Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker se naročnina plačuje za naprej, ti zaračunajo vse, nato pa na naslednjem računu dobiš nazaj proporcialen del mesečne naročnine za predhodni mesec. Vsaj sklepam, da je tako.
saj to je v slovenščini mapa Stiki, ki je v mapi username-a. zdaj sem tja zvlekla ene par stikov iz outlooka (vsi imajo številko pod rubriko "prenosni telefon", vidim pa spet nobenega.
sem to naredila in ugotovila, da je ta stik čisto drugačen, kot tisti, ki sem jih izvozila iz outlooka in jih je tudi outlook express brez problema prepoznal. Sem peš vnašala enega pa po enega. Dobro imajo Windowsi to zrihtano, ni variante, da izvoziš stike iz Oulooka v tej obliki.
hehe, ce ti je kej lazji sem meu jst isti problem... sam sm pol rajs s telefona vizitke prenesu pa se jih je pol dal importat tko da delajo z m:namiznikom...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.