Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Jaz imam problem s prijavo v mojbob. Ne pali nič, niti preko pozabljenega gesla. Za digitalno potrdilo mi pravi da ni potrjeno kao. Pošljem mail na info@bob, me ne hebejo 5% pa je od tega že 3dni. Najbrž mislijo da jih bom na 090 klical ane?

krko

Guru
5. sep 2010
2.757
1.444
113
Sami šalabajzeri - bob, si.mobil, nlb,....

smirk-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
šalabajzar krko,.. kaj še delaš pri tako šalabajzarskem operaterju, omrežju in uporabnikih,.. možnosti so ti dana da v enem dnevu zapustiš ta Šalabajz in poiščeš svojo sreču drugje,..ostalim normalne in razumne uporabnike pa ne najedaj,..

če je posodobitev najavljena ni ok, če ni najavljena ni ok, če se ne posodablja ni ok,..wtf
confused-1.gif
konkurenca,...
b

krko

Guru
5. sep 2010
2.757
1.444
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
šalabajzar krko,.. kaj še delaš pri tako šalabajzarskem operaterju, omrežju in uporabnikih,.. možnosti so ti dana da v enem dnevu zapustiš ta Šalabajz in poiščeš svojo sreču drugje,..ostalim normalne in razumne uporabnike pa ne najedaj,..

če je posodobitev najavljena ni ok, če ni najavljena ni ok, če se ne posodablja ni ok,..wtf
confused-1.gif
konkurenca,...
b

shocked-1.gif
Izi izi, bilo je mišljeno povsem sarkastično! Sam absolutno podpiram posodobitve, pa tudi če zaradi tega vsebine niso dostopne 2-3 dni
Sem bil zadovoljen uporabnik Simobila dobrih 10 let, trenutno sem pri BOB-u, zaradi moje majhne mesečne minutaže
nahrung002.gif

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Zakaj se na bob ne morem prijaviti z dig.potrdilom? Pravi da moje potrdilo še ni registrirano in mi pravi naj kliknem na storitve in registriram potrdilo. Ko kliknem na storitve, pa pravi da ni storitev na voljo, wtf ??

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes sem slučajno pogledal MojBob in deluje vse normalno.
priden.gif

Vsak pa ima izbiro, kot so že dejali, čeprav pri večini "pritožb" bolj vidim, da so kupili "fičeka", pričakujejo pa najmanj "bentleya".

090 je pravilna rešitev za VIP uporabnike.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Morda je že kje omenjeno pa vseeno prosim za pomoč.
Kje se lahko zamenja Bob SIM za micro SIM?
lp

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.bob.si/pomoc/pogosta-vprasanja

Citat:
kako jo dobim?

bob kartico micro SIM lahko naročiš tukaj. če si že bob naročnik in potrebuješ bob kartico micro SIM ali nano SIM, jo lahko enostavno naročiš tudi s klicem na 090 068 068 (cena klica za bob stranke je 1eur/min, z vključenim DDV. cene ostalih klicev so odvisne od njihovega operaterja).

Pač vsak ima svoja pravila, splošne pogoje itd...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
copy paste izpogostih vprašanj,..

kako jo dobim?
bob kartico micro SIM lahko naročiš tukaj. če si že bob naročnik in potrebuješ bob kartico micro SIM ali nano SIM, jo lahko enostavno naročiš tudi s klicem na 090 068 068 (cena klica za bob stranke je 1eur/min, z vključenim DDV. cene ostalih klicev so odvisne od njihovega operaterja).

Lahko jo tudi jaz prinesem na dom,..in obračunam kilometrino ter delavne ure,..Odgovor kako se zadeve ureja na bobu je bil na forumu objavljen že n-krat,..
b

p.s. ob identifikaciji z geslom gre tudi po mailu,..

Nazadnje urejeno:

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
@borovnica: a je možno bigbob paket + 1Gb preklicati in prenesti na paket bob 4 cente, brez uporabe zakupljene kolicine podatkov. Torej, da imam narocnino vendar placujem po porabi. Ce je mozno, kako to urediti na najbolj enostaven nacin? Lp

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
OK, mogoče so vprašanja že premleta, vendar me zanimajo sledeče stvari:

1. Ali lahko prenesem naročniško številko od trenutnega operaterja na predplačniški bob?

2. Ko aktiviraš predplačniški bob, dobiš 100 enot (min/sms) za porabiti v 12 mesecih. Ali moram (če ne porabim teh 100 minut/sms) po 3 mesecih napolniti račun, da ostane aktiven ali ga lahko prvič napolnem šele po 12 mesecih, če v tem času ne porabim teh 100 enot? Kdaj začne veljati ta 3 mesečni rok, v katerem moraš napolniti račun, da ostane aktiven?

3. V čem je fora, da ko aktiviraš bob, imaš samo 12 mesecev časa, da se odločiš za naročnino? Zakaj ne tudi kasneje?

4. Ali je za sklenitev naročnine na bobu nujno, da je naročnik zaposlen (mora v pogodbi navesti delodajalca)?

5. Če hočeš imeti 068 bob številko, kako jo lahko na prodajnem mestu izbiraš, glede na to da številk ni napisanih na škatli?

6. Ko čakam, da se mi pošlje pogodba in me ni doma in imam vsak dan tako terensko delo, da za eno uro vnaprej ne vem v katerem delu Slovenije bom, kako potem pridem do pogodbe?

Zaenkrat toliko. Hvala!

Nazadnje urejeno:

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
1) Mislim da ja
2) Nevem
3) Ni treba, jaz sem dijak, pa sem sklenil BigBob
4) Saj so od zadaj
5) Poštar dostavi, če te ni doma, ponavadi pokliče ter se zmeni s tabo za novo uro. Vsaj tako je bilo pri dveh znancih.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Niso, v Lidlu sem pri blagajni vzel škatlo, jo obrnil na vse strani in ni nikjer številke.

Kaj pa če si nezaposlen, lahko skleneš naročnino?

Kar se dostave pogodbe tiče, kako se naj zmenim za uro, če do 17h nikoli ne vem kje bom v Sloveniji. A me bo poštar lovil?

Nazadnje urejeno:

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
ad 1) Da
ad 4) Ni nujno
ad 5) Slabo si gledal. Cifra JE na škatli.
ad 6) Pokličeš na DPD (oni dostavljajo za bob, če se ni kaj spremenilo) in osebno prevzameš v depoju v MB ali LJ.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.