Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Starck

Pripravnik
1. maj 2011
44
0
6
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Niso, v Lidlu sem pri blagajni vzel škatlo, jo obrnil na vse strani in ni nikjer številke.

Lidl ima na policah dummy škatlice. Pravo ti da šele blagajničarka.... Je pa zanimivo koliko reklamacij so že imeli ker so folku na blagajni pozabili zamenjat škatlico in so le-ti doma ugotovili, da so dejansko kupili vez kartonskih ploščic...
bonk.gif

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
309
7
18
Kateri obrazec in kaj vse je potrebno izpolniti, če želim preiti na Bob naročniško razmerje in hkrati obdržati staro (Mobitelovo) številko (prekinitev naročniškega razmerja na Mobitelu)?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
greš na bob spletno stran klikneš na "prijavi se" na desni strani in izpolni pogodbo,.. tam imaš tudi možnost vpisati podatke za prenos številke,..
nato ti dostavna služba prinese papirje, podpisane obrazce vrne operaterju. Ti aktiviraš pogodbo, operater pa prenese številko,..

l.p. b

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
309
7
18
to sem že poskušal, ampak prijava zahteva telefonsko številko, čim pa vpišem obstoječo 031xxxxxx, mi vedno javi napako "prišlo je do napake pri preverjanju telefonske številke. poskusite ponovno.".

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
309
7
18
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik b_t pravi:
to sem že poskušal, ampak prijava zahteva telefonsko številko, čim pa vpišem obstoječo 031xxxxxx, mi vedno javi napako "prišlo je do napake pri preverjanju telefonske številke. poskusite ponovno.".

bob stevilke se zacnejo z "068" ...

bob-20130617-130849.jpg

Ja in kaj vpišeš, če želiš prenos stare številke na novega operaterja?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik b_t pravi:
. Najprej MORAS kupiti bob sim kartico. To stevilko potem vneses. Brez nakupa ne bo slo. Lp

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
309
7
18
Hm in potem to SIM kartico lahko vržeš stran?
Ali lahko potem to BOB-ovo novo SIM-ko aktiviram na BOB 4 cente, svojo obstoječo (trenutno Mobitel) pa na BIGBOB?

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Ja, PO podpisu pogodbe (kjer označiš, da želiš prenesti obstoječo tel. številko k Bobu) boš obstoječo kartico vrgel stran, številka na BOB simki (068 ..... ) pa se zamenja s tvojo obstoječo.

p.s. upam, da nisi čustveno navezan na svojo obstoječo SIMko
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik b_t pravi:
Hm in potem to SIM kartico lahko vržeš stran?
Ali lahko potem to BOB-ovo novo SIM-ko aktiviram na BOB 4 cente, svojo obstoječo (trenutno Mobitel) pa na BIGBOB?

Itak jo vrzes potem stran, ko bo stevilka prenesena... Ko stevilko preneses, je tista, ki je v paketu bob in se zacne z 086 nekativna...

Ce hoces imeti eno bob 4 cente in eno BIGBOB, potem moras kupiti dva bob paketa...

Ali so zadeve res tako komplicirane?
grims-1.gif

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
309
7
18
OK, saj mi je zdaj jasno.
Ni pa to razumljivo zapisano na spletnih straneh Bob-a.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Najprej MORAS kupiti bob sim kartico.
Tega tam nikjer ne piše.
wink-1.gif

Fantje, navodila so za tiste, ki še ne vedo. Ne pa za tiste, ki že vedo (in zato navodil ne potrebujejo).

Sem preletel in je precej kilavo. No ja, budget ponudnik...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Tega tam nikjer ne piše.
wink-1.gif

Fantje, navodila so za tiste, ki še ne vedo. Ne pa za tiste, ki že vedo (in zato navodil ne potrebujejo).

Seveda pise... samo moras pa biti pismen
grims-1.gif

Ce se nisi bob uproabnik, je nekako logicno, da kliknes na link "prvi koraki" >> http://www.bob.si/bob-prvi-koraki

bob-20130617-211534.jpg

Ce pa zelis prenesti svojo cifro, pa kliknes na link, ki to opisuje >> http://www.bob.si/pomoc/zelis-obdrzati-stevilko/zelis-obdrzati-stevilko

In takoj na zacetku pise "CE SI NOV BOB UPORABNIK"

bob-20130617-211741.jpg

Ali pa link "Prijava" >> http://www.bob.si/prijava/bob-prijava , kjer pise na zacetku "SI NOV BOB UPORABNIK" ...

bob-20130617-211940.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Tega tam nikjer ne piše.
wink-1.gif

Na škatlici vse piše...
priden.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Bral sem web stran, najednik...

JestKoliko-že: V navodilih za prenos številke, kar je mimogrede bilo vprašanje, nič ne piše, da karkoli kupiš.

In še enkrat: tebi, ki že veš je "logično" in "v redu". Saj verjamem, da bi popolnoma brez navodil tudi naredil. Ne dvomim.

Gre se za tiste, ki NE vedo. In njih pričakajo navodila, kjer je prvi korak: Vtipkajte telefonsko številko.

I

Izbrisan uporabnik #488

Prvi korak je nakup škatlice...

Oz. še prej telefona.

Navodila so na škatlici, simpl.

Takšen, ki ne razume navodil na škatlici pa najbrž sploh nima interneta.

Tudi to je dejstvo
smile-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Za pismene vse piše. Tudi jaz sem prenesel 2 številki za žlahto in če ne bi pisalo ne vem kako bi mi uspelo. Nekateri, ki pa mislijo, da že vse vejo pa preskočijo kakšen korak in potem nastanejo težave.
cry12bpy.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Dejte mi povedat, če je kaka možnost, da si sam vklopim blokado komercialnih sporočil.. Eni klinci mi pošiljajo neke reklame za glivice mater jim garjavo! Nazadnje sem zaradi takih stvari dobil ene 4€ višji račun.. Borovnica, sem poslal mail malo prej, pa me vseeno zanima, če je kaka druga opcija? lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.