Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
zmaga.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Danes sem za štos iz stac. telefona klical sebe na mobilca in sem bil zaseden. Poskusim še enkrat - zaseden. Dam iz 3G na GSM, poskusim - kliče in mobilec zvoni, dam nazaj na 3G, kliče in mobilec zvoni. Potem vse OK. Zvečer potestiramo še Debitel -> bob in drug bob -> moj bob in vse OK. V čem je fora, da si zaseden, čeprav pri polnem signalu na mobilcu ne delaš nič?
sprasujem se.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
a potem se samo meni to ne dogaja,..res imam srečo,.. je pa res da sebe ponavadi ne kličem,..
b

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Poglej ne vem, lahko da sem imel blazno "srečo", da je ravno takrat kaj zafrkavalo. Sem si prestavil iz 3G na GSM, upam da bo vse OK.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Borovnica, poglej si odziv na tvoje vprašanje, kaj naj simobil poštima.
Saj nas večina hvali bob zaradi ponudbe, cen in vsega kar sodi zraven.
Tudi tebi vsa čast, pomagaš kjerkoli in kadarkoli moreš.

Ampak z omrežjem se pa res ne morete hvaliti.

In ja, se zgodi, da nismo dosegljivi. Prav tako neredko tudi ob popolnem mirovanju izginja signal.
Cinizem in zanikanje tu nima smisla.
Nasprotno - soočenje z realnostjo je prvi korak k ozdravitvi.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Cinizem in zanikanje tu nima smisla.
Nasprotno - soočenje z realnostjo je prvi korak k ozdravitvi.
Ne, ne, če dovolj pogosto zanikaš, problem izgine!
priden.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Jest skoz spogledujem po big bobu +5eur za 1gb neta, sam k sem full navajen Mnamiznika, ker rad napisem sms sam ne na telefonu, alternative pa ni ne? Pa potem mmsov ni, moneta pa tud ce je ni, ceprav 4x na lelto pride fajn

Nazadnje urejeno:

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
a potem se samo meni to ne dogaja,..res imam srečo,.. je pa res da sebe ponavadi ne kličem,..
b
Mogoče pa si kdaj zaseden ko te kdo kliče, ti pa mobilca ne uporabljaš... Pa ti tega tisti ki te kliče ne omeni, ker pač misli da si zaseden ker telefoniraš...
confused-1.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
b
Mogoče pa si kdaj zaseden ko te kdo kliče, ti pa mobilca ne uporabljaš... Pa ti tega tisti ki te kliče ne omeni, ker pač misli da si zaseden ker telefoniraš...
confused-1.gif

Ne kličemo sami sebe, ampak nas drugi, pa telefon javlja, da je zasedeno, čeprav ni.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
o tem govorim,.. nihče mi ne sporoči da me ni mogel dobiti, sam pa se ne kličem,.
imam pa dnevno kar nekaj klicev,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pravim, da jaz takih problemov nimam, ne trdim pa da drugi tega ne morejo imeti,..tudi kolegi se mi ne pritožujejo nad temi težavami
sprasujem se.gif

b

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
O sranje... Če je zasedeno, pač pokličeš še enkrat... Pa naj bo to zaradi dejanskega klica ali omrežja... Komur to ne diši, lahko CB postajo uporablja... Ali v skrajni sili drugega operaterja, pa mu ne bo treba srati po temi od BOB-a...
Mogoče je bolje, če bi ob klicu prijazen ženski glas dejal "vsi operaterji so trenutno zasedeni...", potem bi pa 30 minut poslušal debilno glazbo, kot na siol-u...? Pa ne veš, a so res zasedeni, a je samo en in še ta nekje na kavi....

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Poglej saj ni problem v tem. Če si "zaseden", pač tisti, ki te kliče, pokliče še enkrat in te dobi (razen če nisi še enkrat "zaseden"
evil.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
vsak, ki hoče rečt, da če nekomu drugemu javi, da si zaseden, pa dejansko nisi, da to ni problem, je za moje pojme
stupid-1.gif

in prelagat rešitev na uporabnike (preklop na 2G) je še bolj
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.