Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Kot prvo, do prve črpalke ali nakupovalnega centra po NAKUP bob škatlice.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Naročnino še ima pri starem operaterju, potekel je aneks. Če bi šel na simobil je jasno, greš v center pa preneseš številko, kako pa to poteka pri bobu? Je na spletu kakšen obrazen in pošlješ, ter dobiš domov sim in prenešeno številko?

Edit: Torej more najprej kupit paket za 15€, nato pa nekje dobim obrazec za prenos številke?

I

Izbrisan uporabnik #488

Najprej kupiti paket, na katerem so navodila, ki te napotijo na internetno stran bo, kjer vse obrazce in naronino izpolniš preko neta...

simpl

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Hvala za odgovor, čudno se mi je zdelo, da bi najprej vzel paket (to se smatra kot predplačniški?), ter nato prenesel številko. Sem mislil, da se to lahko naredi le hkrati.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Kakšna je razlika v vsebini škatlice, če kupiš predplačniški bob oz. naročniški bob? V papirjih? Če se nekdo zmoti, pa kupi naročniškega, hoče pa predplačniškega ali obratno?

I

Izbrisan uporabnik #488

Od začetka ni bilo nobene razlike, razen napisa na škatli, kaj boš imel se odločiš na spletu.
Morda je sedaj v škatlici za naročnika natisnjena pogodba, ker mogoče vsi nimajo interneta
smile-1.gif

amacar@ kam pa ti naj prenesejo številko? najbrž na neko SIM kartico... torej jo moraš prvo kupiti.

Še enkrat, ker bolj preprosto ne more biti.

1. kupiti škatlico BOB
2. ter nadaljevati zgodbo tukaj, kjer si izbereše vrsto paketa = naročniški, minibob, bigbog, dodatki kot so 1gb podatkov itd...

http://bob.si/bob-prvi-koraki

...

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Eno vprašanje - imam recimo tel. št. s predplačniški bobom, kjer imam naloženih 120€... Če bi šel na big bob (pač ko bo spet na voljo) to pomeni, da eno leto ne bi plačeval naročnine (oz. pač dokler se to dobroimetje 120€ ne porabi)?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Še enkrat sprašujem! Ali lahko prekinem naročnino za en oz. dva meseca, glede na to, da me ne bo v Sloveniji ampak v državi, kjer bi bili itak klici in smsi extremno dragi in imam namen kupiti lokalno sim kartico? Lp in hvala za odgovore

I

Izbrisan uporabnik #488

Glede na to, da ni vezave, lahko, ko se pa vrneš pa 14,90 EUR in sklenitev na novo, če je paket na voljo.

Da bi pa bob imel naročnino "on hold" pa mislim da ne. Cenik in splošne pogoje si pregledal?

Pač plačaš za dva meseca naročnino, saj te ne bo pobralo. Oziroma če veš, da jo boš stisnil, vzemi paket 4cente brez naročnine, ko se pa vrneš pa razsišiš na bigbob, ko bo spet v ponudbi.

p.s.
vsega ne moreš imeti pri "nizkocenovniku".

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Ma ne, sej mi ni problem, sam pač nobenega ne bo doma do 20.8 in bom verjetno dobil ene tri opomine ane.. Zato me je zanimalo, če obstaja ta možnost 'on hold' oz. nekaj na ta princip.

I

Izbrisan uporabnik #488

Če ne drugo plačaš vnaprej.

Piši na mail in vprašaj ali pokliči
smile-1.gif
če ti borovnica ne bo odgovoril.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Zamenjaj paket na "bob 4 cente". To lahko brezplačno narediš enkrat znotraj vsakega obračunskega obdobja (25. - 24. v mesecu). Treba jim je samo poslati mail.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Še enkrat sprašujem! Ali lahko prekinem naročnino za en oz. dva meseca, glede na to, da me ne bo v Sloveniji ampak v državi, kjer bi bili itak klici in smsi extremno dragi in imam namen kupiti lokalno sim kartico? Lp in hvala za odgovore

zate najbolj enostavna in najcenejša varianta je da menjaš na paket bob 4c kjer ni naročnine, ko pa se vrneš menjaš na paket, ki ti ustreza,.. če imaš sedaj big bob boš pač moral počakati do nove akcije,..

druga varianta je izklop in nato nakup novega paketa, nova aktivacija,..

l.p. b

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Zanima me, ce pri bobu cene paketov ostajajo iste kljub dvigu DDV-ja, ker sem dobil racun za mesec junij normalno kot vedno za placati?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.