Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Njegovi nadrejeni bi rekli, da zakaj odžira promet 090
evil.gif
aplauz.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
sporočeno sistemcem,..b

13:55 meni menjava sedaj deluje,..

b

Nazadnje urejeno:

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Citat:
sporočeno sistemcem,..b

13:55 meni menjava sedaj deluje,..

Borovnica, a si ti bog Simobil Boba? So popravili, očitno si ti tam nekej, da kr rečeš to nardijo.

Pohvalno.

aja, bistvo zdaj dela tko kot mora.
zmaga.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Zalostno je to, da ce napako sporocis tam kjer naj bi jo, se pa ne zgodi nic. Tocno tole napako sem prijavil na info par mesecev nazaj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Telefon galaxy ace 2.3.3.
Nimam nobene apn točke vpisane. Potegnil sem si jo iz simobilove strani za mms, ki pa še kar ne delajo. Ne morem niti srfat preko gsm omrežja. Problem opisan tudi tule
www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1671678/an/0/page/0/gonew/1#UNREAD

V linku opisano da mi ne delajo niti na simobilu na ace2, kjer pa sicer imam apn. Simobilu podnevi zatežim na 404040. Srfam lahko.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
kako opraviš registracijo na moj bob.si
kodo dobil, napisal ime in priimek pa napiše da je ime že izbrano ali pa da geslo ni enako.
Nimam več ideje kaj naj naredim, saj sem poskušal z različnimi imeni in gesli.
. Poslal sem že mejl na bob.si, čakam odgovor.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
greš na moj.bob, klikneš registracija,.. vpišeš številko, dobiš sms, vpišeš username , dodaš geslo in potrditev gesla in si zmagal,..
b

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Kaj ta bob ima kake omejitve na simobil omrezju glede data? Kot kaj te vem 2Mbit limit kot izimobil na mobitelu?
kvaliteta je drugac ista ko simobil right?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Poltergeist: Kvaliteta je enaka ja, jaz sem po dveh mesecih zelo zadovoljen.
Am, vprašanje so na voljo nastavitve za WP platformo glede MMS in interneta? Ker nastavitve, ki so napisane na bob.si mi ne delujejo...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
greš na moj.bob, klikneš registracija,.. vpišeš številko, dobiš sms, vpišeš username , dodaš geslo in potrditev gesla in si zmagal,..
b

Sem ugotovil kje je fora - v nedovoljenem znaku. ne smem napisat Ime Priimek ampak ImePriimek. Mal pozno sem to skužil, napisano pa tudi nimate da je presledek nedovoljen znak.
Vprašanje 2: kako je s tistimi gratis 100 minutami/sms. jih moraš porabit prvi mesec ali imaš tako dolgo račun 0 dokler jih ne porabiš.
Moram posebej poklicat za aktivacijo teh 100 minut na 080 ali gre avtomatsko oziroma ali lahko aktiviram preko www.?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Hanzi
Si ugasnil telefon po vpisu mms apn?

Imam tri apn
si mobil gprs
bob internet
bob mms

pri bobmms nimam možnosti izbire pri strani (android galaxy ace)
Zaenkrat imam piko pri bob internet.

Ali mms delajo ob vklopljenem wifi ali ne?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
b

Sem ugotovil kje je fora - v nedovoljenem znaku. ne smem napisat Ime Priimek ampak ImePriimek. Mal pozno sem to skužil, napisano pa tudi nimate da je presledek nedovoljen znak.
Vprašanje 2: kako je s tistimi gratis 100 minutami/sms. jih moraš porabit prvi mesec ali imaš tako dolgo račun 0 dokler jih ne porabiš.
Moram posebej poklicat za aktivacijo teh 100 minut na 080 ali gre avtomatsko oziroma ali lahko aktiviram preko www.?

če se prešel na postpaid se ti free minute preračunajo in jih imaš na voljo kot popust dokler ga ne porabiš,..
b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Takjo je & enako se ti pretvorijo v znesek, ko/če prviš polniš s kartico na predplačniškem.

Ko narediš prvi klic, se ti avtomatsko 'vklopijo' te enote.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.