Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Hmm, kolikor mi je znano sta bila, oziroma sta še vedno, pri Mobitelu vsaj dva Hello Kitty modela telefona. Go for it!
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
za coolpower-ja
Kdaj pa pride Xperia k Mobitelu?
Mi ni več za čakat
frown-1.gif
, Blackb. Storma še dolgo ne bo, Omnia pa mi ne sede....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če bi blo, vrjem, da bi se tle gor pisalo in jst bi vedu:) žal še ni
frown-1.gif

mislim, da si ga zamešal za enga druzga.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.492
7.002
113
htc touch pro je, touch hd pa ne. Lahko bi HTC bil malo bolj izviren pri imenih, imajo toliko touchov, da človek komaj sledi.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
@Hello Kitty

Se bom pozanimala, ko bom šla na Džabest menjat, se moram zdilat, da zamenjam z novim mesecem, prej se mi ne splača, ker imam ravno na meji porabo. Me pa veseli, da ne bom več švicala vedno, ko bom klicala preveč zgovorno sestro. Če še HK telefon dobim bo čist zmaga ... sam mi je kar nerodno, da jih imajo, pa niti vedela nisem ...
redface-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ah.. toliko hudo pa spet ni.. 90% modelov nokie poznam na pamet... pa nisem edini..

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
Ali bi se dalo ta novi katalog "azurirati" tudi na spletni strani Mobitela? Ga iščem ze kak teden vsak dan, pa nič. Morda pa je tudi kak razlog da ga ni? Anyone?..
lp

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik Srotko_Bos pravi:
Sell the bastards (to me) and fill the budget gap with them.
smile-1.gif

Naivnež. A misliš, da bo tuji lastnik vložil svoj denar zato, da bo igral Rdeči križ na slovenskem trgu? Porezal bo pol benefitov za uporabnike, ki zapravijo malo in dejansko vpeljal eno izključno geslo: zame si vreden samo toliko, kot s tabo zaslužim in nazaj ti dam mikron tistega, kar daš ti meni. Vse to bi lepo zavil v celofan, se razume.
Še Simobil ne bi ponujal takšnih cen, če se ne bi moral na trgu boriti z Mobitelom. Bodi prepričan, da bi na Šmartinski z velikim veseljem svoje storitve prodajali bistveno dražje, kot jih sedaj.

Saj nisem rekel, da ga naj prodajo tujcem. Naj ga prodajo meni, da bo vse v skladu z nacionalnim interesom.
zmaga.gif

Jaz ga pa prodam naprej tujcem z dobičkom kako leto ali dve kasneje. Tako bo volk cel in koza sita.
nahrung002.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.