Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

hazlhof

Pripravnik
25. sep 2007
88
0
6
Ali bo že končno tudi pri bobu SMS zgrešeni klic? Samo še ta malenkost manjka, pa presedlam!

Če si nov uporabnik in ne preneseš številke, ali tudi pride agent, pa da nekaj podpišeš?

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik hazlhof pravi:
Ali bo že končno tudi pri bobu SMS zgrešeni klic? Samo še ta malenkost manjka, pa presedlam!

Hmm, verjetno nisi edini, ki bi želel imeti to storitev...
Poleg lahko dodamo tudi pošiljanje MMS sporočil, ki bi se lahko vključila v kvoto sedanjih zakupljenih SMS sporočil.

Kako že gre tisti znani rek - "Sanja svinja kukuruz...".
tongue-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
rollingstones upoštevaj da je bob low budget operater in vsega pač ne moreš imeti,..

mmsje pa lahko še vedno pošiljaš a stanejo 4c,..

b

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Citat:
Uporabnik hazlhof pravi:

Hmm, verjetno nisi edini, ki bi želel imeti to storitev...
Poleg lahko dodamo tudi pošiljanje MMS sporočil, ki bi se lahko vključila v kvoto sedanjih zakupljenih SMS sporočil.

Kako že gre tisti znani rek - "Sanja svinja kukuruz...".
tongue-1.gif

Če bi vse to dodali bi morali kar precej zvišati ceno, samo potem ne bi bili konkurenčni. In potem Boba ne rabijo. So pa ti zgrešeni klici in pa MMSi za koga kar velik primankljaj. Zato pa ni takšnega učinka kot so ga pričakovali...

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
Koliko časa se ponavadi čaka za prenos številke od drugega operaterja ? Na njihovi strani piše en dan, sam čakam že četrti dan .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.067
6.916
113
pri taščici
Sedaj imate 2k +2k. Če bi mi dali samo 2k za to ceno ki jih lahko poljubno porabim (klic, sms,mms,mb), bi bil že zdavno pri vas. Najbrž tudi če bi dali samo mb namesto sms .

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
Ja logiš, da naročniško pogodbo podpišeš, a ne?
Razen če ostaneš na predplačniškem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Super pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sedaj imate 2k +2k. Če bi mi dali samo 2k za to ceno ki jih lahko poljubno porabim (klic, sms,mms,mb), bi bil že zdavno pri vas. Najbrž tudi če bi dali samo mb namesto sms .
Ali pa kaj takega...
grims-1.gif

To bi bilo izjemno, vendar ne dvomim, da ne bodo tudi mi tega dobili oziroma sem nekaj bral, da bo po EU nekako ukinjen roaming, kar najbrž pomeni, da boš lahko kupil kjerkoli...

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Imam en predlog; v moj.bob ko pregleduješ stanje tekoče porabe in števec porabe bi pri števcu uporabe lahko dodali vpogled recimo zadnjih 6 mesecev koliko enot posameznih storitev si porabil.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Super to je rezervirano za Si.mobilov portal,..
Ne morejo biti minimalne cene in vse storitve kot pri dražji opciji,.. nekje mora biti razlika.
b

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
OK, razumljivo. Potem pa vsaj za pretekli mesec.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.