Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
ah... čudno no...torej še sedaj ne vem če se da vzeti bob na društvo... kar bomo pa mi dali v stroške je pa čisto od nas dovisno...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Kako ne veš, saj smo rekli ne?
smile-1.gif

ali je lahko bob naročnik pravna oseba?
bob naročnik je lahko samo fizična oseba, ki sklene bob naročniško pogodbo.

Nazadnje urejeno:

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
jah... pisalo se je da se lahko sklene ampak da se ne more dati v stroške... kar pa je bistvena razlika.. torej je odgovor ne...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
jah... pisalo se je da se lahko sklene ampak da se ne more dati v stroške... kar pa je bistvena razlika.. torej je odgovor ne...

Če imaš normirane stroške, je itak nepomembno
evil.gif

Pa ne delat cirkusa za par eur "stroškov" za boba.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
KSZ

Evo, danes poslali SMS + mail, da mi jutri dostavijo papirje v podpis.
Sem že vsaj enkrat prebral v tej temi, pe zdaj ne najdem več (sorry): piše, da dostavijo jutri, ampak NIKJER ni omenjena ura.
Kaj zaj? Delam do 15.00, a je dostava tudi po tej uri? A lahko namesto mene podpiše kdo drug? Ali ...kako???

Hvala za odgovor.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po 15. uri lahko greš nedostavljeni paket dvignit, bo listek
smile-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
OK, to razumem. Ampak a ni tko, da lahko kr dostavljalcu podpišeš in ti ni treba nč vračat? Al kakšen je postopek? Podpišem in vrnem prek faksa, pošte??

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Nič ni treba podpisat. Vsaj v mojem primeru je bilo tako. Klical je dostavljalec, kdaj bo žena doma, in ker se nismo mogli uskladit je rekel, da rabi samo številko osebne, ter da bo naslednji dan pošiljko pustil v nabiralniku. In tako je tudi bilo. Nato sem samo še z vnosom kode aktiviral paket. Mislim pa da ni to vse po pravilih, ker žena pogodbe ni podpisala. Sedaj čakam samo še na prenos številke.
crazy1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
No, evo, iz prve roke: klical je dostavljalec, da je doma pred hišo. Jest pa na šihtu ...
Rabil je osebno in mojo roko za podpis. Ni nič pustil doma, ker pravi, da ima navodila, da moram jaz osebno podpisat in prevzet. Zdaj sva dogovorjena, da jutri pride pred k meni v službo, da prevzamem in podpišem ...

cartman

Zelenc'
22. maj 2013
1
0
1
Upam, da mi bo lahko kdo pomagal...imam eno vprašanje.Moja oma je vzela paket bob in pri sklenitvi pogodbe nekako označila opcijo, da sprejema bob podatkovno opcijo 1GB, čeprav ona tega nič ne koristi in bi rada odjavila podatkovni prenos.Zanima me če je mogoče kako odjaviti to opcijo.Lep pozdrav

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Da ne berem vsega za nazaj. Ali se lahko zahtevek za prenos številke na Bob, pošlje podpisan obrazec na mail, ali je obvezno preko navadne pošte?

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
No, evo, iz prve roke: klical je dostavljalec, da je doma pred hišo. Jest pa na šihtu ...
Rabil je osebno in mojo roko za podpis. Ni nič pustil doma, ker pravi, da ima navodila, da moram jaz osebno podpisat in prevzet. Zdaj sva dogovorjena, da jutri pride pred k meni v službo, da prevzamem in podpišem ...

Sem podpisal isti dan, dostavljalec me je popoldan še enkrat klical. Zakaj pišem? Ker gre vse zelo tekoče, moram pohvalit Bobovce (zaenkrat). V ponedeljek sem podpisal papirje, jutri mi že prenesejo številko in zaključim s starim NR !
cheer.gif

Zdaj tudi jaz poznam postopek, tko da, če koga zanima, lahko pomagam ... mal dela je, telefoničnega, a gre vse preko 080 .... pa punce so zlo prijazne v klicnem centru (zaenkrat, again)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.