Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:
No, da vidimo kaj nam bodo danes predstavili...

Sem pa 99%, da ponudba ne bo extra ugodna za potrošnika.

Black

itaq da nebo..to bo paket ki bo koristen za 1% populacije...sedaj samo tipajo, kaj lahko naredijo in s cim bi se potrosniki se strinjali...potem pa bodo cakali se na druge operaterje in se bodo potem odločli za kaj ugodnejšega

v končni fazi rabimo tako ali tako samo podatke v tujini...klici in smsiranje je pa itaq ze hudo poceni...

Nazadnje urejeno:

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
No, da vidimo kaj nam bodo danes predstavili...

Sem pa 99%, da ponudba ne bo extra ugodna za potrošnika.

Black

Občutek imam tudi jaz, da se bo ravno to zgodilo, da bo ugodna le za peščico ljudi. Pa počakajmo...

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Simobil s tarifo EU Neskončno, ki za 2.99€ na dan omogoča neomejene klice, SMS-e in prenos podatkov v državah EU http://www.blog.uporabnastran....v-v-drzavah-eu/

Dokaj ok
zmaga.gif

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Borovnica nekaj zate: Sp. Na sluzbeni st je vkljucen paket neskoncni tujina poslovni. Z 300 min in izbodnih klicev v eu.

Ce si vklopim tarifo eu neskoncni in npr tisti dan v italiji uporabljam samo klice ki so vkljuceni v paket: ali mi bo trgalo 2,99 eur ali ne? Naj nebi.

Ce pa uporabljam npr smse ali prenos podatkov potem pa se trga 2,99 eur

Prosim za razlago. Aja. Ponudba je se boljsa kot jo ima vodafone it. Vse cestitke.

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Ko je storitev aktivna (poslal si SMS EU NESKONCNO) se v primeru prejetega klica, klicanja vn, poslanega SMS-a ali prenosa podatkov zaračuna 2.99€ za tisti dan. Seveda, če si v omrežju operaterja v EU.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Za poslovneže je kar zanimivo, za navadne smrtnike malo manj limit 500mb potem pa ->64kbs, vprašanje ali nas tej hitrosti sploh delujejo apk. na pametnih telefonih
grin1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Za poslovneže je kar zanimivo, za navadne smrtnike malo manj limit 500mb potem pa ->64kbs, vprašanje ali nas tej hitrosti sploh delujejo apk. na pametnih telefonih
grin1.gif

Sem pričakoval več. Nič posebnega, za poslovneže mogoče ok, za nas pa res malo manj. Sam če dobr pogledaš so zopet prekopirali ponudbo od enega drugega operaterja v EU! Kaj res ne znajo samo naštudirat nekaj pametnega, dobrega?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
netko45,.. tebi itak ni ok nič,.. trenutno je taka ponudba in podobne v Slo ni,..kolikor vem,.
eni ste res nezadovoljni z vsem,..
b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
hm...za navadne smrtnike nic posebnega...prej bedno...za biznis terat pa ugodno za 3 evre cel dan govorit...pa ze to je pol ure dohodnih klicev po navadni tarifi.. za dopust pa je to NO GO...14 dni dopusta 40dodatnih €...

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
netko45,.. tebi itak ni ok nič,.. trenutno je taka ponudba in podobne v Slo ni,..kolikor vem,.
eni ste res nezadovoljni z vsem,..
b

Ponudba je ok, lahko bi imeli tudi kakšen manjši paket za tujino.

Ker večina ljudi ne potrebuje 1000smsov, 1000klicev in pa 500mega na dan...

Paket bi lahko bil 500mega, 500minut, 500smov za recimo 9.99€

Če si na dopustu 10dnix2.99€ je to 30€

Sedaj so klici in smsi po Eu tako poceni, da je vprašanje, če se paket izplača nekomu, ki opravi na dan 5min klicev, 5sms in pa 5mb podatkov...

Je pa seveda razlika, kaj je dobro za Simobil in kaj je dobro za nas-končne potrošnike
evil.gif

Nisem še računal tako, da govorim na pamet

Black

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Si.mobil se prilagaja potreošniku,.. bomo videli kaj prinese prihodnjost,..na dopustu itak telefona ne rabim pretirano,.. novice pa pogledam zvečer ali zjutraj na wifiju,..če pa imaš kakšno frko ti pa tole ful prav pride,..
po pravici povedano pa bi mi sedla ponudba, ki je bila v veljavi lani,..čeprav nisem videl prav veliko folka, ki bi imel telefon na plaži,.. zvečer pa je kar nekaj folka brskalo po netu,..
b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Si.mobil se prilagaja potreošniku,.. bomo videli kaj prinese prihodnjost,..na dopustu itak telefona ne rabim pretirano,.. novice pa pogledam zvečer ali zjutraj na wifiju,..če pa imaš kakšno frko ti pa tole ful prav pride,..
po pravici povedano pa bi mi sedla ponudba, ki je bila v veljavi lani,..čeprav nisem videl prav veliko folka, ki bi imel telefon na plaži,.. zvečer pa je kar nekaj folka brskalo po netu,..
b

ja meni enako 10 € pa zakupljeni podatki in to je to lanska ponudba je bla super...klici so tak djabe in se to ne ves, ce rabis vsak dan toliko :D

no mi imamo en telefon se vedno na Simobilu :D pa bomo pac izbirali kdo bo ugodnejsi :D

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Ja eni niste nikoli zadovoljni. Prej ni bilo nic. Sedaj je to. Ce pa jamrate da je 3 eur 30 min dohodnih klicev potem pac ne boste vzeli te ponudbe. Jao... A ni bolje da je izbira kot da je ni? Poglejte si laj ponujajo ostali Eu operaterji za 3 eur. Npr Britanski cisto nic. 10mb podatkov in par min klicev. Tako da tale ponudba je odlicna.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Simobil s tarifo EU Neskončno, ki za 2.99€ na dan omogoča neomejene klice, SMS-e in prenos podatkov v državah EU http://www.blog.uporabnastran....v-v-drzavah-eu/

Dokaj ok
zmaga.gif

Obračunski interval "na dan" je kaj?

Če si aktiviraš ob 23h in uporabiš , je znesek plačila kolikšen za ta dan?

Obračunski interval "dan" je širok pojem
grims-1.gif

Lp.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
Ja eni niste nikoli zadovoljni. Prej ni bilo nic. Sedaj je to. Ce pa jamrate da je 3 eur 30 min dohodnih klicev potem pac ne boste vzeli te ponudbe. Jao... A ni bolje da je izbira kot da je ni? Poglejte si laj ponujajo ostali Eu operaterji za 3 eur. Npr Britanski cisto nic. 10mb podatkov in par min klicev. Tako da tale ponudba je odlicna.

jao pa kdo kaj jamra? jaz ti pravim da za mene ni koristno...za koga verjetno bo koristno...jaz v tujini vcacsih naredim 5 ur klicev vcasih nobenega, ce bom pricakoval veliko klicev bi vzel to opcijo, ce ne pac nebi vzel...kako imajo to drugje v EU mi cisto dol visi...

ampak ti povem da se pri eni stvari MOTIS..ker evrotarifa je zaukazana in tudi v Britaniji dobis 30 minut dohodnih klicev za 3 €...tak da kaj ti naj recem

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Obračunski interval "na dan" je kaj?

Če si aktiviraš ob 23h in uporabiš , je znesek plačila kolikšen za ta dan?

Obračunski interval "dan" je širok pojem
grims-1.gif

Lp.

Ce aktiviras ob 23:00 bos placal 2,99€... veljalo ti bo pa tocno eno uro... Ce bos prejel klic ali poslal SMS ali koristil prenos podatkov ob 0:01, se ti bo zaracunalo spet 2,99€ ...

V bistvu "aktiviras" ni pravi izraz. Tarifo si aktiviras lahko ze sedaj... 2,99€ pa se ti bo zaracunalo sele takrat, ko bos v gostovanju koristil prvo storitev, ki je drugace brez te tarife placljiva (prevzet dohodni klic, opravljen odhodni klic, poslan SMS ali MMS, uproaba prenosa podatkov ,...). In do 23:59 tisit dan bos lahko "neomejeno" koristil storitve... dokelr se nahajas v omrezju enega od EU operaterjev in dokler se klic tudi zakljucuje v EU...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.