Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
kako se pri mobitelu obračunavajo naročnine in kako dejanska poraba? je tako da, npr decembra plačam naročnino za december in porabo (klici/smsi/prenos podatkov) za november?

Pri vseh operaterjih se naročnina plača za vnaprej, poraba pa za nazaj

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mamu jim Mobitelovsko
jezen.gif

Že dalj časa čakam N85, pošiljam jim mejle na info@mobitel.si pa mi niti ne odgovorijo, čekiram na spletni strani kdaj bo N85 med aparati v ponudbi...pa nič.

Potem pa danes uletim v Mcenter Citypark in tam lepo N85 med ostalimi aparati na steni, zraven lepo prospekt , cen 345€ v akciji (kot je že nekdo v tej temi objavil).

Edina jeba je da moram podaljšati anex v KR, upam da jih imajo tam tud...če ne bo pizdarija
10.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Moram podpisnika pogodbe s sabo pripeljati
smile-1.gif

Jaz sem samo eden od uporabnikov MPO

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Itak
smile-1.gif

Ampak zdaj sem se spomnil, da se je MC Kranj preselil iz lokacije s PREMALO parkirnimi prostori na lokacijo z NIČ parkirnimi prostori
crazy1.gif

Pol nas gre pa cela ekipa po en fakim mobitel, jest da plačam, en da podpiše pa en da se tacajt v avtu okrog Globusa vozi
hysterical-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Ampak zdaj sem se spomnil, da se je MC Kranj preselil iz lokacije s PREMALO parkirnimi prostori na lokacijo z NIČ parkirnimi prostori
crazy1.gif

stara in nova lokacija sta manj kot 50m narazen, lahko parkiraš na stari lokaciji, verjetnost, da bo parkirišče prosto, je pa taka kot prej. Hočem reči, da se voziš okoli Globusa v vsakem primeru.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik zvezdana pravi:
Raje se ti vozi okrog Globusa, pa naj ti kdo drug plača
wink-1.gif

Hehe, sem vesel da mi sploh uporabo plačujejo pa da ne komplicirajo ob kakem "izstopajočem" mesečnem računu

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.807
555
113
42
povsod malo
Mah zategn ga na parkplac od banke al pa policije.
Aja pa jest sem tud kupoval telefon preko MPO pa šefice ni blo pa je poslala pooblastilo da lahko urejam sam jest sm to nesu k notarju, da je vse skupaj blagoslovu in s tem potem šel na mobitel najprej so samo čukasto gledal tisto pooblastilo potem pa je prišel boss centra pa je blo no problemo.

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Imam eno (čudno) vprašanje!
redface-1.gif

Zanima me ali je možno imeti na eno ime (fizične) osebe dve popolnoma enaki naročnini?
Na primer 2 × naročnina Džabest na eno isto ime?

Gre to skozi, verjetno ne...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Imam eno (čudno) vprašanje!
redface-1.gif

Zanima me ali je možno imeti na eno ime (fizične) osebe dve popolnoma enaki naročnini?
Na primer 2 × naročnina Džabest na eno isto ime?

Gre to skozi, verjetno ne...

Naceloma da... izjema pa je ravno Dzabest in Penzion paket (pa mislim,d a SOS paket tudi) ...
smirk-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Verjetno te posebni naročniški paketi ne gredo (Džabest je mišljen za mlajše od 30. let) Gre pa verjetno dve navadni naročnini ali 2× Povezani 44 recimo.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Resno ljudje, kdaj ste bili pa nazadnje v Kranju? Kolikor vem, se ne da peljati okoli globusa, ker so med njim in knjižnico zdaj namontirali korita.
hysterical-1.gif
Ampak konec koncev Mobitel ne more nič za to, niti za to, da je vrla Kranjska uprava uničila edino parkirišče v centru. Sicer pa ja, midva vedno dobiva pri policiji/banki plac, pa gre. Tako alo tako bo treba tja mal pogledat, ko najdeva čas.
Hello Kittttttttty
grims-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Da se okoli Globusa... samo malo vecji krog je ptorebno narediti... torej mimo obcinske stavbe ...

Glede parkirisca poleg Globusa in na vrhu... saj so zraven Gimnazije naredili parkirno hiso... pa na drugi strani Gimnazije (pri Creiini) je tudi skoraj vedno kaj prostora... So pa placljiva parkirisca...
grims-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Itak
smile-1.gif

crazy1.gif

Pol nas gre pa cela ekipa po en fakim mobitel, jest da plačam, en da podpiše pa en da se tacajt v avtu okrog Globusa vozi
hysterical-1.gif

prav bogi si
bonk.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Evo kaj je novega:
- NOKIA E66 279€ (za poslovne uporabnike?
- SAMSUNG F480 Touchwiz (Povezani 44/77 1€, Povezani 33/55 79€, Splošna akcija 219€
- MOTOROLA U9 (Povezani 33, 44, 55, 77 1€, Splošna akkcija 99€)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.