Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
NIzkocenovni operater je z razlogom. Vsaka dodatna storitev za operaterja pomeni dodaten strošek. Ne vem no.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Za tak denar je bob brez vseh dodatnih storitev še vedno top of the top, vsaj zame. Monete nisem uporabljal do sedaj niti enkrat, vse uredim s kreditnima karticama pa tudi vedno imam nekaj gotovine s seboj.

Pogrešam mogoče res samo SIP telefonijo, kot je pri M@ komunikator oz. pri Simobilu Si.naIP in bi to opcijo tudi z veseljem dodatno plačal, če bi bilo kdaj v prihodnosti omogočeno.

I

Izbrisan uporabnik 3287

ima big b mms-je? oziroma: niso v zakupljenih? koliko je cena enega poslanega? deluje po tujini vse bp? cene v tujini (je kje kak cenik)? hvala lp

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Ima, niso v zakupljenih količinah, cena 4 cente, v tujini še nisem sprobal tako, da ne vem.

Nazadnje urejeno:

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik smt pravi:
ima big b mms-je? oziroma: niso v zakupljenih? koliko je cena enega poslanega? deluje po tujini vse bp? cene v tujini (je kje kak cenik)? hvala lp

MMS 4c, Cenik za tujino je objavljen na njihovi spletni strani. Gostovanje dela BP.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Nekajkrat mi je prišla prav na LPP-ju, definitivno pa jo najbolj pogrešam pri plačevanju parkirnine.

Še posebej enkrat do dvakrat tedensko, ko grem v službo z avtom, pa ne morem parkirnine za več kot 2 uri naenkrat plačat.
Drobiža hitro zmanjka, tako da si zdaj pomagam z Urbano. A to je treba polniti, poleg tega pa se pri plačilu ne izpisuje ostanek naloženega dobroimetja.
Za to pa se moraš posebej registrirati in ga potem lahko vidiš le na netu.

Skratka dokaj komplicirana zadeva, z Moneto gre precej bolj enostavno.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Odklenjeni
smile-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik panaque pravi:
Citat:
Uporabnik Twister87 pravi:
Je še kakšna druga (brezplačna) varianta za prehod iz miniboba na bigbob, kot klicanje na 090? Borovnica, se da to urediti preko ZS?

Pošlješ SMS bigbob na 0680

Lahko bi omogočili tak enostaven prehod še na cenejša paketa.

nikec

Zelenc'
11. jan 2013
11
0
1
@borovnica

Mogoče še en feature request. Glede na to, da so za vse enote enake cene (4cente), bi lahko na moj.bob.si uredili, da klicev ne bi delilo na klice v Bob, ostala mobilna omrežja pa stacionarna omrežja. S tem bi bilo bolj pregledno koliko enot klicev smo porabili - brez da bi ročno seštevali vse klice.
Pri SMSih in MMSih pa ravno obratno. Smsi posebej ter MMSi posebej. Bi šlo to?

In še mogoče en bug. E-račun v elektronski banki. Konkretno ob naročilu na e-račun znotraj Bank@Neta na NKBM, še vedno ne prihaja direktno v Bank@net, ampak izključno po e-pošti. Pri Si.mobilu je to delovalo in ker verjamem, da gre tukaj le mogoče za kakšno kljukico pri nastavitvah billing sistema, verjetno ni problem to aktivirat. Ali pa je zanalašč izključeno?

LP,
N

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik nikec pravi:
@borovnica

Mogoče še en feature request. Glede na to, da so za vse enote enake cene (4cente), bi lahko na moj.bob.si uredili, da klicev ne bi delilo na klice v Bob, ostala mobilna omrežja pa stacionarna omrežja. S tem bi bilo bolj pregledno koliko enot klicev smo porabili - brez da bi ročno seštevali vse klice.
Pri SMSih in MMSih pa ravno obratno. Smsi posebej ter MMSi posebej. Bi šlo to?

In še mogoče en bug. E-račun v elektronski banki. Konkretno ob naročilu na e-račun znotraj Bank@Neta na NKBM, še vedno ne prihaja direktno v Bank@net, ampak izključno po e-pošti. Pri Si.mobilu je to delovalo in ker verjamem, da gre tukaj le mogoče za kakšno kljukico pri nastavitvah billing sistema, verjetno ni problem to aktivirat. Ali pa je zanalašč izključeno?

LP,
N

Bob nima E računa v spletno banko, kar je meni osebno čisto out, saj nič ne košta. Ali pošlješ na e račun, ali pa direktno v E banko.
Struktura zapisa je podobna, če že ne enaka. Če ga lahko uvoziš..................
sprasujem se.gif

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Citat:
Uporabnik panaque pravi:
Citat:
Uporabnik Twister87 pravi:
Je še kakšna druga (brezplačna) varianta za prehod iz miniboba na bigbob, kot klicanje na 090? Borovnica, se da to urediti preko ZS?

Pošlješ SMS bigbob na 0680
ko bi vsaj bilo tako enostavno
smile-1.gif

Sem poslal in dobil nazaj sms:
Pozdravljeni! bigbob paket si lahko vklopite s klicem na 090 068 068 (stevilka ni brezplacna). Vas bob

Malo bosa fora - najprej dobis sms da vkljucis bogbob z sms-om, ko jim ta sms posljes, pa dobis navodila da jih poklici
smile-1.gif

No, ne bom vec smetil teme, ampak bom raje vkljucil bigbob.
LP

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Stanje urbane se lahko preveri na parkomatu

Res? Hvala za info, nisem vedel, bom bolj pozorno pogledal.

Polniti se je pa ne da? Ali pač?

vest

Zelenc'
24. feb 2012
16
0
1
Mene pa zanima, če se jaz prijavim za naročniški paket oziroma 2 paketa (zame in za ženo) ali naj prijavim oba paketa na mene ali naj enega na ženo. Problem je v tem, ker nje ni doma v dopoldanskem času, tako da ne bo mogla sprejet oziroma podpisat pogodbe. Edino če lahko jaz podpišem tudi njeno ?

hvala za info

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.