Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
slika-600x340-1396246414-1034435.jpg

Ko je zastonj, 60 odstotkov več

Sem hotu takrat nardit en speedtest, da bi vidu stanje, pa sem se spomnu da zaradii tega verjetno ne bo merodajno...
tongue-1.gif

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Prej ni delalo. Ni bilo mogoče pregledati stanje tekoče porabe in števec porabe preko moj Simobil. Sedaj pa dela.
Me pa čudi, da je vidna tekoča poraba do 14:16 ure. Naprej pa nič več, čeprav je bilo kar nekaj klicev, mms in sms sporočil.
Ne morem razumeti, da se to ne da poštimati, da bi bila poraba vidna v realnem času.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali bo kdaj zaživelo preko SMS (stanje) dejanska poraba, ali pa drugačni intervali od sedanjih ( 7., 15., 21. ura) , super bi bilo 4 X na dan, npr. (6., 12., 18., 24. ura). Se dela kaj na temu, predlogi. Hvala
Dela sedaj tudi meni stanje na SMS in moj.simobil. Hvala

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Prej ni delalo. Ni bilo mogoče pregledati stanje tekoče porabe in števec porabe preko moj Simobil. Sedaj pa dela.
Me pa čudi, da je vidna tekoča poraba do 14:16 ure. Naprej pa nič več, čeprav je bilo kar nekaj klicev, mms in sms sporočil.
Ne morem razumeti, da se to ne da poštimati, da bi bila poraba vidna v realnem času.

In preko ukaznega niza, ne pa s pošiljanjem SMS-a... Tušmobil ima to rešeno preko ukaznega niza *123#, ne vem kaj je to pri nas problem uvest...
confused-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:

... Tušmobil ima to rešeno preko ukaznega niza *123#, ne vem kaj je to pri nas problem uvest...
confused-1.gif

Newer tehnology
wink-1.gif
, ima drugače zasnovano arhitekturo že od samega začetka delovanja, tako da zelo malo verjetno da boš to doživel pri Simobilu za zdaj, morda bo kaj drugače ko bo LTE v polno laufal in bo neodvisen od drugih sistemov.

Lp.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Upam, da bo kmalu tudi na simobil ker so že odkrito rečeno brezvezni s tem pošiljanjem SMS-a za stanje minut...

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Ja. Vceraj je. Lucija in Portorož vse do Pirana. Danes pa ne vem ker nisem bil v Luciji. Glede Izole in Kp pa se nic glede lte. Se pa človek hitro navadi na lte ko enkrat poskusiš. Odzivnost je odlicna. Vredno teh 3 eur. In hitrosti vedno nad 80mbps. Vse pohvale. Kaj pa kp in Izola? Kdaj bo?

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
je cenik, ki ga dobis v obliki sms sporocila, ko gres v tujino, veljaven?

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
Citat:
Na naši spletni strani www.simobil.si lahko ogledate cenik storitev pri posameznem operaterju. Cena poslanega SMS sporočila pri operaterju znaša XX EUR.

Gospod, kljub zgoraj navedenemu in trditvi, da ste prejeli SMS sporočilo v katerem je cena poslanega SMS sporočila XY EUR, smo se odločili, da odobrimo razliko.

XX ni enako kot XY

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.