Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Je možno, da mi na prijavi v BOB (registracija na novo) ne dovoli željenega uporabniškega imena, zato ker imam prav takega prijavljenega že na moj.simobil?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
MMS-i se ne beležijo pri stanju tekoče porabe niti pri števcu porabe na moj.bob. Gre za kakšno trenutno napako?

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
108
8
18
MMSe zaračunavajo samo občasno, pa še to za eno ali dve obračunski obdobji nazaj. Tako da nikoli ne veš, morda je bil pa zastonj.
cool-1.gif

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113

pozdrav.gif

No naj še jaz pristavim svoj piskerček. Mamo eno številko na kartice od tanartabolšga soseda. Pa sem razmišljal če številko prenesu na bob-a. Ampak zdele mam pa nekaj vprašanj.
1. Kupim mini-bob s telefonom, na naročnino. In uporabljam 2-3 mesece. A lahko čez dva al pa tri mesece al pa pet prenesem številko z Mmobila na ta mini-bob? Jest bi najprej stestiral kako to laufa, da ne bi kdo ven padu če kaj ne bi delalo.
2.) A so aparati zaklenjeni? Kupu bi bob s telefonom, ampak ga ne bi uporabljal na bobu ampak bi nadomestu en olala star telefon na Mobi-ju.
3.) Tamle berem da nimajo SEPA. Kaj točno to pomeni ? ... BTW ... vem kaj je SEPA

Pa hvala za potrpežlivost in odgovore.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
eno vprašanje imam bo 1000 minut + 1GB podatkov...
Ko sem prebil 1GB so mi avtomatsko dodali nov 1GB in 5EUR, ali je pri minutah isto, al se obračunava naprej po 4 cente?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Nima veze s temo je pa smešno od Googla glej desno
evil.gif

1876673-bob.JPG

Priponke

• 1876673-bob.JPG
    1876673-bob.JPG
    41,8 KB · Ogledi: 248

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
eno vprašanje imam bo 1000 minut + 1GB podatkov...

Ko sem prebil 1GB so mi avtomatsko dodali nov 1GB in 5EUR, ali je pri minutah isto, al se obračunava naprej po 4 cente?
v kolikor boš porabil vseh 1000 minut pogovorov in 1000 SMS-ov, znaša strošek nadaljnih pogovorov in SMS-ov 4 cente.

Nazadnje urejeno:

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:

pozdrav.gif

No naj še jaz pristavim svoj piskerček. Mamo eno številko na kartice od tanartabolšga soseda. Pa sem razmišljal če številko prenesu na bob-a. Ampak zdele mam pa nekaj vprašanj.
1. Kupim mini-bob s telefonom, na naročnino. In uporabljam 2-3 mesece. A lahko čez dva al pa tri mesece al pa pet prenesem številko z Mmobila na ta mini-bob? Jest bi najprej stestiral kako to laufa, da ne bi kdo ven padu če kaj ne bi delalo.
2.) A so aparati zaklenjeni? Kupu bi bob s telefonom, ampak ga ne bi uporabljal na bobu ampak bi nadomestu en olala star telefon na Mobi-ju.
3.) Tamle berem da nimajo SEPA. Kaj točno to pomeni ? ... BTW ... vem kaj je SEPA

1. Kupiš paket bob s telefonom (mini bob je naročniški paket in tukaj nima veze), aktiviraš SIM kartico in dobiš 100 enot za porabit (klici in SMS-i). Teh 100 enot ti velja 1 leto od aktivacije SIM kartice kar pomeni da v tem času lahko mirno stestiraš signal in ostalo kar ti paše. Če boš hotel klicati v tujino ali npr. pošiljati MMS-e, boš moral napolniti račun z bob kartico (paket se aktivira v predplačniškega) ali skleniti naročnino. Tudi če si najprej predplačnik, kasneje lahko kadarkoli spremeniš v naročniški paket. Številko iz Mmobila ti lahko na bob preneseš kadarkoli, lahko tudi čez npr. 3 leta...

2. Sam sem kupil paket s telefonom Samsung (za 19,90 €) in ta telefon ni zaklenjen. Za ostale pakete ne vem.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Super pravi:
1. Kupiš paket bob s telefonom (mini bob je naročniški paket in tukaj nima veze), aktiviraš SIM kartico in dobiš 100 enot za porabit (klici in SMS-i). Teh 100 enot ti velja 1 leto od aktivacije SIM kartice kar pomeni da v tem času lahko mirno stestiraš signal in ostalo kar ti paše. Če boš hotel klicati v tujino ali npr. pošiljati MMS-e, boš moral napolniti račun z bob kartico (paket se aktivira v predplačniškega) ali skleniti naročnino. Tudi če si najprej predplačnik, kasneje lahko kadarkoli spremeniš v naročniški paket. Številko iz Mmobila ti lahko na bob preneseš kadarkoli, lahko tudi čez npr. 3 leta...
Super.
Ko bi bob.si bil tako kratek in jedrnat...

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:

pozdrav.gif

2. Sam sem kupil paket s telefonom Samsung (za 19,90 €) in ta telefon ni zaklenjen. Za ostale pakete ne vem.

A maš ti naročnino? Gor nekaj piše da nimajo SEPA. Ja jest bi rad da dobim mesečno račun s položnico in odprem online banko pa plačam, tko kot ostale račune. Valjda je to običaj?

hogan

Fizikalc
10. okt 2011
356
97
43
Mene pa zanima, kako ukiniti tisti nadležen glas "Kličete v omrežje drugega operaterja", pri vsakem izhodnem klicu. Sem iskal po netu, pa nič ne najdem...
confused-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.