Meni je pogodbo podpisala mama, le mojo osebno izkaznico je potrebovala. Sicer pa ni nujno, da pride dopoldne pošta. Pri meni je bolj pozno.
Citat:
Uporabnik vest pravi:
Problem je v tem, ker nje ni doma v dopoldanskem času, tako da ne bo mogla sprejet oziroma podpisat pogodbe.
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Fantje, koliko časa traja povprečno da se aktivira naročniški paket od dneva ko pošlješ dokumentacijo?
Razmišljem da bi enega uporabnika dodal iz Tušmobila ampak je čas faktor. Če ne bi prekinil na Tušmobilu pred koncem meseca se mu bo še en mesec zaračunal.
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Ali se da skleniti bigbob in nekako urediti da se začne uporabljati paket z majem?
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Pomeni da lahko grem zdaj na Pošto kupit simko z osnovnim paketom, se na internetu prijavim in izberem BIGBOB, dobim dokumente ki jih podpišem, in nato počakam s potrdtveno kodo do naprimer 20. aprila da ne bo šla vsa plačana naročnina na tušmobilu v prdec? In potem bom imel aktiviran BIGBOB?
Citat:
Prosim pojasni mi še to glede sprožitve prenosa številke. Nazadnje sem to delal za babico in sem že na spletnem obrazcu označil da želim da se prenese številka. Če označim to spet na internetnem obrazcu ko se prijavljam, se bo prenos začel avtomatično ko aktiviram paket tam sredi aprila?
daCitat:
Uporabnik Tomo pravi:
A ne velja datum do 20. v mesecu v primeru, da prekineš naročniško razmerje pri Tušmobilu? Če pa številko preneseš drugam, pa ni pomemben datum prekinitve (in prenosa)?