Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-narocniski-paketi/vroci-bob
grims-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
to je paket v redni ponudbi?

Ta paket je podražitev pri bobu. 5% uporabnikov kliče čez 1000 minut, ampak vsi novi 2 €/mesec več. Marketinška poteza kako se v blagajno pride več prihodkov.

mel

Zelenc'
15. dec 2009
17
0
1
Zanima me ali je možno pri bobu izbrati številko oz. poiskati določeno številko, če je še prosta?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik mel pravi:
Zanima me ali je možno pri bobu izbrati številko oz. poiskati določeno številko, če je še prosta?

številko lahko izibiraš le na prodajnih mestih,.. se pravi začetne pakete če so prodajalci pri volji,..
b

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:

Ta paket je podražitev pri bobu. 5% uporabnikov kliče čez 1000 minut, ampak vsi novi 2 €/mesec več. Marketinška poteza kako se v blagajno pride več prihodkov.
Če porabiš vsak mesec vsaj 298 enot (klici in/ali sms), se ti vroči bob splača vzeti.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:

Kaksna podrazitev?
bonk.gif
Te bom vprašal isto, ko bodo iz ponudbe umaknili vroči bob in dali v redno ponudbo "extra vroči bob" s 3000 minutami in 3000 SMSi za 13,90 €.

Marsikdo (govorimo za nove uporabnike) bi bili bolj zadovoljeni z big bobom za 9,90 €.

In če poznam Si.mobil bo v roku 1 leta podražil naročnino za stari paket big bob, da bodo uporabniki raje šli na nov paket in plačali zamenjavo paketa.. To so Si.mobilove finte, da lepo na skrivaj dražijo zadeve za več dobička.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.468
447
83
Ampak do sedaj so se njihovi ekstra paketi (Mini in Big) rotirali na par mesecev... kogar bolj vleče na jurja klicev mesečno bo počakal mesec ali dva in spet bo lahko sklenil bigboba.

Razen če bodo svojo taktiko spremenili, tega pa itak ne vemo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Svetidej ni tako hudo kot pišeš,.. je pa res več količin za nekaj več $,.. stranka pa se sama odloči,..
more for more,..
b

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ampak do sedaj so se njihovi ekstra paketi (Mini in Big) rotirali na par mesecev...
Mini bob je del redne ponudbe in ni ekstra paket. Je pa ob vročem bobu tale mini bob "zbledel". Po moje ne bo več dolgo v ponudbi. Ali bo ukinjen ali pa bodo morali naročnino znižati, tam recimo na 4,90 €

Nazadnje urejeno:

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
Samo ti si pa res cepljen...
Glej, 5-1⁄4" 360KB disket se tudi ne da več kupit, včasik smo jih pa v no-name pakungah iz Schillerstraße tovorili.

A te kdo kaj sili?
Meni se zdi, da je hotbob za 12€ super deal, boljši kot drugje.
Meni. Mogoče bom šaltal iz bibboba na hotbob. Mogoče. Če mi bo. Če ne pa ne.
Ali pa bom šel na Free5 (ali karkoli že imajo) k Tušu.

Še enkrat: a te kdo kaj sili, obvezuje, prisiljuje, od tebe zahteva, dela drugače kot je obljubil v pogodbi?
Ne? Ker potem pa svetuj svoje ideje kje drugje, ne pa non-stop bob dol, big gor pa 4c za en qrc.

12€ za 2k minut in 2k SMS je za tistega, ki telefon uporablja predvsem ali izključno za pogovore in smse (in takih je, verjami, veliko) korektna ponudba. Ostali pač vsakemu svoje.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Super paket za najstniško mladino. Dete od znanca je vsak mesec bigboba skurlo pa še kakšen euro ali 2 je blo doplačila. Fora minutnega zaključevanja je da se ne pozna pri dolgih klicih (nekaj minut ali nekaj 10 minut). Pri kratkih "Zdravo kle sem, prid sem" ali kej podobnega pa enote kr hitro letijo. Za to pa ponudniki večajo količine, da tudi v najslabšem primeru ostane dovolj enot. (V tem primeru okoli 1000).

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
A ni tako, da sedaj večina zaračunava celo prvo minuto.. in ubistvu ni razlike pri teh kratkih klicih do ene minute pri katerem operaterju si.... Največja razlike je takoj po prvi minuti - recimo 61s...

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Možno. Nisem spremljal. Za to pa te enote letijo. 1000x pokličeš po 3 sekunde je 1000 enot. Dejanskega pogovora pa nekaj minut. Pri dolgih klicih se pa tak nč ne pozna minutni interval. Če se pogovarjaš recimo 30 min in 1 s. je itak vseeno, ali ti jih 30 odbijejo ali 31. Recimo 2000 enot je v najboljšem primeru malo pod 2000, v najslabšem pa malo nad 1000, pač odvisno od zaključevanja. Realnost je pa nekje vmes. Ampak teoretično na 1000 enot z malo nesreče lahko pade na dobrih 500 enot dejanskega pogovora, kar je pa lahko že malo malo za marskikoga. In če tako gledaš je recimo 10 EUR za bigbob preveč. Pač lahko imaš srečo in iskoristiš skoraj maksimalno, če imaš pa nesrečo se pa zadeva lahko razpolovi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.