Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Danes sem dobil prvi račun od bob-a za mesečno naročnino. Ne vem kako jim je uspelo ampak zaračunali so mi celih 0,30€
hysterical-1.gif
Normalno, če pa cele dneve na mobilcu visiš...
grims-1.gif

NeBluzi

Pripravnik
16. okt 2012
169
3
18
Eno hitro vprašanje.
Saj mogoče ste to že obdelali.

Če danes preko bob.si kupim paket, aktiviram, ga pa šele nasl. mesec ali bom imel vseeno bigbob po ceni 9,90?

Thx

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik NeBluzi pravi:
Eno hitro vprašanje.
Saj mogoče ste to že obdelali.

Če danes preko bob.si kupim paket, aktiviram, ga pa šele nasl. mesec ali bom imel vseeno bigbob po ceni 9,90?

Thx

Nekaj sporocil nad tvojim je vceraj borovnica napisal, da velja z dnem zahtevka ... Torej moras danes podati zahtevek ali pa pocakati naslednjo akcijo "bigbob" ...

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Mene pa zanima, če se proces prenosa številke sproži šele ob aktivaciji s potrditveno kodo?
In pa koliko časa približno traja postopek?

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
za sprožitev procesa mora biti naročnina aktivna in papirji mora biti pri operaterju ter seveda papirji morajo biti ok,..
b

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Aha ok, jaz sem pa čakal z aktivacijo naročnine, da ne bi 2 naročnini tekli vzporedno.
Torej, če danes aktiviram, bo nekje v drugem tednu (sreda?) rešeno..

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik sandichamp pravi:
Živjo

Moja mami ima direktno bremenitev na Bob-u.

LP Sandi

tvoja mama ima lahko trajnik na bobu ker ga je sklenila še pred SEPo,.. po novem to ni več možno,.. morda pa uvedemo tudi to,..
b

I

Izbrisan uporabnik 3287

Jebes bob. Znanka vzela paket, dobila pogodbo, podpisala. Potem pa poklicala na bob zaradi aktivacije bigboba (neko kodo moras sporociti al kaj ze). In ji recejo: da aktivacija ni mozna, ker imajo neko nadgradnjo sistema ter naj poklice enkrat v nedeljo zvecer. Super duper operater. Pa se kot zanimivost: ob 17.00 so ji zazeleli lep vecer.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Torej, kaj je tu čudnega? Gre za nadgradnjo sistema in na spletni strani je obvestilo.
Tudi pri pomembnejših zadevah (spletna banka) večkrat nadgrajujejo sistem. In kaj zdaj? Menjam banko zmeri, ko nekdo updejta ?

Ob 17.00 so ji pa zato zaželeli lahko noč, da bo prej dočakala nedeljo ... pametno, a ne?

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Šalabajzerji na kvadrat. Sicer me ni prizadelo, ampak tole je sramota za operaterja, ki poleg ostalih paketov ponuja tudi Bob.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
in kateri del se ti zdi sramota,..
mogoče to, da bo stran nadgrajena, uporabniško bolj dodelana, prijazna,..
zamisli se malo no,.
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.