Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

k0cbek

Zelenc'
4. mar 2013
16
3
3
Cawo:
Na mobitelu imam sklenjen druzinski paket. Trenutno bi zelel prenesti dve stevilki na Bob. Sprasujem ce je postopek enak ali je potreno se kaj?
Naj povem, da je ena od 2 stevilk tudi nosilna na druzinskem paketu.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če se prav spomnim boš moral najprej narediti dve samostojni številki, ne podrejena/nadrejena potem počkaš nov račun in preneseš številke,.. popravite me če sem ustrelil mimo,..
b

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
moralo bi iti skozi, le nosilec družinskega paketa mora biti pri prenosu številke zraven

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
upam,.. nekoč mi je eden razlagal da so to podrejene številke in da jih je potrebno najprej narediti za samostojne,..
b

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Super, ampak zakaj je vedno na voljo nek omejen čas? Razumem, da hočejo videt odziv trga, ampak tega preizkušanja bi pa počasi lahko bilo že dovolj in bi big bob lahko postal stalna ponudba?
Če bi bila stalna ponudba, bi lahko bilo v nasprotju z nekaterimi predpisi.
Tako pa "mutijo", da to ni stalna ponudba, ampak izredna akcija... Čeprav je praktično skoraj stalna, saj je vsakih nekaj mesecev.

(to je nekdo pred nekaj meseci "napovedal", očitno je zadel)

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Živjo, pišem iz telefona, zato še opravičujem za napake. Zanima me, kako lahko prenesem stevilko iz simobilovega predstavniškega paketa k bobu. Problem je v tem, da nevem, kaj naj opišem tam, kjer bi sicer vpisal številko zadnjega računa, a računov nimam, ker je predstavniški paket, torej za nalaganje denarja kupujem kartice.
Hvala.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kaj naj bi bil predstavniški paket sicer ni jasno,..
iz konteksta razumem da imaš predplačniški paket,..

greš na bob spletno stran in preneseš kot prepaid,..namesto št. računa vneseš puk,..

l.p. b

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Hehe, ja predplačniški paket sem misli. Torej, hvala za odgovor, če mi pa še kaj ne bo jasno, bom pa vprašal. Lp

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Je še kakšna druga (brezplačna) varianta za prehod iz miniboba na bigbob, kot klicanje na 090? Borovnica, se da to urediti preko ZS?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Glede na to, da je drugače prehod brezplačen, kar pri S!, M@ ni, boš pa ja poklical na hot line (imej kodo s pogodbe pri sebi, če jo bodo zahtevali). Več kot 2 minuti ne bi smelo trajati. Če ne jim pa mejl pošlji, da niso dosegljivi in da prosiš za spremembo.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Za spremembo paketa iz minibob na bigbob jim samo pisi na: info@bob.si, samo posreduj vse podatke ter osebno geslo, katerega si nastavil ob aktivaciji.

Nazadnje urejeno:

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Kam bi lahko poslal predlog?
wink-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Če se boste lotevali kakršnihkoli dodatkov, gre moj glas brez nadaljnjega Moneti.

A obstaja kakšna možnost?
Menda je to edina zadeva, ki jo pri bobu pogrešam.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
toliko zraven pa spet nisem,.. verjetno je odgovor enak prejšnjemu,.. verjetno tega ne bo,..
b

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Če se boste lotevali kakršnihkoli dodatkov, gre moj glas brez nadaljnjega Moneti.

A obstaja kakšna možnost?
Menda je to edina zadeva, ki jo pri bobu pogrešam.

Za kaj pa uporabljaš moneto?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.