Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Mi lahko prosim nekdo razlozi, katere podatke moram poslati preko maila na bob za aktivacijo mini bob paketa?

Klical sem najprej na 080....... stevilko pa mi je gospa rekla, da mi oni tega ne morejo urediti, da moram nujno poklicati na 090 stevilko in da rabim neko geslo. Gre mogoce za aktivacijsko geslo ali kaksno drugo, ker zraven pogodbe nisem dobil drugega?

Hvala

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
https://www.bob.si/prijava/aktiviraj-narocniski-paket

Tukaj vnesi aktivacijko kodo, številko in geslo, pa boš postal naročnik
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Na pogodbo napišem napačno stevilko zadnjega m@ računa.
Mi po gsm javijo da je napačna, po mejlu jim pošljem pravo. Cez dva dni spet kličejo da ni prava, zvečer pa napišejo v mejl da bodo številko posredoval na m@. Očitno mejle berejo bolj poredko, ali pa je preveč ljudi za iste stvari zadolženo.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Menjavo lahko urediš dejansko brez stroškov po mailu. Pa zakaj navajajo številko za pomoč uporabnikom, sej ne rabi pomoči, rad bi zamenjal paket.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
To vem, da se da urediti s klicem na 090 vendar bi se rad temu izognil, ce je mozno.

Seveda je možno. Ko si aktiviral 4cente paket si določil geslo, in to geslo skupaj s tvojim podatki in prošnjo za mini bob paket pošlješ na info@bob.si

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Ksz
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na pogodbo napišem napačno stevilko zadnjega m@ računa.
Mi po gsm javijo da je napačna, po mejlu jim pošljem pravo. Cez dva dni spet kličejo da ni prava, zvečer pa napišejo v mejl da bodo številko posredoval na m@. Očitno mejle berejo bolj poredko, ali pa je preveč ljudi za iste stvari zadolženo.
Ali pa jih m@ malo zizi. Sedaj imate na mejlu sliko včerajšnjega računa, pošljite jo na m@ pa naj sami prepišejo številko računa. Jaz sem nepismen. Upam da sem vsaj pravi račun slikal.

Cuk

Pripravnik
15. nov 2007
42
0
6
Je mogoče komu znano, če in kdaj nameravajo pri Bobu spet ponuditi paket Big bob ?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Je geslo isto, kot za vstop v portal mojbob, ker drugega se ne spomnim, da bi ga dolocal?

Kakor se spomnim ni isto, nekje na mojbob imas moznost obe gesli spremeniti. Nazadnje ko sem probaval spremeniti to geslo, ki ga posljes po mailu, je javilo en error.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Danes je bil prenos številke narejen, pa je trenutno številka nedosegljiva. A je možno zaradi prenosa? Ne morem preverit, ker je telefon „v službi”
Edit; se mi je posvetilo.m@ simka je se v gsm.

Nazadnje urejeno:

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
No ja, počakajmo na Borovnico, bo on iz prve roke povedal, kako in kaj.

Vse pojasnjeno in urejeno.
Borovnica, najlepša hvala za nadvse profesionalen in korekten odnos.

Če tvoji nadrejeni slučajno ne berejo tega foruma, bi ga morali.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.