Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ker ti nihče ne garantira da so podatki pravilni,..
b
v kolikor boš porabil vseh 1000 minut pogovorov in 1000 SMS-ov, znaša strošek nadaljnih pogovorov in SMS-ov 4 cente.Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
eno vprašanje imam bo 1000 minut + 1GB podatkov...
Ko sem prebil 1GB so mi avtomatsko dodali nov 1GB in 5EUR, ali je pri minutah isto, al se obračunava naprej po 4 cente?
1. Kupiš paket bob s telefonom (mini bob je naročniški paket in tukaj nima veze), aktiviraš SIM kartico in dobiš 100 enot za porabit (klici in SMS-i). Teh 100 enot ti velja 1 leto od aktivacije SIM kartice kar pomeni da v tem času lahko mirno stestiraš signal in ostalo kar ti paše. Če boš hotel klicati v tujino ali npr. pošiljati MMS-e, boš moral napolniti račun z bob kartico (paket se aktivira v predplačniškega) ali skleniti naročnino. Tudi če si najprej predplačnik, kasneje lahko kadarkoli spremeniš v naročniški paket. Številko iz Mmobila ti lahko na bob preneseš kadarkoli, lahko tudi čez npr. 3 leta...Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
No naj še jaz pristavim svoj piskerček. Mamo eno številko na kartice od tanartabolšga soseda. Pa sem razmišljal če številko prenesu na bob-a. Ampak zdele mam pa nekaj vprašanj.
1. Kupim mini-bob s telefonom, na naročnino. In uporabljam 2-3 mesece. A lahko čez dva al pa tri mesece al pa pet prenesem številko z Mmobila na ta mini-bob? Jest bi najprej stestiral kako to laufa, da ne bi kdo ven padu če kaj ne bi delalo.
2.) A so aparati zaklenjeni? Kupu bi bob s telefonom, ampak ga ne bi uporabljal na bobu ampak bi nadomestu en olala star telefon na Mobi-ju.
3.) Tamle berem da nimajo SEPA. Kaj točno to pomeni ? ... BTW ... vem kaj je SEPA
Pa hvala za potrpežlivost in odgovore.
Super.Citat:
Uporabnik Super pravi:
1. Kupiš paket bob s telefonom (mini bob je naročniški paket in tukaj nima veze), aktiviraš SIM kartico in dobiš 100 enot za porabit (klici in SMS-i). Teh 100 enot ti velja 1 leto od aktivacije SIM kartice kar pomeni da v tem času lahko mirno stestiraš signal in ostalo kar ti paše. Če boš hotel klicati v tujino ali npr. pošiljati MMS-e, boš moral napolniti račun z bob kartico (paket se aktivira v predplačniškega) ali skleniti naročnino. Tudi če si najprej predplačnik, kasneje lahko kadarkoli spremeniš v naročniški paket. Številko iz Mmobila ti lahko na bob preneseš kadarkoli, lahko tudi čez npr. 3 leta...
Citat:
Uporabnik Super pravi:
1. Kupiš paket bob s telefonom (mini bob je naročniški paket in tukaj nima veze), aktiviraš SIM kartico in dobiš 100 enot za porabit (klici in SMS-i). Teh 100 enot ti velja 1 leto od aktivacije SIM kartice kar pomeni da v tem času lahko mirno stestiraš signal in ostalo kar ti paše. Če boš hotel klicati v tujino ali npr. pošiljati MMS-e, boš moral napolniti račun z bob kartico (paket se aktivira v predplačniškega) ali skleniti naročnino. Tudi če si najprej predplačnik, kasneje lahko kadarkoli spremeniš v naročniški paket. Številko iz Mmobila ti lahko na bob preneseš kadarkoli, lahko tudi čez npr. 3 leta...Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
No naj še jaz pristavim svoj piskerček. Mamo eno številko na kartice od tanartabolšga soseda. Pa sem razmišljal če številko prenesu na bob-a. Ampak zdele mam pa nekaj vprašanj.
1. Kupim mini-bob s telefonom, na naročnino. In uporabljam 2-3 mesece. A lahko čez dva al pa tri mesece al pa pet prenesem številko z Mmobila na ta mini-bob? Jest bi najprej stestiral kako to laufa, da ne bi kdo ven padu če kaj ne bi delalo.
2.) A so aparati zaklenjeni? Kupu bi bob s telefonom, ampak ga ne bi uporabljal na bobu ampak bi nadomestu en olala star telefon na Mobi-ju.
3.) Tamle berem da nimajo SEPA. Kaj točno to pomeni ? ... BTW ... vem kaj je SEPA
Pa hvala za potrpežlivost in odgovore.
2. Sam sem kupil paket s telefonom Samsung (za 19,90 €) in ta telefon ni zaklenjen. Za ostale pakete ne vem.