Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Micro SIM, a to zamenjajo?

Sicer imajo paket "naročnina z micro SIM" (predplačniški pa ne?).

Torej a menjajo navaden ("mini" v bistvu) SIM za micro? Če ja, koliko stane menjava?

A je razlika med naročniškim in predplačniškim paketom (razen v napisu)? Mislim fizični paket, ki ga vzameš v trgovini. (prej koliko vem ni bilo)

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Prejšnji teden
smile-1.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Šment
smile-1.gif

(sem bil odsoten)

Ima smisel počakati, ali pa kupit kar je, pa pozneje spremeniti paket, ko bo spet na voljo?

I

Izbrisan uporabnik #488

saj pa sem gori dal link na zdanji cenik iz 1.7 znaci da ni sprememb, mogoce bi lahko le dvignili pri 090
smile-1.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
V čem je res fora, da bob prodaja škatlice "naročniški paket" in "predplačniški paket", če sta oba paketa itak v štartu predplačniška, če pa hočeš naknadno pa lahko urediš naročnino. Lahko bi bi bila enotna škatlica.

I

Izbrisan uporabnik #488

V začetku je bila vsebina enaka, morda je sedaj pri "plačniškem" not tiskan obrazec pogodbe kot dodatek za sklenitev naročnine.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Lahko da... Če je samo to razlika bi lahko dali potem v vse škatle ta list.

Še eno vprašanje. Ko se prijavim za naročnino vtipkam tel. št. 068XXXXX, odkljukam prenos številke od trenutnega operaterja in prekinitev naročnine... Vse jasno...

Potem pa ko dobim vso dokumentacijo je na vrsti "aktiviraj naročniški paket", kjer je potrebno vnesti tel. številko, 15-mestna potrditvena koda (to je jasno) in geslo (to je jasno). Zanima me katero tel. številko je potrebno vpisati, še vedno 068XXXXXX ali tisto cifro, ki jo boš prenesel? Ker kolikor mi je znano, se številka prenese nekaj dni kasneje, kot aktivira bob naročnina...

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne prehitevaj, vse ima svoj vrstni red.

Vse delaš s številko 068...ki čez par dni neha obratovati, seveda dobiš tudi SMS... na obe številki.

I

Izbrisan uporabnik #488

Prvo je čas, ko lahko spremeniš prednaročniškega v "naročniški/paket"

Drugo pa je možnost, da paket spremeniš, samo moraš prvo imeti paket/naročnino.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
...
če želiš postati naročnik enega izmed bob paketov lahko to storiš v 12 mesecih. postopek prijave lahko opraviš preko spleta ali na brezplačni številki 080 680 680.
...

...
uporabniki bob predplačniškega paketa lahko kadarkoli preidete na bob naročniški paket.
...

Malo je res nerodno napisano. Verjetno je tako mišljeno, ko aktiviraš začetni bonus (100 enot) imaš 12 mesecev časa, da se odločiš za naročniški paket (po 12 mesecih brez polnjenja ti številka propade), če pa začneš filati račun s karticami pa potem lahko kadarkoli spremeniš.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Micro SIM, a to zamenjajo?

Torej a menjajo navaden ("mini" v bistvu) SIM za micro? Če ja, koliko stane menjava?

Imam naročniški paket 'bob 4 cente' in so mi zamenjali brezplačno. Dobil micro sim po pošti v par dneh. Za aktivacijo je treba poklicati na bob, ob aktivaciji nove deaktivirajo staro kartico.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Ne spremljam teme.
Kaj če plačam več kot je račun?
Recimo da plačam 100e namesto 10. Mi upoštevajo kot dobropis za kasneje ali mi vrnejo ali „zarubijo”

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
predplačniki ne morejo uporabljati storitve oz. svoje številke ne morejo skriti.

Ne drži, tudi predplačniki jo lahko skrijejo. Preverjeno.
zmaga.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
A tole velja za vse HR operaterje ? Ni treba ročno izbirat?

EDIT: seveda je govora za odhodne klice, pri dohodnih itak ni pomembno ...

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.