Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Ali pa če ga pozabi, bodo že v financah "centne (parne) izravnave" naredili in te banalne zneske odpisali. En konto je za pozitivo en za negativo in se navadno negativa pokrije s preplačili, če kak cent odpišete pa tudi ne bo konec sveta.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
in če mi ti svojo plačo nakažeš tudi ne bo konec sveta,.. dam TRR na ZS ali ga kar tukaj objavim?
B

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Kaj so jodlarji tako pogoltni? Saj je jasno kako se po računovodskih standardih s temi centi dela... Saj ste ja uporabniku najprijaznejši mobilni operater.
priden.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
@Igors24 Navajen sem, da svoje zapitke plačam do zadnjega centa in to pričakujem tudi od drugih,.. kako čucno v tej Sloveniji,..
@Sokol, če imaš preplačilo se naslednji računi zapirajo s preplačilom..

b

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
A morebitna centna prepalčila tudi vračate stranki na TRR, če z vami prekine NR? Resno?
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
@Igors24 do zdaj kot vem smo, če je stranka tako želela
@Dacho tudi nano sim si lahko naročiš,..http://www.bob.si/pomoc-in-vprasanja/pomoc-in-vprasanja
b

Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Sicer ti je odgovoril že Borovnica, jaz samo potrjujem napisano (osebna izkušnja preplačila za 1 cent, katerega so mi kasneje odšteli.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Kaj so jodlarji tako pogoltni? Saj je jasno kako se po računovodskih standardih s temi centi dela... Saj ste ja uporabniku najprijaznejši mobilni operater.
priden.gif
Si ti s Tušmobila ane. Da ne bi o vaših odpisih in plačilih res...
uf-1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
priden.gif
Si ti s Tušmobila ane. Da ne bi o vaših odpisih in plačilih res...
uf-1.gif

Da se centne izravnave delajo vsak mesec ti lahko potrdim... ostalo bova pa na naslednjem Tuševem pikniku podebatirala ...
wink-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Potem pa najbolje, da se speljaš tja komentirat o tvojih centih, tu pa pusti debato o BOB-u.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
So mogoče danes kakšne težave kar se tiče pošiljanja MMS-ov? Hočem ga poslati na Mobitel in ne gre naprej, imam števec podatkov na zaslonu in se količina ne poveča. Prav tako ne dobim MMS-ov iz Mobitela, tam napiše da je poslano, jaz pa ga ne dobim. Še kdo ima te težave? Nastavitve na mobilniku so OK kajti do sedaj so MMS-i (pošiljanje in prejemanje) normalno delovali.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.