Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nikec

Zelenc'
11. jan 2013
11
0
1
@borovnica

Kolega želi skleniti naročniško razmerje preko spletne strani https://bob.si/postani-bob-narocnik/prijavi-se/bob-narocnisko-razmerje

Po kliku na Naprej se namesto obrazca za sklenitev naročine pojavi čisto napačna stran (Pogosta vprašanja):
http://bob.si/pomoc/pogosta-vprasanja?categoryId=21860&subCategoryId=0&questionId=0

Boste lahko prosim popravili napako? Dela enako v vseh brskalnikih, na različnih računalnikih...

Hvala!
smile-1.gif

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
V zadnjem času mi je več ljudi reklo, da mi je poslalo SMS, jaz pa ga nisem prejel. V vmesnem času sem normalno dobival sporočila. So bile že podobne težave pri Bobu? Ali je kriv moj telefon? Ko potem za test pošljem na svojo številko SMS, ga vedno prejmem. Imam pa Android 2.3.5.

Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
1.8. sem plačal položnico za julij, na BOBu pa mi kaže, kot da še ni bila plačana.

Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
1.8. sem plačal položnico za julij, na BOBu pa mi kaže, kot da še ni bila plačana.

Danes je na BOBu že status "plačano", torej odgovor ni potreben.

Khm, no, saj ga sploh ni bilo v planu, vidim ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Slavuj

Pripravnik
27. nov 2012
48
0
6
Al ima mogoče Mobitel kje opcijo, ki kaže plačane položnice. Si.Mobil vem, da ima.
Če kdo ve naj prosim pove.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Citat:

Danes je na BOBu že status "plačano", torej odgovor ni potreben.

Khm, no, saj ga sploh ni bilo v planu, vidim ...
evil.gif
Sem tudi sam opazil, da status spremenijo šele po nekaj dneh

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Zadnjič sem tudi pisal, da so me klicali z 040404040 (pa sem pol pobrisal, ker ni imelo nič v zvezi z "neplačano" položnico) in nisem vedel, zakvaj
evil.gif
???

No, zdaj vem: ker sem prestopil iz S!mobila na BOB, jih je zanimalo mnenje o S!mobilovih storitvah in kaj bi po mojem naredili, da me pridobijo nazaj ... torej neka anketa.
Verjetno kličejo vsakega, ki prestopi na BOB ...

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
"aktiviraj naročniško razmerje s potrditveno kodo in izkoristi ugodne cene klicev."

Kam vnesem potrditveno kodo?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Aha zdaj je malo "daljši" način, prej vem, da ko si kliknil na postani bob naročnik si imel 2 opciji - prijava za naročniško razmerje in aktiviraj račun, zdaj pa pač vneseš številko in ker si v postopku naročnine, te "vrže" na stran za potrditveno kodo.

hvala!

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Kmalu bom postal bob naročnik (4 cente). Glede na to, da imam na bob računu še praktično vseh 100 enot za porabit, katere se bodo prenesle na naročnino, me zanima v kolikem času moram te enote porabiti? Kaj če mi jih v enem ali celo dveh mesecih ne uspe? Dobim položnico za 0 €? Jo moram vseeno plačati? Ali pač ne? Ali sploh ne dobim položnice? Ker bolj malo govorim se bo res znalo zgoditi, da mi tudi v 2 mesecih ne bo ratalo porabit teh enot...

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
109
8
18
Eno leto imaš časa, da jih porabiš. Kako pa bi plačal položnico za 0 €?
grims-1.gif
Dobiš račun, kjer je znesek za plačilo 0 €, položnice pa ni oz. je prečrtana.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Moram preverit. Zanima me ali lahko pri bobu dobivas kakrsne koli brezplacne podatke, recimo vreme ali novice ali kaj podobnega kot recimo mobitel z planetom, kajti bi android gsm zrihtal za mati kjer bo nujno zablokirat data promet da se ne spusca nevede v kaksne stroske.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Naročnina aktivirana, številka prenesena, vse potekalo kot namazano in po res hitrem postopku. Zaenkrat zelo zadovoljen.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Sicer ne igra vloge, ker je cena povsod enaka, pa vendar me zanima, če tudi na bobu deluje odzivnik za prenesene številke *789#?

Pa še nekaj:
Na Mobitelu odtipkaš *130*041xxxxx# in se ti izpiše operater, pri katerem je številka.
Na Simobilu odtipkaš *456*041xxxxxx# ali *789*041xxxxxx# (oboje preverjeno deluje tudi na bobu) in se ti samo izpiše, ali številka ni prenesena oz. če je prenesena, kam je prenesena.

Zanima me, če je na bobu tudi kakšen niz kot pri Mobitelu, kjer ti dejansko napiše kje se nahaja cifra?

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
109
8
18
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Sicer ne igra vloge, ker je cena povsod enaka, pa vendar me zanima, če tudi na bobu deluje odzivnik za prenesene številke *789#?

Mislim, da ne, ker te mora odzivnik obvestiti o preneseni številki samo v primeru, da bi bil klic dražji kot klic v omrežje, ki ga lahko razbereš iz omrežne številke.

Citat:
Zanima me, če je na bobu tudi kakšen niz kot pri Mobitelu, kjer ti dejansko napiše kje se nahaja cifra?

Ne.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.