Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Meni je pogodbo podpisala mama, le mojo osebno izkaznico je potrebovala. Sicer pa ni nujno, da pride dopoldne pošta. Pri meni je bolj pozno.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik vest pravi:
Problem je v tem, ker nje ni doma v dopoldanskem času, tako da ne bo mogla sprejet oziroma podpisat pogodbe.

Dostavljalec jo bo poklical in se bosta dogovorila za termin, ko bo doma.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Določiš lahko naslov za dostavo, kjer bo žena v dopoldanskem času in bo lahko podpisala.

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Hvala vsem za nasvete. So mi preko maila spremenili paket minibob v bigbob v enem dnevu brez kompliciranja.
zmaga.gif

Zaenkrat same pohvale bobu. Edino tole simobilovo omrezje malo za*ebava zadnje case, da vcasih eden od sogovornikov ne slisi drugega. Ampak zadevo naj bi uredili mislim da do konca aprila.

vest

Zelenc'
24. feb 2012
16
0
1
Hvala vsem, sem zdaj dobil pogodbi za oba in jih podpisal ter aktiviral paketa ...

wink-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Fantje, koliko časa traja povprečno da se aktivira naročniški paket od dneva ko pošlješ dokumentacijo?

Razmišljem da bi enega uporabnika dodal iz Tušmobila ampak je čas faktor. Če ne bi prekinil na Tušmobilu pred koncem meseca se mu bo še en mesec zaračunal.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Fantje, koliko časa traja povprečno da se aktivira naročniški paket od dneva ko pošlješ dokumentacijo?

Razmišljem da bi enega uporabnika dodal iz Tušmobila ampak je čas faktor. Če ne bi prekinil na Tušmobilu pred koncem meseca se mu bo še en mesec zaračunal.

Bo vseeno plačal še 1 mesec ker preklic naročnine moreš dat do 20 v mesecu...

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Ehja, hvala. :/

Katera so izbrana prodajna mesta za bob naročniški paket kjer ga bom skoraj sigurno dobil? Petrol, pošta?

Ali se da skleniti bigbob in nekako urediti da se začne uporabljati paket z majem?

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Petrol, Pošta, OMV, Hofer ali pa LIdel spletna trgovian Špar če se ne motim,..pa verjetno še kje,..
b

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Ali se da skleniti bigbob in nekako urediti da se začne uporabljati paket z majem?

Skupaj s pogodbo na dom dobiš aktivacijsko kodo, ki je veljavna 30 dni (verjetno od takrat, ko jo oni natisnejo, ne ko jo ti prevzameš pri kurirju). Šele ko jo vneseš, je naročniško razmerje aktivno in se storitev začne zaračunavati. Potem pa lahko sprožiš še prenos številke.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Pomeni da lahko grem zdaj na Pošto kupit simko z osnovnim paketom, se na internetu prijavim in izberem BIGBOB, dobim dokumente ki jih podpišem, in nato počakam s potrdtveno kodo do naprimer 20. aprila da ne bo šla vsa plačana naročnina na tušmobilu v prdec? In potem bom imel aktiviran BIGBOB?

Prosim pojasni mi še to glede sprožitve prenosa številke. Nazadnje sem to delal za babico in sem že na spletnem obrazcu označil da želim da se prenese številka. Če označim to spet na internetnem obrazcu ko se prijavljam, se bo prenos začel avtomatično ko aktiviram paket tam sredi aprila?

Hvala!

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Sem že sebi tečen ampak kljub temu da sem dal to že enkrat skozi mi je Bob še vedno določena uganka..

Kaj je MNP obrazec? Naročniško številko bom aktiviral 20. aprila ko bom prekinil pri Tušu.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
Sem podpisal pogodbo in obrazec v petek 22.3., isti dan aktiviral naročniško razmerje in poslal na info@bob.si scan obojega + računa od donorja.
Kdaj lahko pričakujem urejen prenos?

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Pomeni da lahko grem zdaj na Pošto kupit simko z osnovnim paketom, se na internetu prijavim in izberem BIGBOB, dobim dokumente ki jih podpišem, in nato počakam s potrdtveno kodo do naprimer 20. aprila da ne bo šla vsa plačana naročnina na tušmobilu v prdec? In potem bom imel aktiviran BIGBOB?

Tako je.

Citat:
Prosim pojasni mi še to glede sprožitve prenosa številke. Nazadnje sem to delal za babico in sem že na spletnem obrazcu označil da želim da se prenese številka. Če označim to spet na internetnem obrazcu ko se prijavljam, se bo prenos začel avtomatično ko aktiviram paket tam sredi aprila?

Če to označiš na obrazcu, boš skupaj s pogodbo in aktivacijsko kodo dobil še obrazec za prenos številke (= MNP obrazec), ki ga moraš še podpisati, skenirati in poslati na info@bob.si ko si že vnesel aktivacijsko kodo. Če bo s tvojim zahtevkom vse OK, bo bob sprožil prenos.

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
A ne velja datum do 20. v mesecu v primeru, da prekineš naročniško razmerje pri Tušmobilu? Če pa številko preneseš drugam, pa ni pomemben datum prekinitve (in prenosa)?

Nazadnje urejeno:

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Datum ni važen, samo če imaš paket z vklučenimi cenami in šrekineš 2. v mesecu, ti izstavijo račun za cel mesec, ne samo Tuš, vsi operaterji.

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Če prekineš pri Si.mobilu ali pa menjaš paket npr. 3 dni po ciklu, dobiš naslednji mesec povrnjen sorazmerni delež do konca cikla nazaj (kateri koli naročniški paket).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.