Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
tnx. Tel. predal ali SMS o zgrešenem klicu. Nekaj od tega bi lahk uvedli, da bi uporabnik vsaj na en način vedel, da je bil klican ob nedosegljivosti. Morda v prihodnosti?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik map pravi:
tnx. Tel. predal ali SMS o zgrešenem klicu. Nekaj od tega bi lahk uvedli, da bi uporabnik vsaj na en način vedel, da je bil klican ob nedosegljivosti. Morda v prihodnosti?

Zato pa je tako poceni, ker tega nima. Če ti je to tako pomembno potem moraš k drugemu oparaterju, ki pa je zato dražji
grims-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Ma sem na simobilu z paketom PREPROSTO ZAME, ki je nekje ekvivalenten BIG BOB z podatkovno opcijo 1giga. Razlika v ceni je 5 EUR mesečno. Ravno zaradi tega nisem migriral ko je bil big bob na voljo. Bom kr ostal pri svojem. Sprašujem pa ker bi rad sina iz halo paketa prešaltal na bob 4c ali mini bob.

Še eno vprašanje ki je indirektno vezano na BOB. Iz predplačniškega Simobil Halo bi prenesel številko h bobu, pa nimam PUK kode. Se da to kodo ponovno dobiti pri Simobilu?

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Se pravi, če prav razumem gre nekako tako. Grem na simobil, za isto tel. številko mi dajo novo predplačniško kartico z novimi pin in puk. Plačam menjavo sim, ter nato še 5 EUR dobroimetja za prenos številke. Ostalo po navodilih na bob int. strani.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Po mesecu uporabe lahko rečem, da sem z Bobom zadovoljen. Porabe sem imel 9 evrov (prepaid) z istim številom klicev in SMS-ev kot prej. Vklop številke je bil izveden tudi na dan, ki je bil dogovorjen. Signal povsod, hitrost mobilne internetne povezave je odlična. Samo čakam še, da se prestavim na naročniško razmerje...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Kako pa prideš iz m@ na bob brez puk-a in najbrž tudi pina.
Po 13 letih ne bom našel tistega lista pa da se.... Oziroma je v ex službi, ki je že dve leti v stečaju, cifra pa prenesena na mene osebno že precej let pred stecajem.

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
PIN ne moreš dobit, PUK kodo pa lahko dobiš pri svojem operaterju, potem 3x narobe vpišeš PIN in ti zahteva PUK. Ko vneseš PUK kodo pa potem lahko ponovno nastaviš PIN po svoji želji.

lp

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Cawo, borovnica:

Zakaj komplicirate z ukinitvijo direktnih obremenitev? Že tako smo uporabniki prisiljeni v neke birokratske postopke, ki se jih je prej dalo opraviti z enim klikom v spletni banki, zdaj pa je treba vse urejati pri ponudnikih.

Za GEN-I je bilo na primer dovolj, da sem jim poslal skeniran dopis, da želim ukinitev. Bob je zahteval izpolnitev svojega obrazca, zato sem ga izpolnil, podpisal in skeniral ter poslal po mailu, ampak to za vas ni dovolj. Na info@bob.si me arogantno zavračajo, da je treba obrazec poslati po pošti.
confused-1.gif

Po drugi strani pa po mailu sprejemate skenirane zahtevke za prenos številk. Ne razumem, v čem je fora. Ta obrazec je itak za vašo interno evidenco.
bonk.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Ja sej sem napisal v bližnji prihodnosti bom sinu prenesu predplačniško številko. Sam še 17 EUR na računu mormo zgont. Njegovo številko sem takrat iskal cca 3 m3esece pri raznih prodajalcih. Je pa tko dobra in gre v "uho", da bi bi jo bilo žal zavrečt. Tak da bob bo ampak samo z to tel. številko.

Nazadnje urejeno:

Lery

Pripravnik
4. avg 2011
46
0
6
Citat:
Uporabnik map pravi:
Še eno vprašanje ki je indirektno vezano na BOB. Iz predplačniškega Simobil Halo bi prenesel številko h bobu, pa nimam PUK kode. Se da to kodo ponovno dobiti pri Simobilu?

Lahko se pa prijaviš na: Moj Simobil in v profilu najdeš PUK kodo. Potem ne bo potrebna menjava sim kartice na simobilu.
grims-1.gif

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
Glede na to da na info@bob.si odgovarjajo s tako zamudo me zanima, če imaš še kdo težave s sprejemom sms sporočil?
Sam sem prenos številke iz Mobitela na Bob opravil ravno prejšnji teden in je do včeraj/danes vse delalo bp, sedaj pa kar naenkrat...
Kaj bi to lahko bilo?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni delajo SMS-i normalno, probano ravnokar.

Drugače pa, koliko časa pomeni ''s tako zamudo''?

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
Sem naposled rešil zadevo. Napaka je bila na mojem telefonu (Nokia E6), saj sem imel (pre)poln pomnilnik SMSjev. Čudim se, da telefon ni sam javil ničesar, ampak sem to ugotovil potem, ko sem pač preizkušal vse kar bi lahko bilo narobe.

Ponavadi potrebujejo za odgovor približno 24 ur, kakšno uro več ali manj.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.