Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Ja za vse, nisem sam bob mislu, sej več al manj so ali bodo vsi na tem. No če bodo pa neskončni paketi, kot je @svetidej napovedal bo pa tako vseeno.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Je pa pozitivno, da se povsod nekaj premika. Konkurenca je naredila svoje. Izbere pa pač vsak kar mu v določenem trenutku odgovarja. Odkar je pa še prenos številk je pa še toliko lažje menjat. Ni se treba ubadati z obveščanjem o novi številki, itd.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
to je paket v redni ponudbi?

Ta paket je podražitev pri bobu. 5% uporabnikov kliče čez 1000 minut, ampak vsi novi 2 €/mesec več. Marketinška poteza kako se v blagajno pride več prihodkov.
Če porabiš vsak mesec vsaj 298 enot (klici in/ali sms), se ti vroči bob splača vzeti.
V primerjavi s čim?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Ta paket je podražitev pri bobu. 5% uporabnikov kliče čez 1000 minut, ampak vsi novi 2 €/mesec več. Marketinška poteza kako se v blagajno pride več prihodkov.

Poglej malo Mobitelove ponudbe, kaj tam delajo.

Pod ponudbami je nebroj zvezdic z opombami in pogoji, skratka, ponudbe ZAVAJAJO, ker je bistvo pod črto.

Pri bobu tega ni, dobiš točno to kar oglašujejo, je pregledno, vsakemu razumljivo (žal forum tega ne potrjuje
evil.gif
in kar je najbolj važno, poceni.

Iz mojega vidika bi jim predlagal vsaj en takšen paket, ki vključuje tudi MMSe pa mogoče prenos podatkov.

Skratka BOB ALL IN
aplauz.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
No ja, da je Mobitel (pre)drag, vemo vsi, ni pa treba pri hvali Bob-a pretiravati.
(razen če si ves čas do zdaj bil na Mobitel-u čeprav je očitno bil predrag, potem razumem tvoje stanje duha...
wink-1.gif
)

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
MMSa in prenosa podatkov noter ne bo. Ker bi potem Bob začel pošteno kanibalizirati tudi Simobilovo uporabniško bazo, kar pa seveda ni namen. Namen je kanibalizirati bazo nezahtevnih uporabnikov drugih operaterjev.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zadnjič sem gledal tisto Eurobasket ponudbo, mislim da za 23 EUR.

V oči pade seveda samo velika reklama za 23 EUR na mesec...

Pol pa spodaj pol strani drobnega tiska, da na 106cm diagonali nisem uspel prebrati. Če se ne motim je bilo samo za siol naročnike, veljalo samo 3 mesece in ne vem še kaj.

Ja če pa to ni čisti nateg in zavajanje, pol pa jaz tudi ne vem.

Varsvto potrošnika pa imuno nad to debilno prakso pa ne samo pri Mobitelu, ampak ta ima najbolj očitno.

Pri Bobu pa prav v ničemer ne pretiravam in je vse objektivno. To, kar plačujem, dobim in plačam točno to, kolikor porabim.
In zanimivo, bob je vsepovsod cenejši, tudi v tujini, kapo dol (ne govorim spet o nekih eksotičnih paketih ampak redno klicanje).

Ne vem zakaj ne bi hvalil, vsi okoli mene so na bobu, noben nima pripomb, ne nad ceno in kvaliteto.
Plus dodatno še mojbob portal, vrhunsko, da za tako ceno tudi to ponujajo, tam vse vidiš in urediš, plačaš in imaš pregled...

Tak da.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Citat:

Če porabiš vsak mesec vsaj 298 enot (klici in/ali sms), se ti vroči bob splača vzeti.
V primerjavi s čim?
V primerjavi z osnovnim bob paketom brez naročnine, 298x0,04=11,92 €...

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Bravo BOB
cheer.gif

Komur to ni všeč, se pač lahko odloči drugače ... zaenkrat še vedno trdim, da je bil prehod na bigBOB odlična izbira !

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi: zaenkrat še vedno trdim, da je bil prehod na bigBOB odlična izbira !
Po 13 letih sem zapustil Mobitel in šel na bob. Škoda ker tega nisem naredil že prej.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
MMSa in prenosa podatkov noter ne bo. Ker bi potem Bob začel pošteno kanibalizirati tudi Simobilovo uporabniško bazo, kar pa seveda ni namen. Namen je kanibalizirati bazo nezahtevnih uporabnikov drugih operaterjev.

Pa mislim, da jim ravno ne uspeva najbolje. Če mene vprašate si Simobil s tem Bobom sam koplje svojo luknjo. Mislim, da je bilo o tem že govora. Če bi želeli krasti drugim operaterjem bi morali še kar nekaj stvari spremeniti. Ni samo končna cena tista ki odtehta!

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Jaz in pol žlahte smo šli iz Mobitela na Boba. Kako si potem simobil koplje jamo?

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Jaz in pol žlahte smo šli iz Mobitela na Boba. Kako si potem simobil koplje jamo?

A si v zadnjem času videl kje kakšno drugo oglaševanje kot pa tale Bob od Simobila. Meni se tako na hitro zdi kot da nimajo nič več drugega v ponudbi? Potem pa povedo le to da imaš pogovore in pa sms sporočila (2000 enot) za 11,90€. Sori. Meni malce mimo oglaševanje...

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
ko kupiš osnovni bob paket, postaneš bob naročnik s postopkom prijave. v postopku boš lahko izbiral med različnimi bob naročniškimi paketi in tudi obdržal svojo obstoječo telefonsko številko – vseeno, ali si nov ali obstoječi bob uporabnik!

........
http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-predplacniski-paket

... seveda pa lahko predplačniški bob paket kadarkoli kasneje spremeniš v naročniškega...

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.