Domov sem dobil BOB potrditveno kodo. Kje na bob.si jo vpišem? A potem je to to, in počakam samo še na prenos številke, ali je treba še kaj. Hvala.
EDIT: Našel.
EDIT: Našel.
Nazadnje urejeno:
Samo eno nevmesno vprašanje. Osebno sem pozabil osebno geslo, vendar v portalu moj.bob je opcija, da si spremeniš "geslo za klicni center". Jaz sem vnesel novega (nujno mora biti ena velika črka in ena številka) in je geslo sprejeto. Se pravi lahko jaz zdaj uporabljam to novo nastavljeno geslo za spremembe ko kaj pošiljam na info mail?Citat:
Uporabnik urby20 pravi:in posredujes vse svoje podatke vkljucno z osebnim geslom, ki si ga nastavil ob aktivaciji bob paketa.
Kartica je zastonjCitat:
Uporabnik urby20 pravi:
To bos najlazje uredil preko maila: info@bob.si.
Samo napises kaj bi rad in posredujes vse svoje podatke vkljucno z osebnim geslom, ki si ga nastavil ob aktivaciji bob paketa.
Je pa vse popolnoma brezplacno, tudi sim kartica
Citat:
če si bob naročnik in potrebuješ bob kartico micro SIM ali nano SIM, jo lahko enostavno naročiš s klicem na 090 068 068 (cena klica za bob stranke je 1 eur/min z vključenim DDV).
v primeru izgube ali kraje SIM kartice, ta dogodek prijaviš s klicem na 090 068 068 (cena klica za bob stranke je 1 eur/min z vključernim DDV). na tvojo željo ti lahko telefonsko številko začasno blokiramo, hkrati pa naročiš tudi novo SIM kartico.
novo SIM kartico prejmeš s priporočeno pošiljko.
menjava SIM kartice je omogočena le bob naročnikom.
Z vsem spoštovanje, kje v navodilih piše, koliko stane zamenjava kartice? 1€/min. pa jim res ne mislim plačevati za to informacijoCitat:
Z vsem spoštovanjem, ampak zakaj si raje ne preberete kar na strani uradnega pojasnila.
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Kako se ne bi jezil, ko pa mi nabijaš kako sem len in gorenjski. Brez skrbi da sem pribal prej v iskalniku poiskat, vendar nisem nič našel. Pa še nekaj. Klic stane 1€ na MINUTO. Ko pa te dajo na čakanje pa se to lahko zavleče.
Hvala da si prilepil link, v katerem je že bilo govora o tem. Če bi to takoj naredil, bi odpadla ta vroca kri in to nepotrebno nabijanje.
Zgleda pa da bo v bodoče prej za dovoljenje vprašat določene, ce boš smel nekaj objaviti
Svasta