Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Uhuhu...
wink-1.gif
Lucija ze gor. http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=25FA5F0F-2EAE-2498-49CB-C12EEAD77BFC&linkid=coverageMap

Zanimivo da smo dobili LTe pred drugimi. Morda ker sem jaz tako težil. Svetidej: kdaj bos dopolnil lte bazne na obmocju obale?

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Borovnica: vse pohvale za boljso pokritost z 3g. V Izoli je bazna Kp066 dobila 3g in sedaj imamo doma zkozi 3g. Prej pa ma balkonu 3g drugje edge. Odlicno. Tudi Lucija je bolje. Res lepo. Vse pohvale. Kar se mene tiče imate top pokritost za moje potrebe oz tam kjer se najvec gibljem. Bi pa omenil mapo pokritost na vasi strani: lte nikakor ne seže v Sečovlje in do meje. Konca sev Aeči. Dajte to popraviti.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Koliko me stane klic v Nemčijo, če imam paket ORTO SMART in imam še dovolj zakupljenih enot (simobil neskončno, ostala omrežja 200minut).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Koliko me stane klic v Nemčijo, če imam paket ORTO SMART in imam še dovolj zakupljenih enot (simobil neskončno, ostala omrežja 200minut).

Koliko imas zakupljenih kolicin, je popolnoma nepomeben podatek... Tudi to, kateri paket imas, saj je tarfia za klice v tujino za vse pakete enaka... Za ceno klica v zeljenomdrzavo pa si oglej cenik >> http://goo.gl/01dYYE

V nizji tarifi je cena za minuto klica v Nemcijo 0,3558 EUR, v visji pa 0,4067 EUR ...

Opomba:
Višja tarifa: od ponedeljka do petka od 07:30 do 19:30; Nižja tarifa: od ponedeljka do petka od 19:30 do 07:30 ter ob sobotah, nedeljah in praznikih ves dan. Obračunski interval znaša 60/60 in pomeni, da se polno zaračuna vsaka začetna minuta pogovora.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ok, hvala za pojasnilo.
Če pa kličem nekoga s simobilovo številko, ki gostuje recimo v Nemčiji, takrat pa se mi minute odštevajo od zakupljenih minut?

jab1

Pripravnik
17. feb 2014
242
0
16
Ni "razlika" ampak "cena dohodnega klica". Za EU je to 8,5 centov na minuto.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:

Koliko imas zakupljenih kolicin, je popolnoma nepomeben podatek... Tudi to, kateri paket imas, saj je tarfia za klice v tujino za vse pakete enaka... Za ceno klica v zeljenomdrzavo pa si oglej cenik >> http://goo.gl/01dYYE

V nizji tarifi je cena za minuto klica v Nemcijo 0,3558 EUR, v visji pa 0,4067 EUR ...

Opomba:
Višja tarifa: od ponedeljka do petka od 07:30 do 19:30; Nižja tarifa: od ponedeljka do petka od 19:30 do 07:30 ter ob sobotah, nedeljah in praznikih ves dan. Obračunski interval znaša 60/60 in pomeni, da se polno zaračuna vsaka začetna minuta pogovora.

se pravi da se mi splača iti v avstrijo in v gostovanju od tam klicati kolege po evropi za 0,2928 e/minuto....hahah pa kaj si ti nor...kdo lahko to vejame

isto vleja seveda tudi za Mobitel

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

se pravi da se mi splača iti v avstrijo in v gostovanju od tam klicati kolege po evropi za 0,2928 e/minuto....hahah pa kaj si ti nor...kdo lahko to vejame

Ce se ti splaca, bos moral pa sam presodit
grims-1.gif
... Ce te bo kdo medtem kical in se bos javil, pa bos tudi se placal...

Kaksne ideje imate eni... neverjetno
hysterical-1.gif
...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Ce se ti splaca, bos moral pa sam presodit
grims-1.gif
... Ce te bo kdo medtem kical in se bos javil, pa bos tudi se placal...

Kaksne ideje imate eni... neverjetno
hysterical-1.gif
...

hm tukaj se ravno ne morem strijat s tabo...sem kar dosti v avstriji...sedaj hodim gor po tedenske nakupe in tankat, bom pa še pač telefonirat šel...čeprav je v tem primeru bolje da si nabvim še avstrijsko simko :D na to nisem pomislil...

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Pri Simobilu bodo v naslednjih dneh lansirali noro dobro ponudbo za brezskrbne počitnice v tujini. Nič več visokih stroškov telefonije. Pšššt, več zelo zelo kmalu.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.