I
Citat:
Uporabnik srecko76 pravi:
Kako pa je možno prekinit naročniško razmerje?
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Evo da mal pohvalim BOBa... Prenesenih je bilo 5 št, nobenih problemov pri prehodu, vse šlo tekoče, brez klicev na 090. Nobenih težav ni tudi z omrežjem (je pa res, da ne dobiš obvestil o nedosegljivosti), simobilovo deluje na našem koncu (okolica Celja) bistveno bolje kot prej tušmobil, kjer je bil slab signal in je stalno preklapljalo na rooming Mobitela. Tudi moj.bob je super... pregled klicev, polnenje predplačniških, super hitro plačevanje računov,.. uglavnem vse deluje kot mora!
Bi pa bilo fino imet še naslednje stvar: moneto, trajnike, kakšen smartbobin pa kakšno opcijo za poceni net na hrvaškem, kot ima to simobil - vendar vem da je BOB bolj budget ponudnik, zato verjetno vsega itak ni za pričakovati...
Vem da izpolnim in "pošljem". Mene zanima ali moram jaz osebno po navadni pošti že v štartu kaj pošiljati ali je dovolj da pošljem "samo" po internetu... Sicer pa bom za aktivacijo in vse postopke poklical na 080 in bom magari kar po telefonu vse uredil.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za prenos številke izpolniš internet obrazec in pošlješ.
Potem pa počakaš par dni. Sim ostane isti. Na obe sim kartici dobiš sms, kdaj bo preklop.
http://bob.si/pomoc/zelis-obdrzati-stevilko/zelis-obdrzati-stevilko