Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Bo TOLE navodilo dovolj: # # 002 # [KLIČI]

Sem preveril in tole zgoraj ne deluje
confused-1.gif

Borovnica, na pomoč!
redface-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Bob nima odzivnika. Standardno sporočilo "številka trenutno ni dosegljiva ..." se predvaja brez vzpostavitve zveze, torej se ne more zaračunati.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Izpis porabe pravi, da so mi zaračunali vsak tak klic.
Ker se mi ne zdi prav in pošteno, sem tudi pisal sem.

No ja, počakajmo na Borovnico, bo on iz prve roke povedal, kako in kaj.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Tole partizansko reševanje z uporabnikom Borovnica in podobnimi (btw velik plus zanje) me zelo spominja na prva leta t-2, kjer drugače kot preko pri t-2 zaposlenih, ki so sodelovali na neuradnem t-2 forumu nisi v doglednem času rešil nič.Kot v časih juge, ko si lahko dobil premog samo, če si poznal koga iz sorodstva direktorja.

S tem da je bob samo fork Simobila, in ne izumljajo na novo tople vode kot so jo pri t2.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Evo včeraj prinesel GLS pogodbo. Niti Spšošnih in posebnih pogojev ni bilo poleg, kljub temu da so bili ob naročilu obkljukani.
Najbolje da skeniram in pošljem na bob, sicer bom čakal do??

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
A kdo ve koliko časa sme biti med dvema polnitvima predplačniškega paketa bob. Namreč potrebujem telefon, ki bo služil zgolj samo za dohodne klice.

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
A kdo ve koliko časa sme biti med dvema polnitvima predplačniškega paketa bob. Namreč potrebujem telefon, ki bo služil zgolj samo za dohodne klice.

LP

Pri nas imajo vsi operaterji pri predplacniskih paketih vec ali manj enake roke ... torej 90 dni od zadnje polnitve ne mores vec klicati, lahko pa si klican... po 270 dneh pa kartica popolnoma propade ...

http://www.bob.si/Upload/legal/Posebni%20pogoji%20za%20izvajanje%20storitev%20bob.pdf

skitched-20130118-193649.jpg

[/QUOTE]

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:

LP

zakaj pa potem ne vzameš tmb brez ? Tušmobil

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tole partizansko reševanje z uporabnikom Borovnica in podobnimi (btw velik plus zanje) me zelo spominja na prva leta t-2, kjer drugače kot preko pri t-2 zaposlenih, ki so sodelovali na neuradnem t-2 forumu nisi v doglednem času rešil nič.Kot v časih juge, ko si lahko dobil premog samo, če si poznal koga iz sorodstva direktorja.

S tem da je bob samo fork Simobila, in ne izumljajo na novo tople vode kot so jo pri t2.

vse skupaj se uredi tudi po redni poti, ko pride primer na vrsto.
b

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:

LP

zakaj pa potem ne vzameš tmb brez ? Tušmobil
dobro vprašanje
sprasujem se.gif

Tuš ma zanič omrežje. Telefon se bo uporabljal pri izrednih situacijah za namene nalog zaščit in reševanja.

BOB 4 cente, se ne da vzet na pravno osebo, na društvo. Ga bom pa vzel nase. Sam ne bo 5€ na leto stroškov.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Če bo samo za dohodne klice, pa boš v kakih rovtah, kjer ima samo Mobitel signal in Simobil ne, ti bo Tuš bolje služil, ker ima vkloplen roaming v Mobitel omrežju. Sploh pa poleg tega Tuš nič kaj več ne zaostaja za Simobilom v omrežju, komaj malo.

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Kaj pa je blo dons na omrežju? Na dveh različnih bobih se je zgodilo, da se je pri klicu oglasila kar neka X oseba? WTF

Nazadnje urejeno:

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Imel sem tuš mobil. Pol časa nedosegljiv in prazna baterija v enem dnevu. Sedaj na Mobitelu baterija drži 3 dni. Tako, da me ne prepričvat v nekaj, kar ne pije vode.

Podipsana pogodba BOB 4 cente.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.