Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Domov sem dobil BOB potrditveno kodo. Kje na bob.si jo vpišem? A potem je to to, in počakam samo še na prenos številke, ali je treba še kaj. Hvala.

EDIT: Našel.

Nazadnje urejeno:

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Preden je bila internetna stran obnovljena, je bil gor en ali dva ringtona od boba. Zdaj pa jih ne najdem. Če kdo ve, kje je ta ringtone zdaj na strani, bi prosil za link. Gre pa za zvok "bob bob" kot ob koncu reklame za "vroči bob".

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V prilogi
smile-1.gif

Priponke

• 1864872-bob-1.mp3
    104,5 KB · Ogledi: 203

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Pozdravljeni

Zamenjal bi svojo staro SIM kartico za Micro SIM. Kako je to najlaže narediti in koliko stane zamenjava kartice.

Hvala

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
To bos najlazje uredil preko maila: info@bob.si.

Samo napises kaj bi rad in posredujes vse svoje podatke vkljucno z osebnim geslom, ki si ga nastavil ob aktivaciji bob paketa.

Je pa vse popolnoma brezplacno, tudi sim kartica
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:in posredujes vse svoje podatke vkljucno z osebnim geslom, ki si ga nastavil ob aktivaciji bob paketa.
Samo eno nevmesno vprašanje. Osebno sem pozabil osebno geslo, vendar v portalu moj.bob je opcija, da si spremeniš "geslo za klicni center". Jaz sem vnesel novega (nujno mora biti ena velika črka in ena številka) in je geslo sprejeto. Se pravi lahko jaz zdaj uporabljam to novo nastavljeno geslo za spremembe ko kaj pošiljam na info mail?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
To bos najlazje uredil preko maila: info@bob.si.

Samo napises kaj bi rad in posredujes vse svoje podatke vkljucno z osebnim geslom, ki si ga nastavil ob aktivaciji bob paketa.

Je pa vse popolnoma brezplacno, tudi sim kartica
wink-1.gif
Kartica je zastonj
confused-1.gif

Ko prejmeš novo kartico je na njej že tvoja "stara" številka? Torej je stara kartica neaktivna?. kako je s tem?

I

Izbrisan uporabnik #488

Z vsem spoštovanjem, ampak zakaj si raje ne preberete kar na strani uradnega pojasnila.

sprasujem se.gif

http://bob.si/pomoc-in-vprasanja/pomoc-in-vprasanja

Citat:

če si bob naročnik in potrebuješ bob kartico micro SIM ali nano SIM, jo lahko enostavno naročiš s klicem na 090 068 068 (cena klica za bob stranke je 1 eur/min z vključenim DDV).

v primeru izgube ali kraje SIM kartice, ta dogodek prijaviš s klicem na 090 068 068 (cena klica za bob stranke je 1 eur/min z vključernim DDV). na tvojo željo ti lahko telefonsko številko začasno blokiramo, hkrati pa naročiš tudi novo SIM kartico.

novo SIM kartico prejmeš s priporočeno pošiljko.

menjava SIM kartice je omogočena le bob naročnikom.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Z vsem spoštovanjem, ampak zakaj si raje ne preberete kar na strani uradnega pojasnila.
Z vsem spoštovanje, kje v navodilih piše, koliko stane zamenjava kartice? 1€/min. pa jim res ne mislim plačevati za to informacijo
ne-ne-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Maš v ceniku, menjava sim kartice = 11 EUR.

http://bob.si/Upload/ceniki/cenik%20bob%20narocniski%20paket%20bigbob.pdf

Vse maš tam, če pa ne najdeš ali ne razumeš pa so seveda tudi na to mislili, to pa je 1 EUR.

Je pa tu na forumu borovnica tudi že napisal, da če samo menjaš sim kartico, ker telefon tega ne podpira, da je kartica gratis, saj menda se tudi dobijo bob paketi s takšnimi karticami.

Če ti je 1 EUR preveč pa pišeš na mail, če gre skozi, gre skozi.

Men se ti ljudje smilijo, ko tam delajo, prej so ti plenili po 50 EUR+, sedaj ti je pa 1 EUR problem. Prej pa ti ni bil problem, da trošiš bencin in čas in greš čakat v vrsto v Mobitel poslovalnico (primer).

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
@Snecer: wtf
13.gif
je narobe s tem če vprašam na forumu? A ni forum namenjen temu? Nis(m)o na forumu sami vsevedi, zato tudi sprašujemo taksne stvari. Tebi pa če to ne odgovarja, pa preskoči post.
jezen.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne se jezit, na tvoje vprašanje je že bilo odgovorjeno v tej temi.

https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1346648/page/0/fpart/65/vc/1

Lahko pa pišeš uporabniku borovnica@ pa ti bo še on pojasnil.

Forum ima tudi opcijo iskanja, pa tudi v googlu najde.

In ne gre za vsevede, ampak za čisto lenobo ter gorenjske fore. Pa brez zamere, ampak tako je.

Ker naj mi en razloži, v čem je problem 1 EUR?

1x sem tudi jaz poklical, skor dve leti bo od tega, ker sem po pomoti obkrožil razčlenjen račun in sem po telefonu storniral lastno napako. Brez težav so ugodili pa še glas je bil simpatičen.

Tak da nič bat, noben "Joža" ne bo dvignil, ampak bejba.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Kako se ne bi jezil, ko pa mi nabijaš kako sem len in gorenjski. Brez skrbi da sem pribal prej v iskalniku poiskat, vendar nisem nič našel. Pa še nekaj. Klic stane 1€ na MINUTO. Ko pa te dajo na čakanje pa se to lahko zavleče.
Hvala da si prilepil link, v katerem je že bilo govora o tem. Če bi to takoj naredil, bi odpadla ta vroca kri in to nepotrebno nabijanje.
Zgleda pa da bo v bodoče prej za dovoljenje vprašat določene, ce boš smel nekaj objaviti
stupid-1.gif

Svasta
uf-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
V glavnem, jaz sem vse uredil preko maila, in ja tudi navadno sim so mi ZASTONJ zamenjali oz. poslali domov po posti.

Na novi SIM kartici je ze obstojeca stevilka, le aktivirati jo je potrebno s klicem na 090 ali preko maila. Jaz sem pac direktno poklical na 090, ker se mi ni dalo cakati preko maila za aktivacijo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Kako se ne bi jezil, ko pa mi nabijaš kako sem len in gorenjski. Brez skrbi da sem pribal prej v iskalniku poiskat, vendar nisem nič našel. Pa še nekaj. Klic stane 1€ na MINUTO. Ko pa te dajo na čakanje pa se to lahko zavleče.
Hvala da si prilepil link, v katerem je že bilo govora o tem. Če bi to takoj naredil, bi odpadla ta vroca kri in to nepotrebno nabijanje.
Zgleda pa da bo v bodoče prej za dovoljenje vprašat določene, ce boš smel nekaj objaviti
stupid-1.gif

Svasta
uf-1.gif

Zgleda da je nekdo pod tvojim nickom že spraševal in že dobil odgovor
priden.gif

https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1649759/page/0/fpart/30/vc/1

11.06. si že vprašal in sem ti tudi jaz že odgovoril, zdaj pa ista zgodba, v čem je fora.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Škoda besed...
Samo vprašal sem koliko to košta in nič več. Tudi takrat v juniju to ni bilo napisano.
Distanciram se od diskusije
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Če se ne motim, tudi tebi marsikaj pri bobu ni bilo jasno
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.