Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sardo

Zelenc'
2. sep 2008
20
1
3
A je kje kak "demo" ali seznam, kaj vse se da nastavljati preko moj bob portala?

Ima predplačniški bob tudi podatkovno opcijo?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nikjer ni demo verzije,.. na voljo je naročnikom in predplačnikom,.. konkurenca pa itak že ima sklenjena naročniška razmerja na bobu ali vsaj njihovi zaposleni
evil.gif

prepaid nima podatkovne opcije,..
b

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Obstaja kakšna neuradna številka koliko naročnikov/predplačnikov koristi BOB?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
A veš mogoče za vse operaterje (naročniki, predplačniki) koliko imajo uporabnikov? Mobitel, Debitel, Simobil, T-2, Izimobil, Mmobil, Bob, Tušmobil (če sem kakšnega pozabil, naj se ga doda)?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Odlična stran, hvala, škoda ker ni ločenih podatkov tudi za Bob in Mmobil.

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Danes bi naročil Big Bob preko spletne strani, akcija je samo do 31.5. - s spletnim naročilom ne zamudim tega roka, glede na to da pride pogodba verjetno šele po 31.5.?

Oziroma če se ustavim na pumpi, moram kupiti bob paket s simko in ga nato nekako aktiviram preko spletne strani?

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.378
170
63
38
Borovnica, a mi na področju signala tudi lahko kaj pomagaš? Relacija Jamnik - Dražgoše vedno kaže poln signal, klicati pa se ne da. Vem da je problem na Simobilovi strani, ker so se težave pojavljale že prej, ko sem bil še na Simobilu.

A lahko ti napako javiš naprej, a pišem direktno na bob (ali Simobil?)?

Hvala!

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
A je pri bobu možno blokirat komercialna sporočila in imeti trajnik za plačilo storitev? Nikjer ne najdem na njihovi strani.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
A je pri bobu možno blokirat komercialna sporočila in imeti trajnik za plačilo storitev? Nikjer ne najdem na njihovi strani.

Jasno da ne najdeš, za uporabne informacije je 090.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
na področju signala ti težko kaj pomagam,.. kliči v CC in zahtevaj da preverijo določeno lokacijo kaj se dogaja,.. natančno opiši kje in kdaj si imel probleme,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:

za komercialna sporočila nisem lzihr a mislim da je 090 in infobob.si,.. trajnika p ani možno skleniti
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.