Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Če si izbral elektronski račun, potem papiranatega ne bo.
smile-1.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Ja elektronskega sem dobil (pač tisti e-račun med računi na moj.bob), osebno sem naročil tiskani račun. A ga ne bo zaradi 0 € zneska? Samo bi moral biti, nimajo vsi "moj.bob" in če naročiš tiskan račun, ga moraš dobiti, pa čeprav je 0 € ali se motim
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Zna biti to, ker imaš 0 EUR, da se ne pošlje, nisem pa prepričan.

Če si izbral e-račun, potem imaš samo e-račun, če si izbral tiskanega, pa tiskanega.

moj bob je portal za pregled in samoupravljanje naročniškega razmerja, to ni e-račun
wink-1.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
1. Zna biti to, ker imaš 0 EUR, da se ne pošlje, nisem pa prepričan.

2. moj bob je portal za pregled in samoupravljanje naročniškega razmerja, to ni e-račun
wink-1.gif

1. To tudi jaz ne vem, samo pomoje bi morali poslati. Mogoče kdo s podobnimi izkušnjami kaj več pove.

2. Ja nerodno sem se izrazil, nimam e-računa, pač račun sem videl v poralu moj.bob. Naročil sem tiskan račun.

EDIT: 2 dni nazaj dobil na mail
v kakšni obliki boste prejeli prvi račun?
prvi račun je vedno poslan le v tiskani obliki. če imate naročen e-račun, boste naslednjič račun prejeli na vaš e-naslov.
če se želite naknadno odločiti za prejemanje računa v e-obliki, lahko e-račun enostavno vklopite na portalu moj bob.

Se pravi moram dobiti tiskani račun... Mogoče bo pa jutri...

Nazadnje urejeno:

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Borovnica, a lahko prosim nekaj preveriš pri vaših v računovodstvu?

Imam dve bob številki, obe v paketu bob 4 cente, torej brez naročnine.
Na eni številki imam zelo malo klicev, tako da račun včasih ne preseže niti 1 evra. Posledično me stane več provizija banki za plačilo računa, kot pa sami pogovori.

A ima smisel, da recimo preplačam tokratni račun, recimo z 10 evri?
Ali bodo vaši mojstri znali to poračunavati v prihodnje in pokrivati sproti nastale mesečne obveznosti iz preplačila?
Vam se izplača, ker brezobrestno vrtite moj denar, meni pa tudi. Banka je sicer nekaj na slabšem, ampak bomo že porihtali zadevo in jo sanirali iz proračuna, ane!
wink-1.gif

Vnaprej hvala za info!

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
ne boš dobil.
Če je znesek za plačilo 0, ni pildka.
A to govoriš iz lastnih izkušenj ali predvidevaš? Namreč dobil sem pildek s prečrtano položnico.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Kako je možno, če je obračunsko obdobje od 25. do 24. v naslednjem mesecu, da ko pogledam stanje tekoče porabe, ki je od 25. avgusta naprej, je v tej porabi vštet MMS, ki sem ga poslal 18.8., se pravi v prejšnjem obračunskem obdobju? A se sploh sme na tak način storitve, ki so bile opravljene v prejšnjem obdobju, dodati kar v tekočo porabo? Nisem težak in MMS sem 18.8. dejansko poslal in vidim, da mi ga ni upoštevalo takrat, ampak 24. v mesecu ob 23.59 se konča obračunsko obdobje. In ko sem dobil račun za avgust sem si mislil da je to to. Vem, da za storitve iz tujine prihajajo podatki z zamudo, toda jaz odkar sem na bobu nisem nič gostoval. Kakšna je praksa glede tega?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Tudi jaz imam isto situacijo, in sicer MMS sem poslal 2.8.2013, pod dodatno porabo pa mi pise sele sedaj 4 cente na portalu moj.bob.si...

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Z bobom sem še kar zadovoljen, čeprav dobim kdaj še kak zmeden račun, kjer piše da obračunsko obdobje traja dva dni..?! Najbolj me pa moti pri bobu, da ni možna opcija monete, se pravi ne moreš plačevati na lppju s telefonom. To mi je res prav prišlo pri simobilu.

Sicer omrežje dela bp, je pa res, da nisem ravno preizkušal hoje po kakih hudih rovtah. Zankrat kjerkoli sem rabil klicat, ni bilo panike.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Tudi jaz imam isto situacijo, in sicer MMS sem poslal 2.8.2013, pod dodatno porabo pa mi pise sele sedaj 4 cente na portalu moj.bob.si...
Aha, potem nisem osamljen primer. Ma smešno mi je to, da pri števcu porabe piše, da gre za porabo od 25.8. dalje, a zraven je prištet tudi mms iz 18.8. Nisem vedel, da je 18.8. kasnejši datum od 25.8.
evil.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Če sedaj vzamem paket miniBob, ali lahko potem presedlam na BigBob. Če da, kolikšni so stroški in kaj bom moral narediti?

mel

Zelenc'
15. dec 2009
17
0
1
Kolikor sem razumel na njihovi spletni strani je, da lahko vzameš Bigbob-a in recimo 3 x po 1GB za skupaj 25 EUR. Ne vem ali to drži ali ne?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Je tako, ker se ti vsak nadaljnji 1GB zaracuna 5€. Omejitve ni in lahko porabis tudi 5GB in te tako stane 25€.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.