjuje, da je seznanjen s tem, da ga lahko Mobitel kadarkoli pisno ali prek SMS-sporočil pozove k predložitvi potrdila o izpolnjevanju pogojev. Če naročnik zahtevanih dokumentov ne predloži, soglaša, da se mu naročniško razmerje z Itak Džabest, na osnovi Mobitelovega naknadnega pisnega ali SMS-obvestila, lahko spremeni v drug najugodnejši splošni naročniški paket (trenutno je to Osnovni paket).
Vir: http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Narocniskipaketi/ItakDzabest.asp
V praksi, pa imaš lahko paket džabest lahko do nadaljnega
cheer.gif

Nisem še slišala za koga, ki bi ga obvestili oz. mu spremenili paket - imajo pa možnost.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.