Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Za začetek poskusi poslati ključno besedo ODJAVA ali STOP na številko s katere prejemaš sporočila.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Ma nč jim ne mislim pošiljat, ker bo mogoče to sistem razumel kot kako posebno kodo in me bo ocoloal še s kakim evrom za brezveze.. Upam, da se bobovci čimprej zmigajo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Najbrž si se sam prijavil za komercialni sms? al te to doleti kar tako kot pri spam mailu?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Nimam pojma.. Vem da sem že pred dvemi meseci zasledil na računu še od simobila neko postavko 2eura za nek loli al kaj vem sms. Pa enako je imel tudi kolega.. Mogoče sem kdaj vpisal številko na kak nagradni letak, ne spomnim se. Pa da bi vsaj kaj pametnega reklamiral, kaj naj z vodico za glivice, še za spit ni

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Jaz v 10 letih še nikoli nisem dobil niti enega spam sporočila, no razen kakšna ITAK reklama, ki pa je itak brezplačna.

Imam pa še eno vprašanje glede boba:
Sem naročnik na bob storitve, pa bi prešel na predplačniški bob. Je to možno? Lahko to na bobu uredijo ali moram spet kupiti novo bob sim kartico, jo aktivirati in dati zahtevek za prenos številke iz naročniške bob na predplačniško bob?

* dejansko nisem še naročnik, čakam da mi poteče aneks pri @m, potem pa takoj na bob-a, čeprav imam občutek, da bom že prej prekinil aneks, doplačal tisto razliko in voila...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Se pravi je edina varianta da se gre po daljši opciji -> iz postpaid bob preneseš številko na drugega operaterja -> kupiš nov bob prepaid paket in si nazaj od drugega operaterja preneseš svojo številko.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Se pravi je edina varianta da se gre po daljši opciji -> iz postpaid bob preneseš številko na drugega operaterja -> kupiš nov bob prepaid paket in si nazaj od drugega operaterja preneseš svojo številko.

Ni mi jasno, zakaj bi kdo kaj takega sploh zelel narediti...
confused-1.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Prenos iz Bob-a na Bob- tudi mora delovat.
Razen če so ... hmm, počakajmo rajši pred sodbo
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Nizkocenovniki se morajo v nečem razlikovati od rednih ponudnikov. Ne vem no, kaj tuki ni jasno, bilo že pojasnjeno...

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Zdravo!

Mene pa zanima, kaj se ze nekaj dni dogaja z bobovim (ozirma simobil) omrezjem v kraju Na Logu ( TUKAJ ) in okolici. Signal je zelo slab, oziroma najvec casa ga sploh ni. Prosim, ce lahko to preveri kdor ima moznost.
Hvala, LP!

Rok

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Borovnica, hvala. Bom poklical.

urby20, slab signal je bil tam standard par let nazaj, zdaj pa ponavadi ni bilo problemov. Izgleda da imajo neke tezave na oddajniku ali kaj takega.
Bom danes videl kako je, ko grem spet malo domov pogledat. Ce bodo se vedno tezave, jih bom pa poklical.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
S 1.7. Mobitel draži nekatere pakete (cene pogovorov). Se obeta kaj podobnega na bobu?

I

Izbrisan uporabnik #488

V bistvu je stvar NEVERJETNA, če Mobitel res draži...

Namreč s 01.07.2013 prihajamo na najnižjo točko medoperaterskih zaključenih klicev, a Mobitel pa draži...

Povsem narobe svet.

Si upam tukaj napovedati, čeprav je offtopic, da gre Telekom kompletno po stopinjah slovenskih "uspešnih" firm.

Zafuran do daske.

Čimprej ga je potrebno prodati, če je sploh še kaj vreden.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Čimprej ga je potrebno prodati, če je sploh še kaj vreden.

Pazi, da ne boš s to izjavo pristal na listi vele-izdajalcev Slovenije. Drug Veber sluša i čita sve.
evil.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Znanec ima poteklo naročnino na mobitelu, pa bi se prestavil na mini bob + obdržal bi staro številko. Kakšen je pravilen postopek, ker na spletni strani nisem zasledil točke informacije oz. ne znam izluščiti bistva.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Znanec ima poteklo naročnino na mobitelu, pa bi se prestavil na mini bob + obdržal bi staro številko. Kakšen je pravilen postopek, ker na spletni strani nisem zasledil točke informacije oz. ne znam izluščiti bistva.

Kaj to pomeni "poteklo narocnino"... Ce je narocnino ze prekinil, potem ne bo mogel prenesti stevilke (ta mora biti aktivna za prenos)... Ce pa "potekla narocnina" pomeni to, da mu je potekel aneks, potem pa samo pri operaterju, kamor prehaja v obrazcu za prenos stevilke oznaci, da naj se mu narocnina pri starem operaterju prekine...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.